Binanceye gelicek mi bu biraz alak
Coinlist borsasında satılacak, geçen nobahari ile konuştuğumuz coin buydu, vip seviyesine gelme şartları bana uymuyor, min 100 $ alım şartı var aldıktan sonra coinler kilitli kalıyor (seçtiğin opsiyona göre 40 gün, 6 ay, 12 ay). Satışa katılmak için fazla acemi ve fakir olduğuma karar verip satışa katılmayacağım

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Edit: 40 gün opsiyon yokmuş pardon

Y Yuppiyayye gecen sormustun, alacagim coin caspermış.

Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı

Binanceye gelicek mi bu biraz alak

kızlar izlediğim videoda coinliste gelecek denildi.(başka yere gelecek mi bilmiyorum) Üyeliği biraz zaman alıyor.
ilk başta en az 100 dolarlık alım deniyordu. Daha sonra ne oldu bilmiyorum.
bende düşünüyorum almayı becerebilirsem.
aramızda alacak olan arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim.

valla bılmıyorum kızlar da 1 2 3 dıye uc farklı secenek ıle alınabılır denmıs krıterler falan var. bayaa zor gıbı. sanırım bayaa zengınlere gore hahhahah bız fakırlere gıtmeyebılır hahha
Yok maalesef başka bir siteden alimi baktim en az 40 gun satmama sryi var

herkes zengin oldu galiba pek bi sessiz buralar bu akşam
Yok ben anne oldum

Gece benim kız soyundu memesini sıkıyodu sonra beşikten kardeşini almaya çalıştı annem de otur kucağına verim dedi başladı benim kız em hadi diye meme uzatmaya kardeşine süt çıkmayınca da pipet aldı geldi memesine tutup kardeşine uzatıyo akla bak yaa

Sagligin nasil, beybi nasil

Büyük ayı aldım de kocamancalardan

Hayir hahaha

Kayinvalidemi memlekete getirdim dün.
Kayinpederim 3 hafta önce dönmüstü.

Aldim yastigimi gittim aralarina girdim yattim kedi gibi
Hep kayinvalideler mi ciftlerin arasina girecek

Sagligin nasil, beybi nasil
İyiyiz Allaha şükür :)
Benim büyük kız kıskançlığından sürekli kucak istiyo 1 kere onu kaldırdım gönlü olsn diye biraz dikiş yerim sızlıyodu 2 gündür falan bugün daha iyi.

Valla çok zormuş 2 çocuk hele de böyle yaşı yakın olması daha zor. Kaça bölüneceğimizi şaşırdık.

Hayir hahaha

Kayinvalidemi memlekete getirdim dün.
Kayinpederim 3 hafta önce dönmüstü.

Aldim yastigimi gittim aralarina girdim yattim kedi gibi
Hep kayinvalideler mi ciftlerin arasina girecek
İlahi böyle hoş ilişkinizin olması çok güzel şanslısın her konuda maşallah çok sevindim senin adına

Bebek biraz toparlansin, cok guzel oynarlar. 1 yil cekecegin zorluk...
Benim oglan 5 oldu. En iyi ihtimalle bi cocugum daha olursa 7 yas aralari olur. O daha zor.

Gunluk bakmam ama gezegen ve yildiz etkilerini merak ederim
Aynen ben de :) ayşen tok, dinçer güner ve penguen in videolarını izlemeye çalışıyorum.

Hatta doğumda ameliyatta bile astrolojiden konuştuk merkür retrosu zamanı neydi öyle her hastada bi komplikasyon yaşadım falan dedi doktorum. GeyikliGece

Bebek biraz toparlansin, cok guzel oynarlar. 1 yil cekecegin zorluk...
Benim oglan 5 oldu. En iyi ihtimalle bi cocugum daha olursa 7 yas aralari olur. O daha zor.
Neden daha zor olduğunu düşünüyosun ?

Daha iyi gibi geliyor bana en azından aklı başında olur yardım bile eder diyorum ama tabii yaşamadan bilinmez kim bilir öyle olanlar neler yaşıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…