- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.401
Allahım kim diyordu memuriyet pavyona düşmek gibi diyeiçinde varmış demek ki açığa çıktı hisleri.mihail yavrum evladım sakin ol kendine gelll.sen bir memursunn ve memur olarak kalacaksınnn
Takımlar girdi onun yerine şaka gibi, tkuru da bekliyordum ama olmadıYok ya onu istemiyorumda azcık artsın yada nötr dursun, bu hızla giderse sermaye kalmayacak elimdealıp satmıyorum ama.Allah aşkına koskoca migros bist 30 dan çıktı ben daha ne deyim
Bence de cevher ama sakalımız yok işte kimse ciddiye almıyorVay anasını sende ne cevherler varmış
Evet morumm çok dogru acil lazım olmayacak parası olan için altın alım zamanı diyorlar.. (Ben demiyorumAltin alsak mi yaben bu altin piyasasini hic cozemedim. Alim icin uygun zamandayiz diye dusundum. Dogru mu?
Senin uzun vade aldıkların ne durumda canım? Yani umarım yükselir hani öyle bilinmedik firmaların hisseleri değil.migros yahu sürekli alışveriş yapıyoruz batarmıkiTakımlar girdi onun yerine şaka gibi, tkuru da bekliyordum ama olmadı
mihaili de kaybettik sonundaBence de cevher ama sakalımız yok işte kimse ciddiye almıyoriş yerinde de burası ayık kafayla çekilmiyor şu saksılara ot ekelim diyorum ona yok buna yok şuna olmaz, tek başına da yapılmıyor bunlar organize işler lazım, ömür boyu çalışacaz mecbur :))
İçimde falan yok yaw bunlar yıllardır hep söylediğim ama hayata geçiremediğim projelerim. Benim mesleğim parayla, güvenliğimi kapıdaki memur mu sağlayacak daha önemlisi tahsilatları nasıl yapacam bunlar hep iş iş işiçinde varmış demek ki açığa çıktı hisleri.mihail yavrum evladım sakin ol kendine gelll.sen bir memursunn ve memur olarak kalacaksınnn
Evet morumm çok dogru acil lazım olmayacak parası olan için altın alım zamanı diyorlar.. (Ben demiyorum). Ben altına tepkiliyim
Uzun vadeler de eksiSenin uzun vade aldıkların ne durumda canım? Yani umarım yükselir hani öyle bilinmedik firmaların hisseleri değil.migros yahu sürekli alışveriş yapıyoruz batarmıkiyani düşün
Ben, çevremi buna ikna edebildim mi no tabi kiAllahım kim diyordu memuriyet pavyona düşmek gibi diyeoffdd valla öyle
en büyük hayalim merkez bankasında sayfa sayfayeni basılan paraları kontrol etmek gün boyu.arada da bir sayfasını yırtıp cebime atıverirdimİçimde falan yok yaw bunlar yıllardır hep söylediğim ama hayata geçiremediğim projelerim. Benim mesleğim parayla, güvenliğimi kapıdaki memur mu sağlayacak daha önemlisi tahsilatları nasıl yapacam bunlar hep iş iş iş
Ne yapacaksın ceyceyim sen ipucunu ver biz grup olarak arkandan gelecezben vazgeçtim böyle gıdım gıdım yatırımla zengin olunmuyor.bambaşkaa yollara başvurmaya karar verdimmm.hayat felsefemi toptann değiştiriyorumm
Yaw mihail hep böyleydi siz yeni öğrendiniz :))mihaili de kaybettik sonunda
yanlış tanımışız demek ki pardon abeyyyyyYaw mihail hep böyleydi siz yeni öğrendiniz :))
Sen şimdi bana yan mı baktın?yanlış tanımışız demek ki pardon abeyyyyy
Ahahahahmihaili de kaybettik sonunda
ne haddimeSen şimdi bana yan mı baktın?
tehlikeli sularda mı yüzüyoruz ne?Ahahahahbu topikten korktum ben daha neler çıkacak diye bekliyorum
Valla ben bir garip memurum kurtlar vadisimi desem çukurmu desem öyle bir yermiş sanki burasıtehlikeli sularda mı yüzüyoruz ne?
otur oturduğun yerde.yoldan çıkayım derken içeri düşersin alimallah.valla bak temiz çamaşır ve sigara falan getirmemmm bilesinValla ben bir garip memurum kurtlar vadisimi desem çukurmu desem öyle bir yermiş sanki burasıama bak her an bende yoldan çıkabilirim hadi biri benide ikna etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?