- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.381
Bugün hiç keyfim yok benimde, bende isyanlardayımben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
Piyasa değerinin çok altında alalım ve biz alır almaz tavan tavan tavan tavan tavan tavan gitsin istiyoruz sadece çok mu şey istiyoruz yaa offf bayılazaamYok acele değilde yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumya, ne bilim ya işte neyse elbet yükselir herhalde .
Oooo her gün bir felsefe söylersin artık ceycey :))ben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
Meselaben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
yok bu söylenecek bir felsefe değil.Oooo her gün bir felsefe söylersin artık ceycey :))
Yok acele değilde yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumya, ne bilim ya işte neyse elbet yükselir herhalde .
Mafyatik işler de olur ceyceyim ben sanayi bebesiyim her yola gelirimyok bu söylenecek bir felsefe değil.
yok o tür şeyler için karakterimden olamam.Mafyatik işler de olur ceyceyim ben sanayi bebesiyim her yola gelirim
naylon çorap mı?Bugün hiç keyfim yok benimde, bende isyanlardayımsıkıldım herşeyden arada geliyor böyle sonra tam gaz devam.beraber girelim, naylon çorap işinemi girsek
yok o tür şeyler için karakterimden olamam.
Yaw ne olacak gözünde büyütme bir nevi abonelikle aidat toplama sistemi, millete halel gelmesin diye güvenliklerini sağlayacaz onlar da üyelik aidatlarını gönüllü katkı olarak verecekler. Hatta bu şekliyle hayır işi bile sayılabilir.yok o tür şeyler için karakterimden olamam.
Yok ya onu istemiyorumda azcık artsın yada nötr dursun, bu hızla giderse sermaye kalmayacak elimdePiyasa değerinin çok altında alalım ve biz alır almaz tavan tavan tavan tavan tavan tavan gitsin istiyoruz sadece çok mu şey istiyoruz yaa offf bayılazaam
cıks çalışarak para kazanamayacağımı da anladımE ticaret demistin en son. O da mi degil
ufacık tefecik kadınım yahuu o iş de olmazzzYaw ne olacak gözünde büyütme bir nevi abonelikle aidat toplama sistemi, millete halel gelmesin diye güvenliklerini sağlayacaz onlar da üyelik aidatlarını gönüllü katkı olarak verecekler. Hatta bu şekliyle hayır işi bile sayılabilir.
Doktor başa gelsinMafyatik işler de olur ceyceyim ben sanayi bebesiyim her yola gelirim
İnşallah alışana kadar parayı yerinde tutabilirsemHeves heyecan karisikalisirsin.
cıks çalışarak para kazanamayacağımı da anladım
aman haaa zaten 3 kuruşumuz var ondan da olmayalımmmİnşallah alışana kadar parayı yerinde tutabilirsem
Vay anasını sende ne cevherler varmışYaw ne olacak gözünde büyütme bir nevi abonelikle aidat toplama sistemi, millete halel gelmesin diye güvenliklerini sağlayacaz onlar da üyelik aidatlarını gönüllü katkı olarak verecekler. Hatta bu şekliyle hayır işi bile sayılabilir.
içinde varmış demek ki açığa çıktı hisleri.mihail yavrum evladım sakin ol kendine gelll.sen bir memursunn ve memur olarak kalacaksınnnVay anasını sende ne cevherler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?