- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.261
Pek iyi diil ama söyle bakalım eniştenin burcu neymiş uyumunuz nasılmış tartışalımGünaydin kizlar
Burçlarla araniz nasil
Pek iyi diil ama söyle bakalım eniştenin burcu neymiş uyumunuz nasılmış tartışalım
Eşim akrep sakin kendi halinde adamdır pek zararını görmedim. Ama azıcık kindar olabiliyor bazen.
Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmıY Yuppiyayye gecen sormustun, alacagim coin caspermış.
Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı
Hadi ya23 martta cıkacakmıs
eksıde baslıgı var bak yuppı:)
casper coin
aynı anda 4 makineden katılıp tüm gece ara ara + 3-4 saatlik ekran başında bekleme sonucu makinelerden birine piyango vurunca alabildiğim coin. alabildiğim makine 17k civarından başladı ve yaklaşık s…eksisozluk.com
Binanceye gelicek mi bu biraz alak23 martta cıkacakmıs
eksıde baslıgı var bak yuppı:)
casper coin
aynı anda 4 makineden katılıp tüm gece ara ara + 3-4 saatlik ekran başında bekleme sonucu makinelerden birine piyango vurunca alabildiğim coin. alabildiğim makine 17k civarından başladı ve yaklaşık s…eksisozluk.com
Bende de var deva çok tatlış hisse
Hadi yaben coinle hiç ilgilenmiyorum, bu ara işyeri yoğun eve kendimi zor atıyorum.peki ben şimdi ne yüklemeliyim bunu alabilmek için?
Binanceye gelicek mi bu biraz alak
Bende neden yokBende de var deva çok tatlış hisse
Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı
Yükseleni akrep geldi haanim bogada yemege ve sexe duskun diye biliyorum ben gibiben koçum ama
Bende neden yokşimdi alayım diycem hisseyi bistten çıkarma riski olur size kıymayayım
Hayırlı olsun ortak bereketinle gelmişsindir
Yesanın dediği gibi zengin coini o galibaYeni cikicakmis valla coini ben de pek bilmiyorumaraci uzerinden alicam, yalniz alamama ihtimali de varmis. 1 yil kilitli kalcakmis falan.
50 bin dolar olan degil buna 5 bin, olmazsa bin deneyecekmis. 50 bin dolarlik icin beklemeye devam
Ben de duskunum bisey olmaz da biraz kiskanc, dedigim dedik ve egolu tanidigim bogalar. Ondan tirstim. Digerleri beni korkutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?