- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.141
Benimde artıda olan ekside olan kağıtlarım var, toplamda nötr durumda gibiyimalsam mı almasam mı dediğim bir hisse 2 gündür tavan gidiyor arkasından bakıyorum.Bendede bu var işte, aldıklarım düştü almadıklarım yükseldi bana bir kurşun mu desem çakra açtırmakmı desem birşeyler lazım. GeyikliGece bi el at benim şu işe ankarada varmı tanıdığı bildiği olan kızlar?
Ne
İlla git dağıt oraları,lanetini bulaştır diyorsunSen adliyeye git, mmg ve umuttan bi el iste
Agam bi el verin yolumuzu bulalim de
İlla git dağıt oraları,lanetini bulaştır diyorsunama kebapçıdalarmış gitsemde ağam aç karnımo bi doyurmu desem
Sen takip etmiyorsunki, sabahtan beri tweeterım dırt dırt ötüp duruyo, ağanın müritleri susmuyorkiAgam para yok bi yemegini bari yiyelim de.
Yalniz benden cok senin takip etmen
Doktorumun bir lafı vardı ya hâlâ gülüyorum biz küçük yatirimcinin ağzına salıncak kurdu diyeSen takip etmiyorsunki, sabahtan beri tweeterım dırt dırt ötüp duruyo, ağanın müritleri susmuyorki
Vay anasını millet 234 bin umrumda olmaz diyor, biz 234 tl promosyon neden hala yatmadı diyoruz
Ne zaman doğum günün kutlayalımBen zengin falan olamıyorum galiba bu gidisle coinlerdrn ses yok onlardam ümitliydimhisseler dersen ne olduysa onlara öyle birbirimize bakıyoruz d.günümde geldi az kaldı keyfim yok
Yaaa benim bir hissem iki gündür tavan gidiyor 240 lira kârim var havalara ucuyorum sevincimden.. 234 binnnn umrumda olmaz dediVay anasını millet 234 bin umrumda olmaz diyor, biz 234 tl promosyon neden hala yatmadı diyoruzhayat çok acımasız
Doğum günün hangi gün parti yapalımBen zengin falan olamıyorum galiba bu gidisle coinlerdrn ses yok onlardam ümitliydimhisseler dersen ne olduysa onlara öyle birbirimize bakıyoruz d.günümde geldi az kaldı keyfim yok
İyi yolculuklarHava berbat, yoldayim kazasiz belasiz gitsemicim karardi kahve icem fistik yiyem biraz devam...
Uzun yola pek alisik degilim, hos pek uzun da degil ama
26 sı daha var aslinda bu senede ameliyat olamadim sinir oluyorum hedefler simdiye olacakti guya uzadıda uzadıNe zaman doğum günün kutlayalımboşver bizimkilerde de hareket yok.
Havalarda etkiliyor muhtemelen gecen hafta gayet iyiydimHava berbat, yoldayim kazasiz belasiz gitsemicim karardi kahve icem fistik yiyem biraz devam...
Ben uzunca bir süre zengin olamam gibi görünüyor, uzun vadede inşallah diyelimKizlar hadi biraz keyiflenelim. Yok mu zengin olan?
Mart sonunda ilk çeyrek bülteni yayinlayacak miyiz?
Hedeflerimizin neresindeyiz gibi
Ben de gelirim ay :))
İyi yolculuklar..Hava berbat, yoldayim kazasiz belasiz gitsemicim karardi kahve icem fistik yiyem biraz devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?