Eşim akrep sakin kendi halinde adamdır pek zararını görmedim. Ama azıcık kindar olabiliyor bazen.

Akrep kadini fena ama erkekte pek sorun yok dediler insallah öyledir hahaha

Ama ben boga erkeginden de az tirsarim. Cok dedigim dedik oluyorlar

Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı

23 martta cıkacakmıs

eksıde baslıgı var bak yuppı:)

Hadi ya ben coinle hiç ilgilenmiyorum, bu ara işyeri yoğun eve kendimi zor atıyorum.peki ben şimdi ne yüklemeliyim bunu alabilmek için?

Binanceye gelicek mi bu biraz alak

Hadi ya ben coinle hiç ilgilenmiyorum, bu ara işyeri yoğun eve kendimi zor atıyorum.peki ben şimdi ne yüklemeliyim bunu alabilmek için?

Binanceye gelicek mi bu biraz alak

valla bılmıyorum kızlar da 1 2 3 dıye uc farklı secenek ıle alınabılır denmıs krıterler falan var. bayaa zor gıbı. sanırım bayaa zengınlere gore hahhahah bız fakırlere gıtmeyebılır hahha

Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı

Yeni cikicakmis valla coini ben de pek bilmiyorum araci uzerinden alicam, yalniz alamama ihtimali de varmis. 1 yil kilitli kalcakmis falan.

50 bin dolar olan degil buna 5 bin, olmazsa bin deneyecekmis. 50 bin dolarlik icin beklemeye devam

Yükseleni akrep geldi haanim bogada yemege ve sexe duskun diye biliyorum ben gibi ben koçum ama

Ben de duskunum bisey olmaz da biraz kiskanc, dedigim dedik ve egolu tanidigim bogalar. Ondan tirstim. Digerleri beni korkutamaz

Yesanın dediği gibi zengin coini o galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…