ben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
Bugün hiç keyfim yok benimde, bende isyanlardayım sıkıldım herşeyden arada geliyor böyle sonra tam gaz devam.beraber girelim, naylon çorap işinemi girsek

Yok acele değilde yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumya, ne bilim ya işte neyse elbet yükselir herhalde .
Piyasa değerinin çok altında alalım ve biz alır almaz tavan tavan tavan tavan tavan tavan gitsin istiyoruz sadece çok mu şey istiyoruz yaa offf bayılazaam

yok o tür şeyler için karakterimden olamam.
Yaw ne olacak gözünde büyütme bir nevi abonelikle aidat toplama sistemi, millete halel gelmesin diye güvenliklerini sağlayacaz onlar da üyelik aidatlarını gönüllü katkı olarak verecekler. Hatta bu şekliyle hayır işi bile sayılabilir.

Piyasa değerinin çok altında alalım ve biz alır almaz tavan tavan tavan tavan tavan tavan gitsin istiyoruz sadece çok mu şey istiyoruz yaa offf bayılazaam
Yok ya onu istemiyorumda azcık artsın yada nötr dursun, bu hızla giderse sermaye kalmayacak elimde alıp satmıyorum ama.Allah aşkına koskoca migros bist 30 dan çıktı ben daha ne deyim

ufacık tefecik kadınım yahuu o iş de olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…