Gel kız yamacıma cem yılmaz mı diyodu bunu, el ele tutuşup bayır aşağı koşalım
Annen demek ki yapı olarak soğuk biri ama seni merak etmediği anlamına gelmez ki, zaten aman üşütme aman yemeğini ye diyen klasik türk anne profilinde değildir ama sen evladısın onun. Yine de anlıyorum seni insan kaç yaşında olursa olsun anne şefkati arar. Şefkatten öte insan başında bir büyük arıyor yaw ben ararım şahsen, her zaman doğru işler yapmıyoruz doğru kararlar veremiyoruz bize yol yordam gösterecek birileri olmalı başımızda. Senin de ablan var, kayınvaliden de iyimiş onların kanatlarının altından ayrılma :)) varsa bizim de yapabileceğimiz haber sal

Ablam cok calisiyor. Isten cikip bana baksin istiyorum birlikte istifa edelim dedim cocuklari artik ergen zaten, elletmiyorlar kendilerini. Ablam benim olsun
Kocasizlik basina vurdu senin dedi

Kayinvalidemi de birazdan götürücem balikesire...
Bi daha sonbahara ancak gelir.
Kaldim yine entepli agaya

Yuppi böyle bakinca cok haklisin. Hic cocugu olmayanlar varken benim bu yaptigim simariklik gibi oluyor hatta.
Ama annem yok gibi. Hasta olsam bile kapris yaptigima inaniyor. Babam öyle. Esim öldü, hamileydim 5 aylik bebegim karnimda öldü pesinden...
1 sene önce de 4 aylik bebegim...

Kendine dışarıdan bi bak ay, genceciksin güzelsin sağlıklısın kimseye muhtaç değilsin. Üstelik hayatta kalma içgüdüsü yüksek çok akıllı bir kadınsın. Ruhsal problemlerini çözme imkanın var, şükür dermansız derdin yok. Oğlun var mis gibi yaşarsın Seveceksin, sevileceksin hayat daha uzun, 250 yaşına kadar yaşayacağız :))

Hangi yoksunluğu çekiyorsak çekelim, maddi veya manevi, sevgisizlikten gebersek bile bu durum başka insanların (başkasının eşi, çocuğu vs.) hakkına girmemize sebep olmamalı. Kul hakkını umursamayan adamdan da uzun vadede hayır gelmez, spek kağıdı gibi :)). Daha açık yazmak istiyorum ama özelde değiliz dışarıdan çok okuyan var, senin zarar göreceğin veya bilmeyenin yanlış anlayabileceği cümleler kurmaktan çekiniyorum. Sanal da olsa arkadaşlığımıza saygımdan dolayı, zaten bana kötü sulardasın dedirten de bu saygı.

Şu lafa sinir olurdum sanal ortamda ama sana sıkı sıkı sarıldığımı farzet Morcum.

Sarılma ifadesi de koysalar şuraya yaa sıkı sıkı, böyle kemiklerini acıtırcasına

Kizlar hadi biraz keyiflenelim. Yok mu zengin olan?

Mart sonunda ilk çeyrek bülteni yayinlayacak miyiz?
Hedeflerimizin neresindeyiz gibi
Kagitlarimdan artıda olduklarım var ama satmadigim için zenginim diyemicem zenginliğe yakınım

Yapalım tabii bakalım ne kadar yaklaştık hedeflerimize..

Canım yaşadığın şeyler kolay değil, şımarıklık yapıyorsun demek istemedim lütfen öyle anlama.Ben senin çok zor şeyler yaşadığınıda biliyorum, ama hayat hiçbirimize sorunsuz değil, hepimiz zor şeyler yaşıyoruz.Kendini üzme ve var olan güzelliklere sarıl.Miahilede katılıyorum hayatımızı kimsenin bizi sevip sevmemesine göre yaşamamalıyız

Benimde artıda olan ekside olan kağıtlarım var, toplamda nötr durumda gibiyim alsam mı almasam mı dediğim bir hisse 2 gündür tavan gidiyor arkasından bakıyorum.Bendede bu var işte, aldıklarım düştü almadıklarım yükseldi bana bir kurşun mu desem çakra açtırmakmı desem birşeyler lazım. GeyikliGece bi el at benim şu işe ankarada varmı tanıdığı bildiği olan kızlar?

Ben de ankaradayım.gidelim.valla ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…