Paradotor cok sorunlu ya, genelde kendi icin paylasiyor kendi kazaniyor insanlar terste kaliyor
Yaaa o konuda çok eleştiri var ama adamın takipçisi çok, kendi sermayesi de..mesela geçenlerde fıro dedi, 15 dk da %30 yaptı..kendisi satmamış, bekletiyorum hala diyor..ama insanlar %30 karı görünce sattı, 15 dk içinde alamayıp sonra girenlerin de elinde kaldı. Paylaştığı bütün coinler çok iyi fiyatlamış..adam orta/uzun vade paylaşıyor ama yüksekten girip kısada terste kalanlar çamur atıyor gibi geliyor bana..tarz ve üslubunu ben de beğenmiyorum ama uyarıları/analizleri gayet yerinde gibi..benim adamım Burak

Ayy hadi hayırlar olsun. Aramızda bir zengin görelim

Coine başlamak için biraz daha bekleyeyim ben ozaman..
Yerinden kipirdamayan bir dashim var birde yerin dibine yol almış amepayim yeni coine cesaret edememiştim düzeltmeyi bekleyeyim nakitte..
Canım dash beni havlu atıp kaçacak noktaya getirmişti ama beklemektense zarar kes yapmayı tercih ettim neyse ki zarardan kurtuldum çok şükür.
Ameyi biliyorsun mart ta binance da listelenecek haberleri üzerine aldık ama ekip bi hayli hantal çıktı:/ hala martta başka bir borsada çıkacak diyorlar ama bakalım. Benim alımım zaten binance a çıkıncaya kadar tutmak üzerindeydi ama adamlar salladı:/

Çok eğlenceliymiş be rüya

ben olsam yataktan çıkmazdım bütün gün rüyanın etkisi geçmesin diye

Dashi öğrenme amacıyla almıştım ilk coinim 10 lira zaten ne kadar düşerse düşsün beklemedeyim.. Amepay gözümü korkutuyor inşallah biran önce değeri artar Ondada beklemedeyim ben uzun vadeci kafasından çıkamıyorum zarar varsa artıya geçmeden satmayacagim galiba elimdeki hicbirseyii..

Paramatik ve stevieler benimde
Ozellikle ilk gunlerden beri stevie ailesi mukemmel, hic yanilmadim boyle sorunlarda olmuyor asla pump yasanmiyor herkes kazaniyor

Ulen bozok diyoz bozokcoin takipçi almıyordu ama baya baya aliyor simdi

Ulen bozok diyoz bozokcoin takipçi almıyordu ama baya baya aliyor simdi

Ulan ezberledik bozoku da bozok beni kabul etmio napam

En son biri de bana yazmaz, görmez bile sanmistim basima neler geldi bir miktar israrci olmaktan korkuyorum bu yuzden hahahah

Burak Kahraman92, bu çocuk gerçekten çok iyi..geç keşfettim ama beni zarardan bu yavrum kurtardı
Aaa benim takibimde olan cotı diye bi coin vardı bu çocuk da onu söyleyip durmuş :)) yükseldi gerçi o da almadım. unibright diye bi coinden birkaç yerde bahsediyorlar duyan oldu mu hiç kızlar, önü açıkmış falan, gerçi bunlara sorsan neyin önü açık değil ki bu ve htr ile ciddi düşünüyorum, bakalım amepay gibi terste bırakır mı beni -_-

Hisse senedinde düşüş umurumda olmuyor çünkü orada bacası tüten bir fabrika var ve biliyorum ki yükselecek geri, fekat kripto paralar beklerken tik sahibi yapmaya çok müsait iyi proje iyi proje nereye kadar, zaten ne demekse o da.

Ben de bunu dusunuyorum. Neye baksak önü acık
Htr beni de etkiledi yalniz, soylemeden edemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…