- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.461
Tamamdır bundan sonra yasaklıyorumkimse bana abla demesin ay bizim kuruma gelen koca koca adamlar bana abla diye hitap ediyor yeminle yolasım geliyor ,be adam hanım diye bir kelime var kullansana,pazardamıyız.işini bitirip gönderiyorum hemen
Duduya gidelimmmtüm pazarcıların da ablasıyız yaaa
Yaw altın iyidir hojdur binyılların emtiası ama çıksa çıksa iki katına çıkar en fazla o da zengin etmeye yetmezCeycey ben inanıyorum bir anda bir patlayacak bize zenginliğin kapısı açılacakalmaya devam
Yok canım ya bize ancak kavanoz kapağı denk gelirKızlar zengin olmanın yolunu buldum aramızda para toplayıp iyi bir dedektör alıp hazine arayalım kısa yoldan zengin oluruz. Gerçi biraz dağ bayır gezeriz ama olsun
Değil mi bize şöyle en az üçe beşe katlamasi lazımYaw altın iyidir hojdur binyılların emtiası ama çıksa çıksa iki katına çıkar en fazla o da zengin etmeye yetmez
O iş de mafyasız zor bulduğumuzu darphaneye gidip bozduramayacağımıza göre. Yine benim dediğime geliyoruzKızlar zengin olmanın yolunu buldum aramızda para toplayıp iyi bir dedektör alıp hazine arayalım kısa yoldan zengin oluruz. Gerçi biraz dağ bayır gezeriz ama olsun
Ama öyle deme bak gömü demedim hazine dedim şöyle sağlam birinin hazinesini bulsak yeter o bizeYaw altın iyidir hojdur binyılların emtiası ama çıksa çıksa iki katına çıkar en fazla o da zengin etmeye yetmez
İyi bir dedektör almalıyız ama baktım onlarda pahalıymış fakirlik kaderimiz olmuş yaYok canım ya bize ancak kavanoz kapağı denk gelir
Ya bulanlar nasıl hallediyorlarsa bizde hallederiz bir şekilde yeter ki bulalımO iş de mafyasız zor bulduğumuzu darphaneye gidip bozduramayacağımıza göre. Yine benim dediğime geliyoruz
Haydi söyle söyleAslında ben zengin olmanın sırrını biliyorum da ağa inat çıktı
Aslında ben zengin olmanın sırrını biliyorum da ağa inat çıktı
Bkz üstteki yorumumAma öyle deme bak gömü demedim hazine dedim şöyle sağlam birinin hazinesini bulsak yeter o bize
Dimi birde o var gece gece korkarım ben ayol yine yattı bizim zengin olma hayaliBkz üstteki yorumumhiç taşla toprakla üstümüzü kirlettiğimize değmez gece vakti (gündüz gözüyle arayacak değildik)
Evet haberi gördüm bende oransalmis yine..NAturel gaz halka arz onaylanmış, 8.5 lira diyolla
Aaaa çok iyi tarih belli mi birde oransal mıNAturel gaz halka arz onaylanmış, 8.5 lira diyolla
Hevesim kursağımda kaldıEvet haberi gördüm bende oransalmis yine..
Gelin alsak gelin bulsak zengin olucaz ama ağa inat söylemiyorHaydi söyle söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?