Anamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğret
sana iyi bir kurs lazım evli kadınlardan yani bizlerden.1.si maaş kartı asla ve katta erkeğe verilmeyecek ondan harçlık alma saflığına düşülmeyecek.2.si hayat müşterekdir laflarına kanıp tüm birikimler ortaya dökülmeyecek.her kadının gizli bir kesesi olmalı ister çalışsın ister çalışmasın.3. sü nü yarın yazacağımmm

Anamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğret
Yok kız korkutmak değil o çok naiftir. Ikimizde aynı mesleği yapıyoruz ben 1.5 yıldır bebek için bıraktım işi sağolsun hıc bir zaman sen evde oturuyorsun kafasına girmedi. diyorum ya o olmasa kimsem yok şu hayatta

Sen ne zorluklar aşmışsın asıl sana helal olsun. Başaramayacağın şey yok eşin de bunu bildiğinden kostek oluyor iste

İlk 2 si zaten mümkün değil ben parayı severim vermemmm ama 3. yü merak ettim şimdi

Allah esine akil fikir, sana sabir versin.

Gidip uyucaktim esine sinir olmaktan uyuyamam simdi.
Yakiym bir cigarette

olur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamları
O ince denge çok önemli neticede adamı paspas edersek bizde bir paspasin eşi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…