- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.221
O ağaysa ben de queenim diyosunTek haneli sayilardan satmam
Rahat olun.
O inatciysa ben daha inatciyim
O ağaysa ben de queenim diyosun
kimden ötürü olduğunu da biliyorum da buraya yazamamYok yok senden ötürü değil benden ötürüdür oha ayşe söyle baken kimden ötürü
Ta
kimden ötürü olduğunu da biliyorum da buraya yazamam
bugün tatil günüm.yarına kalsın4. Maddeyi alalim
Binbir gece masalları gibi oldu ceyceybugün tatil günüm.yarına kalsın
iyiliğinizi düşünüyorumm işte daha neBinbir gece masalları gibi oldu ceycey
Cansıniyiliğinizi düşünüyorumm işte daha ne
Evliyim ama aklım kaldıbugün tatil günüm.yarına kalsın
maaş kartı kaptırılmamışsa ve az da olsa kendine ait birikimin varsa doğru yoldasın demektirEvliyim ama aklım kaldısöyle hatamı yapmışız görelim
maaş kartı kaptırılmamışsa ve az da olsa kendine ait birikimin varsa doğru yoldasın demektir
yav benim şahsi fikirlerim değil ki.kaç senedir bu sitedeyim dert okuya okuya çözümlediklerimCeyceyden akıllı evlilik sertifikası aldım bi hayırlı olsununuzı alırım kızlar
Şok oldum onu okuyunca ya kaç tane böyle konu oldu burada. Haberimiz yok erkek kitligimi var piyasada yabdv de şu konu var:sevgilime verdiğim paralar okuyunn....edit:beni öğütlerden bi haber bir üyenin sonu işte diyorummm.
Adamın maaş kartını alırsak noluyomaaş kartı kaptırılmamışsa ve az da olsa kendine ait birikimin varsa doğru yoldasın demektir
Oo sanırım kupayı artemise devretmeliyimAdamın maaş kartını alırsak noluyo
Estafurullah burdaki bütün kadınlar alfa ya erkek egemenliğine karşı kale gibiyizOo sanırım kupayı artemise devretmeliyim
Olsun bütün şartlara uydummu uydumyav benim şahsi fikirlerim değil ki.kaç senedir bu sitedeyim dert okuya okuya çözümlediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?