- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.361
Fazla içerse belki ağzından kaçırır bir şeyler sen içme içirKızlar hayallerim cok farkliydi ama suan oturmus raki balik masasinda hisse analizi dinliyorum
Fazla içerse belki ağzından kaçırır bir şeyler sen içme içir
olur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamları
Kulaklarını 4 aç tamammıKızlar hayallerim cok farkliydi ama suan oturmus raki balik masasinda hisse analizi dinliyorum
Hahaha ses kaydını aç tuvalete gidiyormuş numarası yap belki rahat rahat konuşurSizce bu adamda o goz var mi
O bana fazla icirir kendi icmez
Bana anlatmiyor bu arada. telefon bi durmadi. ben de biseyler duyarim diye problem yok hayatim sen konus rahat rahat dedim
H Heytttt be ee hani ceyceyim taktik falan vermedinGünaydın millet
H Heytttt be bana da yaz ayol, gerçi ben bir süredir cinsiyetsizim artık ama olsun lazım olur bi gün :))
nobahari hadi hayırlı olsun yoruluyordun zaten çok
Sizce bu adamda o goz var mi
O bana fazla icirir kendi icmez
Bana anlatmiyor bu arada. telefon bi durmadi. ben de biseyler duyarim diye problem yok hayatim sen konus rahat rahat dedim
Heyecan arayanların kriptosuBu şey değil mi ya
Kızların efendi adam yerine piç sevmesi hahahah
Yaramaz çocuk pardon hahah
Eki Görüntüle 2801389
BilemedimAlgorand $ALGO İtalya’da Covid19 için digital pasaport çalışmaları yapacak.
Heralde bu iyi birsey
bdv de kadın haklarına aykırı konular vardı onlara yzmakla meşguldüm.bazı kadınlar resmen kadın düşmanı bunu bir kez daha anladım bugün.3. yazacağım maddeyi değiştirdim o yüzden:allah korusun ama bir gün boşanmak zorunda kalırsanız donlarına kadar alın adamların acımayın
Pazartesiyi beklemen gerekmiş eft için.Hanımlar bu konuda çok cahilim coini öğrenmek istiyorum. Bana basitce anlatabilir misinz. Buradan okuduklarımla btcturk pro yükledim. Sonra ada almak istedim. Ama isbankasi halkbankasi ve yapikr. Hesaplarım var. Eft yapmam gerekli sanırım. Başka uygulama Varmidir bu bankalarla çalışan. Yoksa pazartesiyi mi beklemem gerek. Lutfen yardım edin
Bibi yaaa çok güzelsinAlgorand $ALGO İtalya’da Covid19 için digital pasaport çalışmaları yapacak.
Heralde bu iyi birsey
Evet onu da indirdim ama nasıl satın alacağımı bulamadım.Pazartesiyi beklemen gerekmiş eft için.
Ama bence binance kullanmalısın coin işinde
Youtube da anlatım videoları varEvet onu da indirdim ama nasıl satın alacağımı bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?