- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.181
Belirsizlik var şu an pandemi yüzünden. Kiracılarım ödeme yapamayınca ben de sıkıştım. Aylık 5000 istiyor en az kolejler .2 ay bekleyip durumlara bakacağım. Olmazsa iyi bir devlet okulunun yakınına taşınırım. Herşey virüse bağlı bana değilKızının okul işini ne yaptın H Heytttt be biz görüşmelere başladık değerlendirip birini seçeceğiz artık. Borsadan biraz kazanabilseydim seçimlerimde daha rahat olacaktım aslında
Biden putin çatışması. Filler tepişti biz çimenler ezildikBu ne yahuuu heryer kırmızı yineyine nerde öküz öldüde bizim piyasalar etkilendi acaba
Bıst - ye dönsün arka arkaya kırmızı yakarlar, +ya dönse 3 günde kendilerini toplayamazlar. Bizim borsa da maşallah A deseler kırmızıya dönüyorBelirsizlik var şu an pandemi yüzünden. Kiracılarım ödeme yapamayınca ben de sıkıştım. Aylık 5000 istiyor en az kolejler .2 ay bekleyip durumlara bakacağım. Olmazsa iyi bir devlet okulunun yakınına taşınırım. Herşey virüse bağlı bana değil
Biden putin çatışması. Filler tepişti biz çimenler ezildik
Biden putine sen katilsin demiş belki onun etkisidirBu ne yahuuu heryer kırmızı yineyine nerde öküz öldüde bizim piyasalar etkilendi acaba
Önceki aylar güzel para kazanıyorduk ama son 3 ayda hergün kıpkırmızı . Boşa bekliyoruz ekranı. Bir kağıt tavanyapsa diğeri batıyorBıst - ye dönsün arka arkaya kırmızı yakarlar, +ya dönse 3 günde kendilerini toplayamazlar. Bizim borsa da maşallah A deseler kırmızıya dönüyor
İlk iki ay ana parayı x2 yaptım. 2.5 aydır ne artıyor ne azalıyor. Bugün verdiğini yarın alıyor. Ha çıktı ha çıkacak diye diye kaç ay geçti kıpırdamıyor. Formasyon tamamlayacak kağıt bist yüzünden formasyon bozuyor. Çıkacak oluyorum kağıttan kaç zamandır bekliyorum kesin ben çıkınca tavan serisine başlar diye düşünüyorum. Amaan napalım artık umudum coinlerdenÖnceki aylar güzel para kazanıyorduk ama son 3 ayda hergün kıpkırmızı . Boşa bekliyoruz ekranı. Bir kağıt taban yapsa diğeri batıyor
Artarsada biz pohu yiyozİnşallah artar
Ben sağlam bir bilgi ya da güvenilir bir danışman edinmeden aksiyon almama kararı aldım kendi adıma. Bi de çakra açtırmadan
yoksa kaderime küscen, oturcam:) böyle olmuycak:/
Önceki aylar güzel para kazanıyorduk ama son 3 ayda hergün kıpkırmızı . Boşa bekliyoruz ekranı. Bir kağıt tavanyapsa diğeri batıyor
Aramıza hosgeldin nomuBen bu işe girdim diyedir..
500 ile başlayacaktım dimi?
Artık 3bin liram borsaya gitti ve şuan 80 lira zarardayım.. :/
Yok yok senden ötürü değil benden ötürüdür oBen bu işe girdim diyedir..
Ben bu işe girdim diyedir..
Nerden kazandın o 266 bini borsadanmıYarin ola hayrola. Ben de 800le baslamistim. -220 gördüm. Suan 2 milyonun ustu param borsada.
Gecen sali tek gunde 266 bin kazandim
3000le 80 hic bisey degil. Kafani bunla mesgul etme
Yok yok senden ötürü değil benden ötürüdür oha ayşe söyle baken kimden ötürü
Nerden kazandın o 266 bini borsadanmı
Sen onu satıp sonra bi daha mi girdinEvet
Baska nerden kazancam kim coinde toplam param 13 bin talecik eheheh
Şöyle bi adam dövesim var walla
Kimden ötürü olcek ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?