- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.501
Bazı mesajlara gülen emoji yetmiyor böyle yüksek sesli kahkaha emojisi olmalı
Fiiiuuuuuvvvv0.78den beri buradayim
En son 5.02den aldim.
Maliyet 2.90
bana acilen 1 e beş kazandıracak bir hisse lazımm.kıza okul parasııııııı.Fiiiuuuuuvvvv
Allah bereket versin
Ama gerçekten nereye kadar direnecek gerçekten, meraklardayız
Banada lazım banada...Çok değil 10 gün tavan tavan gitsin yeter..bana acilen 1 e beş kazandıracak bir hisse lazımm.kıza okul parasııııııı.
Banada lazım banada...Çok değil 10 gün tavan tavan gitsin yeter..
Haydi söyle söyle
Ceycey ben de bugün bunun için dua ettim inanır mısınbana acilen 1 e beş kazandıracak bir hisse lazımm.kıza okul parasııııııı.
GeyikliGece oransal halka arza minumum ne kadar para yatırırsak biraz hisse alabiliriz.
Ben dua ederken gerçek olma ihtimali bile yok diye düşünmüştüm..Biz niye bulamıyoruz tavan hisseleriTrilc bugun 10. Tavan
Ben dua ederken gerçek olma ihtimali bile yok diye düşünmüştüm..Biz niye bulamıyoruz tavan hisseleri
O zaten zengin biz fakiriz bizimde elimizden tutsunDeğil mi ya ne dua ederiz ama kendisi zengin olmak için söylemiyor zaten söylediğinde zaten ati alan Üsküdari geçmiş olacak..
izlenmez mi yaPapeli izlemedim tokyo kim ay
Ben komediciyim
Yalniz Nairobi benimSeni ablam gibi severim bilirsin
Nairobi daha sessiz, sakin. Herhalde böyle bi benzerlik kurdum. Ama gerektiginde, bir sevdigi tehlikedeyken o da tokyodan eksik kalmiyorfennnaaa gözü kara
Daha az sezonu var birikmesi lazım izlemem için :))izlenmez mi ya
Nasil az sezonu var anlamadim ben bütün sezonlarini gecen sene izledim burdaDaha az sezonu var birikmesi lazım izlemem için :))
4 sezon hepi topu ay, daha devam da eder hemen bitirip yeni bölüm beklemek istemiyorum, en son aşkı memnuda yapmıştım onu :))Nasil az sezonu var anlamadim ben bütün sezonlarini gecen sene izledim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?