- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.481
Hayır nolur söylese fakir duası alır daha çok zengin olsa olmaz mıGelin alsak gelin bulsak zengin olucaz ama ağa inat söylemiyor
İllaki yorulacak inadindan bırakacak bizde yesillenip zengin olcazAga olmanin ilk sarti inatci olmak mi acabaaa
Ben de aynen bu model birini taniyorumbi kesse inadi, her gun 250 300 bin görücem
Değil mi ya ne dua ederiz ama kendisi zengin olmak için söylemiyor zaten söylediğinde zaten ati alan Üsküdari geçmiş olacak..Hayır nolur söylese fakir duası alır daha çok zengin olsa olmaz mı
İllaki yorulacak inadindan bırakacak bizde yesillenip zengin olcazAma daha önemli detayımizi unuttuk gelini bulmamız lazım..
bize ne ayol zenginlerin aldığı lotlardan hangi hisseyi alalımmm onu söylesin geçsinnValla ne diyo biliyor musun...
3 tl alti maliyetli, 600 bin lotu olan biri var isbankasinda. Onu goturmicem. Nerde pes eder dökülürse o zaman goturucem.
Yani benim tanidigim 2.9 maliyetli biri var isbankasinda, lot sayisi da yakin ama
Inş degildir ayni kisi
bize ne ayol zenginlerin aldığı lotlardan hangi hisseyi alalımmm onu söylesin geçsinn
krediyi aynı gün devrediyorsun o kadar lotu varsa kesin zengindir
Zengin degildir, kredidir o ya
krediyi aynı gün devrediyorsun o kadar lotu varsa kesin zengindir
zenginn işte yahuuuu illa krediye bağlayacaksın sen de.dümdükkkk zenginnnnnAraci kurum kredisi degildir yahuuuu ticari banka kredisidir belki de
zenginn işte yahuuuu illa krediye bağlayacaksın sen de.dümdükkkk zenginnnnn
Ayyy benimde bir tahminim var ama inşallah doğru değildirValla ne diyo biliyor musun...
3 tl alti maliyetli, 600 bin lotu olan biri var isbankasinda. Onu goturmicem. Nerde pes eder dökülürse o zaman goturucem.
Yani benim tanidigim 2.9 maliyetli biri var isbankasinda, lot sayisi da yakin ama
Inş degildir ayni kisi
hah şöyleeeee.ben yazıyormuyum ekmek bulamıyorum asgari ücretle geçiniyorum diye.orta halli bir fakirim diyorummm.sen de zengünsünnn işteeeeTamam ceycey zenginim
İki inat bir tahtaya binmemeliydi
dümdüzzz demekkk kesinlikle demek mutlaka demekkkkTamam ceycey zenginim
Dümdük ne demek bu arada, ciddi soruyorum
5 değil miydi o kişinin maliyeti yahuValla ne diyo biliyor musun...
Inş degildir ayni kisi
Bazı mesajlara gülen emoji yetmiyor böyle yüksek sesli kahkaha emojisi olmalıIki deli bir araya gelmemeliydik
Belki de bu kadar sevmemeliydik
5 değil miydi o kişinin maliyeti yahu
yani gerçekten o meçhul kişiyi dökmeden yürütmem mi diyor
ayy mor olmaz böyle sen bi ayar çek şu Entepliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?