Fazla içerse belki ağzından kaçırır bir şeyler sen içme içir

Sizce bu adamda o goz var mi
O bana fazla icirir kendi icmez

Bana anlatmiyor bu arada. telefon bi durmadi. ben de biseyler duyarim diye problem yok hayatim sen konus rahat rahat dedim

olur.yarın yazarım kelin ilacı yok ama öğüt verdiğim kadınların ilişkileri harika gidiyor maşallah.erkek milletine ezdirmeyelim kendimizi ama fazla ileri gidip de paspas ta yapmayalım adamları

Ceycey hani banaaa

Bana anlatmiyor bu arada. telefon bi durmadi. ben de biseyler duyarim diye problem yok hayatim sen konus rahat rahat dedim
Hahaha ses kaydını aç tuvalete gidiyormuş numarası yap belki rahat rahat konuşur

Kızlar nasilsiniz
Bir kac gundur annemdeydim, aksam kardesimde kaldi oyle guzel bir gece gecirdimki
Esim islerini bitirip döndu hemen avmye gittik bir suru alisveris yaptim.
Piyasa cok kotu, belliki cok sıkısıklar hep nakitte indirim demisler, Journeyde 27 Tl ye bluzlar trikolar vardi bir suru sey aldim

Coinlerim iyi okuduklarim dogrultusunda yeni islem acmiyorum, kara geceni usdthe cevirip birakiyorum

Kulağını açma gözünü dört aç :)
Sakata gelme anacım.

Hissesi, gelini onun olsun.
Ben çoktan soğudum o işten.

Niye zenginlesemediğimi şimdi anladiniz mi?

Pardon ben artık zenginim diye sayıklama kararı almıştım

Hanımlar bu konuda çok cahilim coini öğrenmek istiyorum. Bana basitce anlatabilir misinz. Buradan okuduklarımla btcturk pro yükledim. Sonra ada almak istedim. Ama isbankasi halkbankasi ve yapikr. Hesaplarım var. Eft yapmam gerekli sanırım. Başka uygulama Varmidir bu bankalarla çalışan. Yoksa pazartesiyi mi beklemem gerek. Lutfen yardım edin

H Heytttt be ee hani ceyceyim taktik falan vermedin
bdv de kadın haklarına aykırı konular vardı onlara yzmakla meşguldüm.bazı kadınlar resmen kadın düşmanı bunu bir kez daha anladım bugün.3. yazacağım maddeyi değiştirdim o yüzden:allah korusun ama bir gün boşanmak zorunda kalırsanız donlarına kadar alın adamların acımayın

Pazartesiyi beklemen gerekmiş eft için.
Ama bence binance kullanmalısın coin işinde

Kızlar, ben coin işinde orta ve uzun olarak planlama yapıcam ama takip ettiğim 200 bin takipçili bir ağbey ağır düzeltme bekliyor Btc de. Ben de bibi gibi direkt yapıştırıyorum

Büyük düzeltme tarihi yaklaşıyor, çok çok yakın değil ama yaklaşıyor....O yüzden orta vade coinlerimiz için koyduğumuz 4x en az hedefi 2X’e çekelim. Kar aldıkça USDT’ye dönüyoruz artık.

İnşallah bu düzeltmede nakitte bekliyor olurum..geçenkinde çok pis terste kaldım, zar zor çıktım eksiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…