- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.381
Kulağını açma gözünü dört aç :)
Sakata gelme anacım.
Hissesi, gelini onun olsun.
Ben çoktan soğudum o işten.
Niye zenginlesemediğimi şimdi anladiniz mi?
Pardon ben artık zenginim diye sayıklama kararı almıştım
aaa herkesler uyumuş buralar bana kaldııKuzucuk gibi uyuttum adamimi
Ben yine cin gibi.
Ve evet cogunu bana icirdi, bu iste bi terslik var
aaa herkesler uyumuş buralar bana kaldıı
kurt kadınmısın zombimisin 3 saat uykuyla nasıl duruyorsun ayol?Ben gunduz 3 saat uyudum sabaha kadar uyumam daha
kurt kadınmısın zombimisin 3 saat uykuyla nasıl duruyorsun ayol?
peki peki zombi değilsin anlaşıldı.bend e aşı randevusu aldım anneme.sağlık ocağında dolmuş özel bir hastaneden aldım .işlemleri karışık.yaşlılar kendi başlarına yapamazlar vallaGece 2 saat uyudum.
Ogleden sonra da 3.
5 saat iste fazla bile bana
peki peki zombi değilsin anlaşıldı.bend e aşı randevusu aldım anneme.sağlık ocağında dolmuş özel bir hastaneden aldım .işlemleri karışık.yaşlılar kendi başlarına yapamazlar valla
Kızlar rüyamda hisse alıyorum x hisseyi istiyorum diyorum adamda diyoki havacılıkta ekleyelim mutlaka.Beni ikna ediyor ikiye bölüyoruz parayı, adamda annemin perdecisi kazanınca villa alıcam perdeleri sana yaptırıcam diyorum adamda seviniyor, gözleri parlıyorSonra aşırı zengin olduğum için döviz bürosuna gidiyorum hiç tl kalmadı az bozdurayım diye
Şükür dertten diilde paradan bozulduPsikolojimiz bozulunca biz
Günaydın morcum, walla ağır düzeltme gelecek diye bahsediliyor ama çok yakın olmamakla birlikte yakın deniyor. Benim takip ettiğim bey btc 71 bini görüp, aşırı sert aşağı salacak..bu altcoinleri hepsini aşırı dökecek diyor..geçenki düzeltmede uyarmışlar, ben yeniydim görememişim..çok fena içerde kaldım:/Kizlar gunaydin, iyi pazarlar
Ben iyice saldim her seyi gitti, farkindasinizdir.
Coinlere toplam ben 13 bin tl yatirdim. Suan bozsam, 17600 ediyor. Ilk gunler biraz alip sattm sonra duzeltme geldi biliyorsunuz hic ellemedim.
Suan yine mi coinlerden cikmak lazim? Sanki herkes nakide veya dolara dönmekten bahsetmis.
Bu arada karin 4 bine yakini etheryumdan. Gerisinden mini mini karlar
Suan paraya ihtiyacim yok aslinda uzun vadeli diye almistim. Ama duzeltme gelecekse cikip dusukten almak guzel olur.
Günaydın morcum, walla ağır düzeltme gelecek diye bahsediliyor ama çok yakın olmamakla birlikte yakın deniyor. Benim takip ettiğim bey btc 71 bini görüp, aşırı sert aşağı salacak..bu altcoinleri hepsini aşırı dökecek diyor..geçenki düzeltmede uyarmışlar, ben yeniydim görememişim..çok fena içerde kaldım:/
o yüzden bunda temkinli olucam..şu an elimdekiler 3/5 artsın nakitte bekliycem ben de.
buraya yazarız yine gelişmeleri “Ana Haber Bülteni Muhabirimiz Bibi” ile
Mor sen bir ara alıp soğul cüzdanda bekleticem demiştin ya o coinler hangisiydi?Benim zaten etheryum haricinde 3 kurusluk seyim var. Terste kalsam da pek bisey olmaz yani ama satip alttan alma sansim varsa degerlendirebilirim neden olmasin
senin takip ettiklerin twitterda mi? Isimlerini paylasir misin please
Ecilc ve kozal dikkatimi cekiyor hisselerden de. Beklentilerine bakmak lazim. Suan alim firsati vermis gibilerkendime notumdur, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Oyy senin notlarını severiz bizBenim zaten etheryum haricinde 3 kurusluk seyim var. Terste kalsam da pek bisey olmaz yani ama satip alttan alma sansim varsa degerlendirebilirim neden olmasin
senin takip ettiklerin twitterda mi? Isimlerini paylasir misin please
Ecilc ve kozal dikkatimi cekiyor hisselerden de. Beklentilerine bakmak lazim. Suan alim firsati vermis gibilerkendime notumdur, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Oyy senin notlarını severiz biz
Paradotor, Michael van de Poppe(155 bin takipçili, sahte hesaplar olabiliyor o yüzden takipçi sayısını yazayım dedim
Burak Kahraman92, bu çocuk gerçekten çok iyi..geç keşfettim ama beni zarardan bu yavrum kurtardı
Orhan Yılmaz, Lepublic falan da var..onlar telegramda da grafik paylaşıyorlar.
hadi inşallah yaaa hepimiz kazanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?