Vay anasını sende ne cevherler varmış
Bence de cevher ama sakalımız yok işte kimse ciddiye almıyor iş yerinde de burası ayık kafayla çekilmiyor şu saksılara ot ekelim diyorum ona yok buna yok şuna olmaz, tek başına da yapılmıyor bunlar organize işler lazım, ömür boyu çalışacaz mecbur :))

mihaili de kaybettik sonunda

içinde varmış demek ki açığa çıktı hisleri.mihail yavrum evladım sakin ol kendine gelll.sen bir memursunn ve memur olarak kalacaksınnn
İçimde falan yok yaw bunlar yıllardır hep söylediğim ama hayata geçiremediğim projelerim. Benim mesleğim parayla, güvenliğimi kapıdaki memur mu sağlayacak daha önemlisi tahsilatları nasıl yapacam bunlar hep iş iş iş

Senin uzun vade aldıkların ne durumda canım? Yani umarım yükselir hani öyle bilinmedik firmaların hisseleri değil.migros yahu sürekli alışveriş yapıyoruz batarmıki yani düşün
Uzun vadeler de eksi vesbe ve aygaz artıda sadece, thy ve adese de az biraz artıda ama bu ikisini yakında postalayacam uzun vade değiller

en büyük hayalim merkez bankasında sayfa sayfayeni basılan paraları kontrol etmek gün boyu.arada da bir sayfasını yırtıp cebime atıverirdim

Valla ben bir garip memurum kurtlar vadisimi desem çukurmu desem öyle bir yermiş sanki burası ama bak her an bende yoldan çıkabilirim hadi biri benide ikna etsin
otur oturduğun yerde.yoldan çıkayım derken içeri düşersin alimallah.valla bak temiz çamaşır ve sigara falan getirmemmm bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…