Kuzucuk gibi uyuttum adamimi

Ben yine cin gibi.

Ve evet cogunu bana icirdi, bu iste bi terslik var

peki peki zombi değilsin anlaşıldı.bend e aşı randevusu aldım anneme.sağlık ocağında dolmuş özel bir hastaneden aldım .işlemleri karışık.yaşlılar kendi başlarına yapamazlar valla

Hadi hayirlisi olsun

Bdv de cok istahli konular var
Az kafam guzel insallah sacip savurup banlanmam.

Kizlar gunaydin, iyi pazarlar

Ben iyice saldim her seyi gitti, farkindasinizdir.

Coinlere toplam ben 13 bin tl yatirdim. Suan bozsam, 17600 ediyor. Ilk gunler biraz alip sattm sonra duzeltme geldi biliyorsunuz hic ellemedim.
Suan yine mi coinlerden cikmak lazim? Sanki herkes nakide veya dolara dönmekten bahsetmis.
Bu arada karin 4 bine yakini etheryumdan. Gerisinden mini mini karlar

Suan paraya ihtiyacim yok aslinda uzun vadeli diye almistim. Ama duzeltme gelecekse cikip dusukten almak guzel olur.

Kızlar rüyamda hisse alıyorum x hisseyi istiyorum diyorum adamda diyoki havacılıkta ekleyelim mutlaka.Beni ikna ediyor ikiye bölüyoruz parayı, adamda annemin perdecisi kazanınca villa alıcam perdeleri sana yaptırıcam diyorum adamda seviniyor, gözleri parlıyor Sonra aşırı zengin olduğum için döviz bürosuna gidiyorum hiç tl kalmadı az bozdurayım diye

Psikolojimiz bozulunca biz

Günaydın morcum, walla ağır düzeltme gelecek diye bahsediliyor ama çok yakın olmamakla birlikte yakın deniyor. Benim takip ettiğim bey btc 71 bini görüp, aşırı sert aşağı salacak..bu altcoinleri hepsini aşırı dökecek diyor..geçenki düzeltmede uyarmışlar, ben yeniydim görememişim..çok fena içerde kaldım:/

o yüzden bunda temkinli olucam..şu an elimdekiler 3/5 artsın nakitte bekliycem ben de.

buraya yazarız yine gelişmeleri “Ana Haber Bülteni Muhabirimiz Bibi” ile

Benim zaten etheryum haricinde 3 kurusluk seyim var. Terste kalsam da pek bisey olmaz yani ama satip alttan alma sansim varsa degerlendirebilirim neden olmasin
senin takip ettiklerin twitterda mi? Isimlerini paylasir misin please

Ecilc ve kozal dikkatimi cekiyor hisselerden de. Beklentilerine bakmak lazim. Suan alim firsati vermis gibiler kendime notumdur, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir

Mor sen bir ara alıp soğul cüzdanda bekleticem demiştin ya o coinler hangisiydi?

Oyy senin notlarını severiz biz

Paradotor, Michael van de Poppe(155 bin takipçili, sahte hesaplar olabiliyor o yüzden takipçi sayısını yazayım dedim

Burak Kahraman92, bu çocuk gerçekten çok iyi..geç keşfettim ama beni zarardan bu yavrum kurtardı

Orhan Yılmaz, Lepublic falan da var..onlar telegramda da grafik paylaşıyorlar.

hadi inşallah yaaa hepimiz kazanalım

Paradotor cok sorunlu ya, genelde kendi icin paylasiyor kendi kazaniyor insanlar terste kaliyor

Coine başlamak için biraz daha bekleyeyim ben ozaman..
Yerinden kipirdamayan bir dashim var birde yerin dibine yol almış amepayim yeni coine cesaret edememiştim düzeltmeyi bekleyeyim nakitte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…