- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.561
Allah bilir kulunu, ona göre verir çulunuBi de sürekli kazansak ne borçlara girer hisse alırız he
Ben neolarimi sattım yesa aklımdaki rakamdan çıkardım elden sonra yine düşmeye basladiBenim coinden de şansım yok bari onlar artsaydi
En son olay böbreklere falan geliyormuşAllah bilir kulunu, ona göre verir çulunuben evi arabayı satarım filan sonra
Ne bileyim bugün extra kırmızı heryer.uzaylılar mı işgal etti bizi yoksa?Niye böyle oldu yine biri bişeymi dedi böyle kıpkırmızı heryer?
Ne bileyim bugün extra kırmızı heryer.uzaylılar mı işgal etti bizi yoksa?
ben de ortak olim mi aJKDHdhDEfsun bari kazansın hadi bakalım. Ben de birilerinin üzerine yürüyeceğim az kaldı ha ha ha
Herkes böyle düşünüyor benceArtık benim umudum kalmadı hiçbir şey için pahalılık almış başını gidiyor virüs desen insanda psikoloji bırakmadı. Pahalılık desen el yakıyor kızıma 3 tane boxer aldım 35 lira 15 20 lira civarı alıyordum önceden. Orta kesimdim ama artık görüyorum ki fakir olma yolunda ilerliyorum. Virüsten dolayı 1 senedir yaptığımız bir şey yok pandemiden sonra eski yaptıklarımı mümkün değil yapamam. Bu tür endişeleri bir tek ben mi yaşıyorum yoksa herkes mi böyle düşürüyor
Hani artık 20 tl kar gördüm mü satacağım ben dersimi aldım ertesi güne beklemeyecrğim demiştim ya 4,530 dan 29,25 tl karla sattım şimdiye kadarki en büyük kazancım bu olduEfsun bari kazansın hadi bakalım. Ben de birilerinin üzerine yürüyeceğim az kaldı ha ha ha
Yorum yokAsıl çarşamba konuşup 2023 'ün manifestosunu yapacakmış bakalım başımıza neler gelecek
Ben neolarimi sattım yesa aklımdaki rakamdan çıkardım elden sonra yine düşmeye basladi
Hafta
Haftaya kapanırız desene
Izmirdeyim ya bi dahakine planlı gelirsen bir kahve içelim insallah
Bi de sürekli kazansak ne borçlara girer hisse alırız he
Bizim zarar ondan da fazla. Sözün bittiği yerZarar 5 bin ahafhafjgafgf
Bütün hisselerimden elime verdiler :)
Akşam bdv ye geçinemiyorum diye konu açayım barii.
Ben coinden kardayım kredi falanmı çeksem de sermayeyi arttırsam dahada diyorum.Allah bilir kulunu, ona göre verir çulunuben evi arabayı satarım filan sonra
Gelin tabiki çok kriz gördüm bu yaşa kadar ama hep geçiniyordum. Son aylarda yeminle geçinemiyorumAççç geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?