- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.441
mihail bacımmm sakinnn sakinnnnn elindekinii bırakkk ve en yakın koltuğa oturrr.bir melissa çayı demle sonra da.Darphane soygun wuhuuu liked it
The big bang theory (en zor zamanlarımda neşemi bulduran dizi olduğu için yeri ayrıdır)meselaaa?
Aynen öyle canım hep derim eşimede benim 3 gr altınım kilolarca altından daha değerli çünkü fedakarlık yaparak biriktirdim çoğu şeyden en iyisi ben 1 gramda olsa yine almaya çalışayım kredi kartına devamKendi emeğimizle helal paramızla birikim yapmaya çalışıyoruz. Bizim 3 kuruşumuz başkalarının milyonundan kat kat değerli o yüzden.
Darphane ve merkez bankasi soygunu yapiyorlar ekip olarak.
Kadin üyelerden en agresifi.son yorumlarindan sonra aklimda öyle canlandin
Heleki roketatar kullanisi, asla aklimdan cikmaz.
Roketatarı bırakıp melisa çayı mı alayımmihail bacımmm sakinnn sakinnnnn elindekinii bırakkk ve en yakın koltuğa oturrr.bir melissa çayı demle sonra da.
the bold type ı bir bitireyim nazilere dönüş yapacağım gene.ama bold daki kızlar enfes giyiniyorlar new york ta bir kadın dergisinde çalışıyorlar.3 yakın arkadaşın hikayesi.arada +18 e geçince de ilerletiyorum oluyor bitiyorTokyo dash dashhhşu kısa saçlı olan kadın, mutlaka görmüşsündür.
Ben geçen hafta kızım için baktım o kadar pahalı ki oda takımımı alıyoruz yoksa yatak başlık mı belli değil bir karyola ve başlık 5 bin olur mu insaf dedim araştırmadayım bakalım ama bize en az 3bine patlayacak gibiYatak ve baza almamız lazım ama onun borcuna giremeye yüreğim yok.Nisanda araba bakımı var.Bu haftasonu okul gezeceğiz oğluş 1.sınıf olacak taksitleri mayısta başlatabiliriz inş.
bana neden nairobi dedin peki?
Benim froto ve koç grubu hisselerine girmem yasak malum girdigim hisse çöküyor ülke ekonomisi zaten nanay bir de benden darbe yemesinVakko eskiydi
Ama froto yeniydi mesela. 2 tavan aldim bugun biraz kirmizi gordum kactim
yarın al hemen hazır düşmüşken.haftaya gene toparlanıp yükselişe geçecekAynen öyle canım hep derim eşimede benim 3 gr altınım kilolarca altından daha değerli çünkü fedakarlık yaparak biriktirdim çoğu şeyden en iyisi ben 1 gramda olsa yine almaya çalışayım kredi kartına devam
Ceycey ben inanıyorum bir anda bir patlayacak bize zenginliğin kapısı açılacakAltın da dolar da düştü gene zarardayımmm
gencecik kadına ablam gibi severim ne demek yahuuu.Aranızda bana abla demeye kalkan olursa yolarım şimdiden söyleyeyim deSeni ablam gibi severim bilirsin
Nairobi daha sessiz, sakin. Herhalde böyle bi benzerlik kurdum. Ama gerektiginde, bir sevdigi tehlikedeyken o da tokyodan eksik kalmiyorfennnaaa gözü kara
Ahh ben kacamadim güzel kâr vardı aslında froto da baktım düştükçe düştü zaten uzun vadeydi bekleyeyim dedim yarına daha da düşer mi morum ya..Vakko eskiydi
Ama froto yeniydi mesela. 2 tavan aldim bugun biraz kirmizi gordum kactim
14600 e aldık kıza 4 ay önce doğtaştan.bebekken takım almamıştım.sonra misafir için aldığım adore genç odasında yattı kahverengi diye beğenmeye beğenmeye.en sonunda ben cibinlikli isterim diye tutturdu.karyolayı büyük boy alınca da yatak uymadı 2 kusür de o eklenince 14 600 oldu 12 taksitle ödüyorum halaa.ha aksesuarları döner sandalye avize halıda 1500 tuttu maalesef.kendi oturma oda koltuğumun teli çıktı ama mümkün değil almam.önce bu borcu ödemem lazım.hep çocuklar önceliklii.çok pahalı herşey çokkk.Ben geçen hafta kızım için baktım o kadar pahalı ki oda takımımı alıyoruz yoksa yatak başlık mı belli değil bir karyola ve başlık 5 bin olur mu insaf dedim araştırmadayım bakalım ama bize en az 3bine patlayacak gibi
Yok yok ben demiştim ona ablan sayılırım diyegencecik kadına ablam gibi severim ne demek yahuuu.Aranızda bana abla demeye kalkan olursa yolarım şimdiden söyleyeyim de
dedirtme yahuuu.abla kelimesini bile sevmem ben nedense.kendimden 20 yaş farka abla 25 yaş üstüne teyze derim gerisine adıyla hitap ederimYok yok ben demiştim ona ablan sayılırım diyesen daha gençsin bebeğim
gencecik kadına ablam gibi severim ne demek yahuuu.Aranızda bana abla demeye kalkan olursa yolarım şimdiden söyleyeyim de
Ahh ben kacamadim güzel kâr vardı aslında froto da baktım düştükçe düştü zaten uzun vadeydi bekleyeyim dedim yarına daha da düşer mi morum ya..
Yok yok ben demiştim ona ablan sayılırım diye
Tamamdır bundan sonra yasaklıyorumdedirtme yahuuu.abla kelimesini bile sevmem ben nedense.kendimden 20 yaş farka abla 25 yaş üstüne teyze derim gerisine adıyla hitap ederimbenim kızda 30 lu yaşlardaki kuzenlerine adıyla seslenir
TTamm alıyorum yarın ben alırım yine zarar ederim gerçi neye elimi atsam kurutuyorum öyle bir özelliğim varyarın al hemen hazır düşmüşken.haftaya gene toparlanıp yükselişe geçecek
tüm pazarcıların da ablasıyız yaaaTamamdır bundan sonra yasaklıyorumkimse bana abla demesin ay bizim kuruma gelen koca koca adamlar bana abla diye hitap ediyor yeminle yolasım geliyor ,be adam hanım diye bir kelime var kullansana,pazardamıyız.işini bitirip gönderiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?