Ankara turuncuya dönmüş risk haritasında. Bir güzel haber yok bugün
Artık benim umudum kalmadı hiçbir şey için pahalılık almış başını gidiyor virüs desen insanda psikoloji bırakmadı. Pahalılık desen el yakıyor kızıma 3 tane boxer aldım 35 lira 15 20 lira civarı alıyordum önceden. Orta kesimdim ama artık görüyorum ki fakir olma yolunda ilerliyorum. Virüsten dolayı 1 senedir yaptığımız bir şey yok pandemiden sonra eski yaptıklarımı mümkün değil yapamam. Bu tür endişeleri bir tek ben mi yaşıyorum yoksa herkes mi böyle düşürüyor

Hdfgs yürüyor Efsun64 sansina
Efsun bari kazansın hadi bakalım. Ben de birilerinin üzerine yürüyeceğim az kaldı ha ha ha

Valla ben borsaya girdim girelim doğru düzgün bie yeşil göremedim.bakmıycam korkuyorun bakmaya ecükte biz kazansak nolur yaaa
Ben de ben de
Bir adelden kazandim işin komiği yenilen pehlivan meselesi gibi daha önce internet alışverişi yapardım şimdi düştükçe hisse almak istiyorum artı parama dokunmak ve dokunmamak arasında gidip gelmekteyim

Bende ışık plastiğin halka arzından kazanmıştım ilk ve son oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…