- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.341
nmr yi hiç duymamıştım..diğerleri gelecek vadediyor inşallahnmr, sxp, trb bunlar cüzdanımda dursun bi süre diyorum, bakalım nolcak
Şu an neyim var neyim yok altına yatırmak istiyorum ama param yokBende alamıyorum artık belkide oyuzden yükseliyordur biz elimizi çektik ya
Hayırlı yolculuklar canım şimdidenSxp üç hafta önce falan almıştım ama satmicam onu çok tatlış çünkü :))
nmr yi hiç duymamıştım..diğerleri gelecek vadediyor inşallah
ben yarın Tr’ye uçuyorum, orda ekrana bakmam pek mümkün olmuycak. İnşallah ben dönmeye benimkiler de 10x felan yaparlar
Bu adam geçen yükselmeden öncede 380 lere inecek demişti altın fırladı.ama tabi bu seviyelerde kalmaz 1 yıla yükselir tahminimce ytd.Uzmanından altın tavsiyeleri kızlar
Kendi emeğimizle helal paramızla birikim yapmaya çalışıyoruz. Bizim 3 kuruşumuz başkalarının milyonundan kat kat değerli o yüzden.Şu an neyim var neyim yok altına yatırmak istiyorum ama param yokalışveriş için ayırdığım parayla alıp kredi kartına mı yüklensem gerçi eşim laf ediyor nakit harca diye ama sonuçta bu da ailemiz için
Aslında kıskanıyor vukuatlarımız var direk bebeğe yönelik değil ama ona yapılanları kendine de istiyorNe güzel işte kıskanmıyor benimsemiş bebeği çok şanslısın
Canım öğrendin mi esim muhasebeci sorayım istersenSelam kızlar. Bir şey danışacaktım . En az 10 senelil birikmiş dükkan emlak vergisi ve çöp vergisi borcum var. Yapılandırmalardada yetişemedim kaldı. Şimdi ödemek istesem taksit yaparlar mı? Ya da seçimleri mi beklesem faiz affı falan çıkar diye? Bilgisi olan var mı?
Yok sorarsan çok sevinirim bibi.Canım öğrendin mi esim muhasebeci sorayım istersen
Simdi ödenirse taksit yaparlar fakat faiz silmezler.faiz affi kesin cikar diyemem ama secim oncesi genellikle bi yapilandirma oluyorYok sorarsan çok sevinirim bibi.
Ok teşekkür ediyorumSimdi ödenirse taksit yaparlar fakat faiz silmezler.faiz affi kesin cikar diyemem ama secim oncesi genellikle bi yapilandirma oluyor
boyle yazdı kuzu.
Muhasebeyle ilgili butun sorularinizi sorabilirsiniz kizlar ücretsiz danısmanhatta hukuki sorularıda bilir çoğunu
Maalesef efsuncuğum biz de kazanamıyoruz bu aralar. Canın sağolsunDevadan zararım 70 tl ye yükseldiçıkarken de bu kadar hızlı çıksa keşke
Dohol de iyice gözüme batmaya başladı. Kaldı gitti ekside ne hisseymiş arkadaş.
Sasa yı da almamla düşüşe geçmesi bir oldu
Ecilc da ekside karsan da.
Hdfgs karda ama bi 11 oluyo bi 3 tl oluyo kar çok oynak
Allahtan çocuklar var da kafam dağılıyor.
Hisseler ytd
Herşeyi 12 takside bölüp alıyoruz. Hayatımız borç ödemek le geçiyorFaizler yine arttı, bu ne zaman son bulacak acababu devirde bişeyde alınmaz.eskiden en azından kredi çekip insanlar ihtiyacını alıyordu, şimdi mümkün değil.
Kasko sigortayı 12 taksit yapıyoruz tam bitiyor yeni yılınki başlıyorHerşeyi 12 takside bölüp alıyoruz. Hayatımız borç ödemek le geçiyor
Kasko zamanı gelince kalbim sıkışır daimaKasko sigortayı 12 taksit yapıyoruz tam bitiyor yeni yılınki başlıyor
Birde araba bakımında sıkışır kalbimKasko zamanı gelince kalbim sıkışır daima
Kasko zamanı gelince kalbim sıkışır daima
Hah bu ay işte bende ikiside varBirde araba bakımında sıkışır kalbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?