Bibibella her attigin kursun tutuyor haydi bismillah
Aksam eve geldim butun listem yurumeye basladi Allahim tum derdim uctu gitti sanki dunya omzumdaymis
Carsamba gunleri hepten olu bir gun oluyor sakin oluyor cok sıkılmıstım
Ben okuduğumu yaziyorum kuzum birsey yaptıgim yok valla bende aldim ama artıda değilim acaba x yapiyorum diyemi vadeliden aliyorum hep

Evet gerçekten kulübün şampiyonlar ligi gibiyiz maşallah mütevazilikta benim gibi olun
ben öğretmenlik yaperken öğrencilerime hep şunu derdim.okuyun meslek sahibi olunca herkes annesine bilezik alacak tamam mı?onlar sizi okutmak için herşeyden fedakarlık ediyorlar derdim gülerlerdi.seneler sonra bazıları almış karşılaştığımda anlattılar güldük beraber.hayatta anne önemli sevgili değil.annesine çorap almaktan imtina eden gençler sevgiliye kredi çekip araba alıyor yahuu pesss

Ne tatlı bi öğretmenmişsin yahu sen

Ne tatlı bi öğretmenmişsin yahu sen
esas mesleğim değil.4 yıla yakın bir devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim.rahatsız olduğumdan kendi işimden istifa etmiştim bu iş yarım gün hem de faydam olur çocuklara diye.bir sürü arkadaşım oldu öğrencim değil arkadaşlarım onlar benim. şimdi ki aklım olsa öğretmenlik okurdum.katıksız seviyorlar yetişkinler gibi nankör değiller

Ahh sen bizim ingilizce öğretmenimiz olsaydın keske

Ahh sen bizim ingilizce öğretmenimiz olsaydın keske
unutmaya başladım ama kullanmaya kullanmaya anca çocuklara deerslerinde yardım ediyorum apartmanın.bir de yurtdışına çıksam derdimi anlatırım işte.dil nankör devamlı kullanmak lazım

altın alacak param da kalmadı.gümüş işine gireyim bari haftaya.onda da param kalmazsa bakır a geçerim
Ben geçen ay 32 gram gümüş aldım dolabın bir köşesine attım bir dahada fiyatı arttı mı azaldı mı yerinde duruyor mu hiç kontrol etmedim uzun vade....

Ben geçen ay 32 gram gümüş aldım dolabın bir köşesine attım bir dahada fiyatı arttı mı azaldı mı yerinde duruyor mu hiç kontrol etmedim uzun vade....
çok iyi yapmışsın artacak deniyor çünkü.ben de alışverişden kalan paralarla gümüş almak istiyorum.altının gramı pahalı her zaman alınmıyor ama gümüş alınır

altın alacak param da kalmadı.gümüş işine gireyim bari haftaya.onda da param kalmazsa bakır a geçerim
Bakır iyi artacak diyolla, zaten elektrikli araba mevzusunda bakır çok lazım olacak ilerleyen yıllarda.

Bu arada kızlar buğdaydan mısıra antep fıstığından soyaya tarım emtiası borsasına girmek isteyenler TURİB'e bi bakabilir, yatırım alternatifleri bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…