The big bang theory (en zor zamanlarımda neşemi bulduran dizi olduğu için yeri ayrıdır)
The office (edit: hem us hem uk versiyonu)
Brooklyn nine-nine

Avrupa Yakası ve Geniş Aile (bu ikisinin de yeri ayrı, çoğu sahneyi ezber sayılırım)
Tatlı hayat

Var daha bunlar gibi ama ilk aklıma bu saydıklarım geliyor

Kendi emeğimizle helal paramızla birikim yapmaya çalışıyoruz. Bizim 3 kuruşumuz başkalarının milyonundan kat kat değerli o yüzden.
Aynen öyle canım hep derim eşimede benim 3 gr altınım kilolarca altından daha değerli çünkü fedakarlık yaparak biriktirdim çoğu şeyden en iyisi ben 1 gramda olsa yine almaya çalışayım kredi kartına devam

Tokyo dash dashhh şu kısa saçlı olan kadın, mutlaka görmüşsündür.
the bold type ı bir bitireyim nazilere dönüş yapacağım gene.ama bold daki kızlar enfes giyiniyorlar new york ta bir kadın dergisinde çalışıyorlar.3 yakın arkadaşın hikayesi.arada +18 e geçince de ilerletiyorum oluyor bitiyor

Yatak ve baza almamız lazım ama onun borcuna giremeye yüreğim yok.Nisanda araba bakımı var.Bu haftasonu okul gezeceğiz oğluş 1.sınıf olacak taksitleri mayısta başlatabiliriz inş.
Ben geçen hafta kızım için baktım o kadar pahalı ki oda takımımı alıyoruz yoksa yatak başlık mı belli değil bir karyola ve başlık 5 bin olur mu insaf dedim araştırmadayım bakalım ama bize en az 3bine patlayacak gibi

yarın al hemen hazır düşmüşken.haftaya gene toparlanıp yükselişe geçecek

Seni ablam gibi severim bilirsin
Nairobi daha sessiz, sakin. Herhalde böyle bi benzerlik kurdum. Ama gerektiginde, bir sevdigi tehlikedeyken o da tokyodan eksik kalmiyor fennnaaa gözü kara
gencecik kadına ablam gibi severim ne demek yahuuu.Aranızda bana abla demeye kalkan olursa yolarım şimdiden söyleyeyim de

14600 e aldık kıza 4 ay önce doğtaştan.bebekken takım almamıştım.sonra misafir için aldığım adore genç odasında yattı kahverengi diye beğenmeye beğenmeye.en sonunda ben cibinlikli isterim diye tutturdu.karyolayı büyük boy alınca da yatak uymadı 2 kusür de o eklenince 14 600 oldu 12 taksitle ödüyorum halaa.ha aksesuarları döner sandalye avize halıda 1500 tuttu maalesef.kendi oturma oda koltuğumun teli çıktı ama mümkün değil almam.önce bu borcu ödemem lazım.hep çocuklar önceliklii.çok pahalı herşey çokkk.

Yok yok ben demiştim ona ablan sayılırım diye sen daha gençsin bebeğim
dedirtme yahuuu.abla kelimesini bile sevmem ben nedense.kendimden 20 yaş farka abla 25 yaş üstüne teyze derim gerisine adıyla hitap ederim benim kızda 30 lu yaşlardaki kuzenlerine adıyla seslenir

gencecik kadına ablam gibi severim ne demek yahuuu.Aranızda bana abla demeye kalkan olursa yolarım şimdiden söyleyeyim de

Aslinda cok yasla alakasi yok. Yuppim bana cok destek oldu. Hic yas dusunerek yazmadim ama ben daha 30 bile degilim ya beni cok şeetmeyin

Ahh ben kacamadim güzel kâr vardı aslında froto da baktım düştükçe düştü zaten uzun vadeydi bekleyeyim dedim yarına daha da düşer mi morum ya..

uzun vadeyse kalsin yine artar.

Tam bilmiyorum ama ali kocun blok satis yaptigi konusuluyor yapikrediden. Onceki 3 gun de fenee
rbahcede vardi aynisi.

Yok yok ben demiştim ona ablan sayılırım diye

dedirtme yahuuu.abla kelimesini bile sevmem ben nedense.kendimden 20 yaş farka abla 25 yaş üstüne teyze derim gerisine adıyla hitap ederim benim kızda 30 lu yaşlardaki kuzenlerine adıyla seslenir
Tamamdır bundan sonra yasaklıyorum kimse bana abla demesin ay bizim kuruma gelen koca koca adamlar bana abla diye hitap ediyor yeminle yolasım geliyor ,be adam hanım diye bir kelime var kullansana,pazardamıyız.işini bitirip gönderiyorum hemen

tüm pazarcıların da ablasıyız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…