- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.281
Bende de var deva çok tatlış hisse
Para kalmadı bendeUzun vadeye yatkin, en azindan 2021 sonunu görmelik kagit. Ben gizli gizli aldim. Vakkoyu sattim dayanamadim biraz buna girdim hahahah
Sözde almicaktm artik bisiy.
Coinlist borsasında satılacak, geçenBinanceye gelicek mi bu biraz alak
Y Yuppiyayye gecen sormustun, alacagim coin caspermış.
Nerde satılıyorki yada satışa çıkmışlardanmı
Binanceye gelicek mi bu biraz alak
Yok maalesef başka bir siteden alimi baktim en az 40 gun satmama sryi varvalla bılmıyorum kızlar da 1 2 3 dıye uc farklı secenek ıle alınabılır denmıs krıterler falan var. bayaa zor gıbı. sanırım bayaa zengınlere gore hahhahah bız fakırlere gıtmeyebılır hahha
Yok almadım
Yok ben anne oldumherkes zengin oldu galiba pek bi sessiz buralar bu akşam
Büyük ayı aldım de kocamancalardankizlar ben yalniz uyuyamiyorum ya dün gece ne yaptim biliyo musunuz
Yok ben anne oldum
Gece benim kız soyundu memesini sıkıyodu sonra beşikten kardeşini almaya çalıştı annem de otur kucağına verim dedi başladı benim kız em hadi diye meme uzatmaya kardeşinesüt çıkmayınca da pipet aldı geldi memesine tutup kardeşine uzatıyo akla bak yaa
Neden acaba9 ay aradan sonra 1 hafta arayla 2. Kez regl olmak
Büyük ayı aldım de kocamancalardan
Günaydin kizlar
Burçlarla araniz nasil
İyiyiz Allaha şükür :)Sagligin nasil, beybi nasil
İlahiHayir hahaha
Kayinvalidemi memlekete getirdim dün.
Kayinpederim 3 hafta önce dönmüstü.
Aldim yastigimi gittim aralarina girdim yattim kedi gibi
Hep kayinvalideler mi ciftlerin arasina girecek
İyiyiz Allaha şükür :)
Benim büyük kız kıskançlığından sürekli kucak istiyo 1 kere onu kaldırdım gönlü olsn diye biraz dikiş yerim sızlıyodu 2 gündür falan bugün daha iyi.
Valla çok zormuş 2 çocuk hele de böyle yaşı yakın olması daha zor. Kaça bölüneceğimizi şaşırdık.
Aynen ben de :) ayşen tok, dinçer güner ve penguen in videolarını izlemeye çalışıyorum.Gunluk bakmam ama gezegen ve yildiz etkilerini merak ederim
Neden daha zor olduğunu düşünüyosun ?Bebek biraz toparlansin, cok guzel oynarlar. 1 yil cekecegin zorluk...
Benim oglan 5 oldu. En iyi ihtimalle bi cocugum daha olursa 7 yas aralari olur. O daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?