- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.241
sen de bdv de akıl ver de kanmasın bu kadınlar.elin adamına sevglim diye kredi çekip araba almış yahuuu kadınnOlsun bütün şartlara uydummu uydum
Evet gerçekten kulübün şampiyonlar ligi gibiyiz maşallahEstafurullah burdaki bütün kadınlar alfa ya erkek egemenliğine karşı kale gibiyiz
Ben okuduğumu yaziyorum kuzum birsey yaptıgim yok valla bende aldim ama artıda değilim acaba x yapiyorum diyemiBibibella her attigin kursun tutuyor haydi bismillah
Aksam eve geldim butun listem yurumeye basladi Allahim tum derdim uctu gitti sanki dunya omzumdaymis
Carsamba gunleri hepten olu bir gun oluyor sakin oluyor cok sıkılmıstım
sen de bdv de akıl ver de kanmasın bu kadınlar.elin adamına sevglim diye kredi çekip araba almış yahuuu kadınn
ben öğretmenlik yaperken öğrencilerime hep şunu derdim.okuyun meslek sahibi olunca herkes annesine bilezik alacak tamam mı?onlar sizi okutmak için herşeyden fedakarlık ediyorlar derdim gülerlerdi.seneler sonra bazıları almış karşılaştığımda anlattılar güldük beraber.hayatta anne önemli sevgili değil.annesine çorap almaktan imtina eden gençler sevgiliye kredi çekip araba alıyor yahuu pesssEvet gerçekten kulübün şampiyonlar ligi gibiyiz maşallahmütevazilikta benim gibi olun
ben başaramadım sen yaptıysan elini öperim artemisAdamın maaş kartını alırsak noluyo
Ne tatlı bi öğretmenmişsin yahu senben öğretmenlik yaperken öğrencilerime hep şunu derdim.okuyun meslek sahibi olunca herkes annesine bilezik alacak tamam mı?onlar sizi okutmak için herşeyden fedakarlık ediyorlar derdim gülerlerdi.seneler sonra bazıları almış karşılaştığımda anlattılar güldük beraber.hayatta anne önemli sevgili değil.annesine çorap almaktan imtina eden gençler sevgiliye kredi çekip araba alıyor yahuu pesss
Almak değil aslında verdi zaten yoğun çalışıyormuş, bir de bunlara kafa yoramazmış, evde körelmemek lazimmisben başaramadım sen yaptıysan elini öperim artemis
esas mesleğim değil.4 yıla yakın bir devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim.rahatsız olduğumdan kendi işimden istifa etmiştim bu iş yarım gün hem de faydam olur çocuklara diye.bir sürü arkadaşım oldu öğrencim değil arkadaşlarım onlar benim.Ne tatlı bi öğretmenmişsin yahu sen
Ahh sen bizim ingilizce öğretmenimiz olsaydın keskeesas mesleğim değil.4 yıla yakın bir devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim.rahatsız olduğumdan kendi şimden istifa etmiştim bu iş yarım gün hem de faydam olur çocuklara diye.bir sürü arkadaşım oldu öğrencim değil arkadaşlarım onlar benim.şimdi ki aklım olsa öğretmenlik okurdum.katıksız seviyorlar yetişkinler gibi nankör değiller
unutmaya başladım ama kullanmaya kullanmaya anca çocuklara deerslerinde yardım ediyorum apartmanın.bir de yurtdışına çıksam derdimi anlatırım işte.dil nankör devamlı kullanmak lazımAhh sen bizim ingilizce öğretmenimiz olsaydın keske
Ben geçen ay 32 gram gümüş aldım dolabın bir köşesine attım bir dahada fiyatı arttı mı azaldı mı yerinde duruyor mu hiç kontrol etmedim uzun vade....altın alacak param da kalmadı.gümüş işine gireyim bari haftaya.onda da param kalmazsa bakır a geçerim
çok iyi yapmışsın artacak deniyor çünkü.ben de alışverişden kalan paralarla gümüş almak istiyorum.altının gramı pahalı her zaman alınmıyor ama gümüş alınırBen geçen ay 32 gram gümüş aldım dolabın bir köşesine attım bir dahada fiyatı arttı mı azaldı mı yerinde duruyor mu hiç kontrol etmedim uzun vade....
Bakır iyi artacak diyolla, zaten elektrikli araba mevzusunda bakır çok lazım olacak ilerleyen yıllarda.altın alacak param da kalmadı.gümüş işine gireyim bari haftaya.onda da param kalmazsa bakır a geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?