Dayanamadım gittim dolar ve euro aldım iyi mi ettim kötü ettim yarın göreceğim içimden bir ses bi duramadın diyor, borsa zaten yine düşüşte duramadı biden abimiz onun etkisi sanırım
İnşallah artar

Ben sağlam bir bilgi ya da güvenilir bir danışman edinmeden aksiyon almama kararı aldım kendi adıma. Bi de çakra açtırmadan

yoksa kaderime küscen, oturcam:) böyle olmuycak:/

İnşallah artar

Ben sağlam bir bilgi ya da güvenilir bir danışman edinmeden aksiyon almama kararı aldım kendi adıma. Bi de çakra açtırmadan

yoksa kaderime küscen, oturcam:) böyle olmuycak:/
Yani uzun vadeciyim Allahtan bir şey olmazsa senelerce dokunmayı düşünmüyorum. Yatırım danışmanını bende bulsam hava kapıcam

+10000000000000

Kızının okul işini ne yaptın H Heytttt be biz görüşmelere başladık değerlendirip birini seçeceğiz artık. Borsadan biraz kazanabilseydim seçimlerimde daha rahat olacaktım aslında
Belirsizlik var şu an pandemi yüzünden. Kiracılarım ödeme yapamayınca ben de sıkıştım. Aylık 5000 istiyor en az kolejler .2 ay bekleyip durumlara bakacağım. Olmazsa iyi bir devlet okulunun yakınına taşınırım. Herşey virüse bağlı bana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…