- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.341
Aaa neydi oBöyle uyandik diycem de
Uyumus muyduk ki
neyse silem fotoyu, grupta degiliz ki
Çok yaşa bibiOlası Senaryolar... 1- BTC 60 üzeri Kırarsa yürür... 2-BTC yataya bağladığı an Altlar Coşar! 3- BTC burdan Salarsa Altlar Kan Gölü! $60 k $BTC için Şu an Kilit NOKTA!
Böyle birsey yaZıldı bebeler
btc de yeni zirve oluşumu çok iyi oldu 52500 üzerindeki sağlam duruş bizi bu noktaya taşıdı...dominance ise yükselmesi sabit kaldı iyiye işaret....alt coinler adına yeni yukarı dalga gelecektir... btc değerlenmesi alt market için her zaman olumludur
Gerçekten evemi girmişNey gercekten mi kiz
Gerçekten evemi girmişNey gercekten mi kiz
Morportakalın çiftliği; tavuk yumurta tasarruf konuştuk eve hemen tavuk almış
Morportakalın çiftliği; tavuk yumurta tasarruf konuştuk eve hemen tavuk almış
Benim degil
Ne tavuk, ne ev...
asil keyif yaparken zenginlik hayali kurmali
kizlar haftasonu Zengin olduk mu ben bugün keyif yaptım zenginlik hayali bile kurmadım
kizlar haftasonu Zengin olduk mu ben bugün keyif yaptım zenginlik hayali bile kurmadım
Inanir Misin dun eşim saclarimi kestiyesa bi telegram grubunda dash‘in sac beyazlattigi konusuluyor, dash denince aklima sen geliyosun direk
ne canlar yakti su dash
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim kızlar hepinize kim ne biliyorsa yazıyor bilgi vermeye çalışıyor ne tatliş olduk böyle. Sana da teşekkür ederim canım ne duysan hemen bizlerle paylaşıyorsunbtc de yeni zirve oluşumu çok iyi oldu 52500 üzerindeki sağlam duruş bizi bu noktaya taşıdı...dominance ise yükselmesi sabit kaldı iyiye işaret....alt coinler adına yeni yukarı dalga gelecektir... btc değerlenmesi alt market için her zaman olumludur
Kaydet bize yollaKızlar hayallerim cok farkliydi ama suan oturmus raki balik masasinda hisse analizi dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?