- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.401
Yaaa o konuda çok eleştiri var ama adamın takipçisi çok, kendi sermayesi de..mesela geçenlerde fıro dedi, 15 dk da %30 yaptı..kendisi satmamış, bekletiyorum hala diyor..ama insanlar %30 karı görünce sattı, 15 dk içinde alamayıp sonra girenlerin de elinde kaldı. Paylaştığı bütün coinler çok iyi fiyatlamış..adam orta/uzun vade paylaşıyor ama yüksekten girip kısada terste kalanlar çamur atıyor gibi geliyor bana..tarz ve üslubunu ben de beğenmiyorum ama uyarıları/analizleri gayet yerinde gibi..benim adamım BurakParadotor cok sorunlu ya, genelde kendi icin paylasiyor kendi kazaniyor insanlar terste kaliyor
Ayy hadi hayırlar olsun. Aramızda bir zengin görelimKızlar rüyamda hisse alıyorum x hisseyi istiyorum diyorum adamda diyoki havacılıkta ekleyelim mutlaka.Beni ikna ediyor ikiye bölüyoruz parayı, adamda annemin perdecisi kazanınca villa alıcam perdeleri sana yaptırıcam diyorum adamda seviniyor, gözleri parlıyorSonra aşırı zengin olduğum için döviz bürosuna gidiyorum hiç tl kalmadı az bozdurayım diye
Canım dash beni havlu atıp kaçacak noktaya getirmişti ama beklemektense zarar kes yapmayı tercih ettim neyse ki zarardan kurtuldum çok şükür.Coine başlamak için biraz daha bekleyeyim ben ozaman..
Yerinden kipirdamayan bir dashim varbirde yerin dibine yol almış amepayim yeni coine cesaret edememiştim düzeltmeyi bekleyeyim nakitte..
Çok eğlenceliymiş be rüyaKızlar rüyamda hisse alıyorum x hisseyi istiyorum diyorum adamda diyoki havacılıkta ekleyelim mutlaka.Beni ikna ediyor ikiye bölüyoruz parayı, adamda annemin perdecisi kazanınca villa alıcam perdeleri sana yaptırıcam diyorum adamda seviniyor, gözleri parlıyorSonra aşırı zengin olduğum için döviz bürosuna gidiyorum hiç tl kalmadı az bozdurayım diye
Dashi öğrenme amacıyla almıştım ilk coinim 10 lira zaten ne kadar düşerse düşsün beklemedeyim.. Amepay gözümü korkutuyor inşallah biran önce değeri artarCanım dash beni havlu atıp kaçacak noktaya getirmişti ama beklemektense zarar kes yapmayı tercih ettim neyse ki zarardan kurtuldum çok şükür.
Ameyi biliyorsun mart ta binance da listelenecek haberleri üzerine aldık ama ekip bi hayli hantal çıktı:/ hala martta başka bir borsada çıkacak diyorlar ama bakalım. Benim alımım zaten binance a çıkıncaya kadar tutmak üzerindeydi ama adamlar salladı:/
AminAyy hadi hayırlar olsun. Aramızda bir zengin görelim
Dimi ya harçlığım bitti diye döviz bürosuna gitmek çok eğlenceliydiÇok eğlenceliymiş be rüya
ben olsam yataktan çıkmazdım bütün gün rüyanın etkisi geçmesin diye
Yaaa o konuda çok eleştiri var ama adamın takipçisi çok, kendi sermayesi de..mesela geçenlerde fıro dedi, 15 dk da %30 yaptı..kendisi satmamış, bekletiyorum hala diyor..ama insanlar %30 karı görünce sattı, 15 dk içinde alamayıp sonra girenlerin de elinde kaldı. Paylaştığı bütün coinler çok iyi fiyatlamış..adam orta/uzun vade paylaşıyor ama yüksekten girip kısada terste kalanlar çamur atıyor gibi geliyor bana..tarz ve üslubunu ben de beğenmiyorum ama uyarıları/analizleri gayet yerinde gibi..benim adamım Burak
Twitter da mı bunlar da? Tam adreslerini yazabilir misin esilaParamatik ve stevieler benimde
Ozellikle ilk gunlerden beri stevie ailesi mukemmel, hic yanilmadim boyle sorunlarda olmuyor asla pump yasanmiyor herkes kazaniyor
Mor sen bir ara alıp soğul cüzdanda bekleticem demiştin ya o coinler hangisiydi?
Twitter da mı bunlar da? Tam adreslerini yazabilir misin esila
Ulen bozok diyoz bozokcoinBenim zaten etheryum haricinde 3 kurusluk seyim var. Terste kalsam da pek bisey olmaz yani ama satip alttan alma sansim varsa degerlendirebilirim neden olmasin
senin takip ettiklerin twitterda mi? Isimlerini paylasir misin please
Ecilc ve kozal dikkatimi cekiyor hisselerden de. Beklentilerine bakmak lazim. Suan alim firsati vermis gibilerkendime notumdur, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Ulen bozok diyoz bozokcointakipçi almıyordu ama baya baya aliyor simdi
Kabul etmedi mi geri cek gene at beni öyle oyle bezdide kabul etti galibaUlan ezberledik bozoku da bozok beni kabul etmio napam
En son biri de bana yazmaz sanmistim basima neler geldibir miktar israrci olmaktan korkuyorum bu yuzden hahahah
Kabul etmedi mi geri cek gene at beni öyle oyle bezdide kabul etti galiba
Altın borsa arsa coin ev . Allahımm hepsinden istiyorum hepsindennn
Aaa benim takibimde olan cotı diye bi coin vardı bu çocuk da onu söyleyip durmuş :)) yükseldi gerçi o da almadım. unibright diye bi coinden birkaç yerde bahsediyorlar duyan oldu mu hiç kızlar, önü açıkmış falan, gerçi bunlara sorsan neyin önü açık değil kiBurak Kahraman92, bu çocuk gerçekten çok iyi..geç keşfettim ama beni zarardan bu yavrum kurtardı
Aaa benim takibimde olan cotı diye bi coin vardı bu çocuk da onu söyleyip durmuş :)) yükseldi gerçi o da almadım. unibright diye bi coinden birkaç yerde bahsediyorlar duyan oldu mu hiç kızlar, önü açıkmış falan, gerçi bunlara sorsan neyin önü açık değil kibu ve htr ile ciddi düşünüyorum, bakalım amepay gibi terste bırakır mı beni -_-
Hisse senedinde düşüş umurumda olmuyor çünkü orada bacası tüten bir fabrika var ve biliyorum ki yükselecek geri, fekat kripto paralar beklerken tik sahibi yapmaya çok müsaitiyi proje iyi proje nereye kadar, zaten ne demekse o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?