- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.301
sana iyi bir kurs lazım evli kadınlardan yani bizlerden.1.si maaş kartı asla ve katta erkeğe verilmeyecek ondan harçlık alma saflığına düşülmeyecek.2.si hayat müşterekdir laflarına kanıp tüm birikimler ortaya dökülmeyecek.her kadının gizli bir kesesi olmalı ister çalışsın ister çalışmasın.3. sü nü yarın yazacağımmmAnamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğret
Yok kız korkutmak değil o çok naiftir. Ikimizde aynı mesleği yapıyoruz ben 1.5 yıldır bebek için bıraktım işi sağolsun hıc bir zaman sen evde oturuyorsun kafasına girmedi. diyorum ya o olmasa kimsem yok şu hayattaAnamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğret
Sen ne zorluklar aşmışsın asıl sana helal olsun. Başaramayacağın şey yok eşin de bunu bildiğinden kostek oluyor isteYaaa o çok güzel bir duygu işte
Benim de o kadar çok engelim oldu ki..okulu okutmayacaklardı mesele(ortaokul/lise bile)..liseyi köyden bi kız daha okuduğu için okuyabildim, üniversiteyi eniştem düğüne götürüyorum diye kaçırdı okuttu beni..yani diyorum ki hiçbi şansım yoksa şu hayatta bunlar vardı hakkaten..
Eşim tam bir felaket gerçekten..aslında onun korkusu her ortalama türk erkeği gibi kadının onu geride bırakması..en son burda ehliyet alırken bile başka yerlere gidiyorum diye bahane uydurup gidip aldım, yoksa öyle geriyordu ki beni, o negatiflikle hiçbişey yapamıyordum..
Bütün kadınlar çok başarılı olsun, bütün engeller geride kalsın lütfen lütfen lütfen
Eşini de tebrik ediyorum bu arada
İlk 2 si zaten mümkün değil ben parayı severim vermemmmsana iyi bir kurs lazım evli kadınlardan yani bizlerden.1.si maaş kartı asla ve katta erkeğe verilmeyecek ondan harçlık alma saflığına düşülmeyecek.2.si hayat müşterekdir laflarına kanıp tüm birikimler ortaya dökülmeyecek.her kadının gizli bir kesesi olmalı ister çalışsın ister çalışmasın.3. sü nü yarın yazacağımmm
onu özelden yazarım yarın.bdv de konuları okuya okuya ilişki koçu gibi olduk naparsınİlk 2 si zaten mümkün değil ben parayı severim vermemmmama 3. yü merak ettim şimdi
Yaaa o çok güzel bir duygu işte
Benim de o kadar çok engelim oldu ki..okulu okutmayacaklardı mesele(ortaokul/lise bile)..liseyi köyden bi kız daha okuduğu için okuyabildim, üniversiteyi eniştem düğüne götürüyorum diye kaçırdı okuttu beni..yani diyorum ki hiçbi şansım yoksa şu hayatta bunlar vardı hakkaten..
Eşim tam bir felaket gerçekten..aslında onun korkusu her ortalama türk erkeği gibi kadının onu geride bırakması..en son burda ehliyet alırken bile başka yerlere gidiyorum diye bahane uydurup gidip aldım, yoksa öyle geriyordu ki beni, o negatiflikle hiçbişey yapamıyordum..
Bütün kadınlar çok başarılı olsun, bütün engeller geride kalsın lütfen lütfen lütfen
Eşini de tebrik ediyorum bu arada
onu özelden yazarım yarın.bdv de konuları okuya okuya ilişki koçu gibi olduk naparsın
Bu gece de uykusuzluğa bahane buldunAllah esine akil fikir, sana sabir versin.
Gidip uyucaktim esine sinir olmaktan uyuyamam simdi.
Yakiym bir cigarette
Wallahi ben de merak ettimonu özelden yazarım yarın.bdv de konuları okuya okuya ilişki koçu gibi olduk naparsın
BanadaaaaaBana da yaaazzzz
olur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamlarıBanadaaaaa
O ince denge çok önemli neticede adamı paspas edersek bizde bir paspasin eşi oluruzolur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamları
Tamam da niye şimdi değil de yarın önce uygulayıp test mi edeceksinolur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamları
ilişki uzmanı yaşam koçu adam o tipsizliğiyle adriana lima ile sevgili oldu ya.demek ki para tip boş.önemli olan zekaaaO ince denge çok önemli neticede adamı paspas edersek bizde bir paspasin eşi oluruz
uykum geldi.az dizi izleyip uyuyacağım.azzzzz sonraaaa mı yazaydım alla allaTamam da niye şimdi değil de yarın önce uygulayıp test mi edeceksin
Tamam yarın merakla bekliyorum unutma amauykum geldi.az dizi izleyip uyuyacağım.azzzzz sonraaaa mı yazaydım alla alla
Ortalaman kaç saat uykuda mor2 saatlik uykumu tamamladim. Sahalarda onlaynim hahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?