- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.161
Sıkma canını en uygun zamanda olacaksın az kaldı26 sı daha var aslinda bu senede ameliyat olamadim sinir oluyorum hedefler simdiye olacakti guya uzadıda uzadı
Bu ara benimde enerjim çok düşük,keyfim yok, havalarda etkiliyor evet.birde istediğimiz şeyler istediğimiz zaman olmayınca modumuz düşüyor.Havalarda etkiliyor muhtemelen gecen hafta gayet iyiydim
+1Modu düşüklere beni de ekleyin havalardan kesin ama çok darlandim artık yyaaa
Neyi yahu:/elimuze verdiler bacılar ajkadhaghdgd
jshahshxNeyi yahu:/
rusya'ya kafa tuttuDayanamadım gittim dolar ve euro aldım iyi mi ettim kötü ettim yarın göreceğim içimden bir ses bi duramadın diyor, borsa zaten yine düşüşte duramadı biden abimiz onun etkisi sanırım
İnşallah artarDayanamadım gittim dolar ve euro aldım iyi mi ettim kötü ettim yarın göreceğim içimden bir ses bi duramadın diyor, borsa zaten yine düşüşte duramadı biden abimiz onun etkisi sanırım
Yani uzun vadeciyim Allahtan bir şey olmazsa senelerce dokunmayı düşünmüyorum. Yatırım danışmanını bende bulsam hava kapıcamİnşallah artar
Ben sağlam bir bilgi ya da güvenilir bir danışman edinmeden aksiyon almama kararı aldım kendi adıma. Bi de çakra açtırmadan
yoksa kaderime küscen, oturcam:) böyle olmuycak:/
+10000000000000Valla morcum şükret bir evladın var.benim oda yok yaş malum, paramda yokyani yok oğlu yok.parasız insanlarda senin dediklerinden mahrum, üstüne birde parasızlık çekiyor onun derdiyle uğraşıyor.para iyidir Allah herkese bol bol versin
Altın alınabilir seviyede halaa. Kesinlikle al. Dolar yükseldi alım fırsatını kaçırdık ondaBenim de hisselerim sabah yeşildi kızardı hepsi şimdi. Yarın altın alıcam ben de merkez bankasının kararından sonra düşüş olursa eğer.
Evet bu fiyatla fırsat hala. Dolar artınca altına da yansıyor aslında altın alınca ikisini de almış gibi oluyorsun. Sıkıntı etmeAltın alınabilir seviyede halaa. Kesinlikle al. Dolar yükseldi alım fırsatını kaçırdık onda
Belirsizlik var şu an pandemi yüzünden. Kiracılarım ödeme yapamayınca ben de sıkıştım. Aylık 5000 istiyor en az kolejler .2 ay bekleyip durumlara bakacağım. Olmazsa iyi bir devlet okulunun yakınına taşınırım. Herşey virüse bağlı bana değilKızının okul işini ne yaptın H Heytttt be biz görüşmelere başladık değerlendirip birini seçeceğiz artık. Borsadan biraz kazanabilseydim seçimlerimde daha rahat olacaktım aslında
Düşüş trendine giriyor galiba. İyice düşürmeseler bari haftada 1 gün zor görür olduk yeşili o da anca %1-2Bu ne yahuuu heryer kırmızı yineyine nerde öküz öldüde bizim piyasalar etkilendi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?