- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.541
Artık benim umudum kalmadı hiçbir şey için pahalılık almış başını gidiyor virüs desen insanda psikoloji bırakmadı. Pahalılık desen el yakıyor kızıma 3 tane boxer aldım 35 lira 15 20 lira civarı alıyordum önceden. Orta kesimdim ama artık görüyorum ki fakir olma yolunda ilerliyorum. Virüsten dolayı 1 senedir yaptığımız bir şey yok pandemiden sonra eski yaptıklarımı mümkün değil yapamam. Bu tür endişeleri bir tek ben mi yaşıyorum yoksa herkes mi böyle düşürüyorAnkara turuncuya dönmüş risk haritasında. Bir güzel haber yok bugün
Yazmadan da anlıyoruz zaten birbirimizi kuzumBen de buraya yazamayacağım düşüncemi...
Artık benim umudum kalmadı hiçbir şey için pahalılık almış başını gidiyor virüs desen insanda psikoloji bırakmadı. Pahalılık desen el yakıyor kızıma 3 tane boxer aldım 35 lira 15 20 lira civarı alıyordum önceden. Orta kesimdim ama artık görüyorum ki fakir olma yolunda ilerliyorum. Virüsten dolayı 1 senedir yaptığımız bir şey yok pandemiden sonra eski yaptıklarımı mümkün değil yapamam. Bu tür endişeleri bir tek ben mi yaşıyorum yoksa herkes mi böyle düşürüyor
Efsun bari kazansın hadi bakalım. Ben de birilerinin üzerine yürüyeceğim az kaldı ha ha ha
Haftaya kapanırız deseneAnkara turuncuya dönmüş risk haritasında. Bir güzel haber yok bugün
Aman kapanalım. Okulların kapanmasını hele dört gözle bekliyorum. Bak dışarı çıkacaktım bugün birden kar yağmaya başladı. Kurşun döktüreceğimHafta
Haftaya kapanırız desene
Ben sıhhıyedeyim yağmur yağıyor burayadaAman kapanalım. Okulların kapanmasını hele dört gözle bekliyorum. Bak dışarı çıkacaktım bugün birden kar yağmaya başladı. Kurşun döktüreceğim
Valla ben borsaya girdim girelim doğru düzgün bie yeşil göremedim.bakmıycam korkuyorun bakmayaBorsa kıpkırmızı tüm hisselerden battık ruhlarına fatihaaa
Borsa kıpkırmızı tüm hisselerden battık ruhlarına fatihaaa
Ben de ben deValla ben borsaya girdim girelim doğru düzgün bie yeşil göremedim.bakmıycam korkuyorun bakmayaecükte biz kazansak nolur yaaa
Aynen toplu kıyım olduBiri bıçaği alıp önüne gelene saplamiş gibi
Hoşgeldin❤Hava da fena öfff...
Izmire geldim havaya bak
Hoşgeldin❤
Izmirdeyim ya bi dahakine planlı gelirsen bir kahve içelim insallahAaa senin izmirde oldugunu bilmiyordum
Bende ışık plastiğin halka arzından kazanmıştım ilk ve son olduBen de ben de
Bir adelden kazandim işin komiği yenilen pehlivan meselesi gibi daha önce internet alışverişi yapardım şimdi düştükçe hisse almak istiyorum artı parama dokunmak ve dokunmamak arasında gidip gelmekteyim
Niye böyle oldu yine biri bişeymi dedi böyle kıpkırmızı heryer?Aynen toplu kıyım oldu
Bi de sürekli kazansak ne borçlara girer hisse alırız heBende ışık plastiğin halka arzından kazanmıştım ilk ve son oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?