- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.361
Ben pek yaptırmıyorum çok kısa mesafeler kullandığım için. Ama eşim kendi arabasına geçen ay 2700 verdi akıllara zarar. Film kaplama da zarar görmüş ama yeniletemediBirde araba bakımında sıkışır kalbim
Otostop yöntemine mi geçsek neHah bu ay işte bende ikiside varkasko sigoryayı yaptırdım bakımda bu hafta
Ekonomi iyi abartmayın . Ben senelerdir hep 50 tl ye benzin alıyorumYatak ve baza almamız lazım ama onun borcuna giremeye yüreğim yok.Nisanda araba bakımı var.Bu haftasonu okul gezeceğiz oğluş 1.sınıf olacak taksitleri mayısta başlatabiliriz inş.
Aaa tabi iyi aksini söylemeye utanırım.Bende senelerdir TL kazanıp dolar üzerinden harcarımEkonomi iyi abartmayın . Ben senelerdir hep 50 tl ye benzin alıyorum
Altın da dolar da düştü gene zarardayımmmAaa tabi iyi aksini söylemeye utanırım.Bende senelerdir TL kazanıp dolar üzerinden harcarım
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım inşallah sen dönene kadar bitcoin fırlar hisseler tavan tavan gider hepimizin yüzü güler..Sxp üç hafta önce falan almıştım ama satmicam onu çok tatlış çünkü :))
nmr yi hiç duymamıştım..diğerleri gelecek vadediyor inşallah
ben yarın Tr’ye uçuyorum, orda ekrana bakmam pek mümkün olmuycak. İnşallah ben dönmeye benimkiler de 10x felan yaparlar
Benim hisseler de genelde kırmızı efsuncum, altın gümüş zaten yıldırdı aylardır. Ama olsun, şükür ihtiyacımız olan parayla yatırım yapmıyoruz. Off amaaan polyannalık da bi yere kadarDevadan zararım 70 tl ye yükseldiçıkarken de bu kadar hızlı çıksa keşke
Dohol de iyice gözüme batmaya başladı. Kaldı gitti ekside ne hisseymiş arkadaş.
Sasa yı da almamla düşüşe geçmesi bir oldu
Ecilc da ekside karsan da.
Hdfgs karda ama bi 11 oluyo bi 3 tl oluyo kar çok oynak
Allahtan çocuklar var da kafam dağılıyor.
Hisseler ytd
Bin aminnnŞimdiden hayırlı yolculuklar canım inşallah sen dönene kadar bitcoin fırlar hisseler tavan tavan gider hepimizin yüzü güler..
Yutubır cihat dede vardı ya arada bahsederim, iyi hoş adam da sürekli ben 4 sene altında bekledim diye kafa ütüleyip duruyorEfsun64 canım benim hesap kan gölü yeşil olanlar bile kârdan zarardalar altın zararima bakmıyorum bile artik..
Bekliyoruz bakalım inşallah yesil yeşil gideceği günlerde gelecek..
NasipMaalesef efsuncuğum biz de kazanamıyoruz bu aralar. Canın sağolsun
Aynen yeşil görmek istiyorum şuan tek yeşilim hayret ki ecilc nasıl oldu da yeşil kaldı acabaBenim hisseler de genelde kırmızı efsuncum, altın gümüş zaten yıldırdı aylardır. Ama olsun, şükür ihtiyacımız olan parayla yatırım yapmıyoruz. Off amaaan polyannalık da bi yere kadar
Yötöröm söbör öşö her yerde söyleyip duruyorlar, biz de biliyoruz sabır işi olduğunu da insan yine de yeşillenmiş görmek istiyor yahu
Valla öyle kıpkırmızı ortalık. Takibimdekiler de kıpkırmızı sabah yemyeşildiEfsun64 canım benim hesap kan gölü yeşil olanlar bile kârdan zarardalar altın zararima bakmıyorum bile artik..
Bekliyoruz bakalım inşallah yesil yeşil gideceği günlerde gelecek..
Altın da dolar da düştü gene zarardayımmm
Benim hisseler de genelde kırmızı efsuncum, altın gümüş zaten yıldırdı aylardır. Ama olsun, şükür ihtiyacımız olan parayla yatırım yapmıyoruz. Off amaaan polyannalık da bi yere kadar
Yötöröm söbör öşö her yerde söyleyip duruyorlar, biz de biliyoruz sabır işi olduğunu da insan yine de yeşillenmiş görmek istiyor yahu
Selam kızlar.Bugün yine her zamanki gibi eksideyim.Bu nedir ya sıkıldım gerçekten, nerde hata yapıyorum ben ya
Yok acele değilde yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumya, ne bilim ya işte neyse elbet yükselir herhalde .Altin alsak mi yaben bu altin piyasasini hic cozemedim. Alim icin uygun zamandayiz diye dusundum. Dogru mu?
Ama valla sabir isi
Acele ediyorsun cicegim.
Mesela bak ben vakkoyu 900e almistim 5100e bozdum. Ama ilk pandemi patladiginda almistim. Tammm 1 yil :)
Birak, unut biraz
ben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorummYok acele değilde yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumya, ne bilim ya işte neyse elbet yükselir herhalde .
ben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?