- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.581
Gelin tabiki çok kriz gördüm bu yaşa kadar ama hep geçiniyordum. Son aylarda yeminle geçinemiyorum
Ayy karsan da hareketlenir mi ki yaa geçen hafta cuma aldım cuma alış günü diye. 1 haftadır eksi velet.Faiz dusuk gelirse gyolar otomotiv vs hareketlenir.
Yuksek gelse bankalar....
Suan hepsi kipkirmizi
Yurtdışınada gidiyorduk taksitli olsada delux otelde bir yaz bir de kış tatili yapıyorduk. Dışarda yemek yiyebiliyorduk değerli takı alabiliyorduk. Şimdilerde arabama benzini zor alıyorum ne tatili ne gezmesiAllah yardimcimiz olsun.
Ben önceden her haftasonu yurtdisina giderdim biliyor musunuzsimdi izmire gitmek icin 3 kere dusundum...
İnşallah kuzum herkes bunaldı yeterince.Kızlar bu arada karı realize etmeden kazandım diyemiyorum. Ama şu his bile okadar iyiki, iyiki sizle karşılaşmışım, tavsiyeleriniz fikirleriniz öyle güzelkiİnşallah hepimiz kazanırız, paralarımız katlanır gider, maddi kaygılardan uzak bi hayat geçiririz inşallah
Amiiiinn inşallahKızlar bu arada karı realize etmeden kazandım diyemiyorum. Ama şu his bile okadar iyiki, iyiki sizle karşılaşmışım, tavsiyeleriniz fikirleriniz öyle güzelkiİnşallah hepimiz kazanırız, paralarımız katlanır gider, maddi kaygılardan uzak bi hayat geçiririz inşallah
Ayy karsan da hareketlenir mi ki yaa geçen hafta cuma aldım cuma alış günü diye. 1 haftadır eksi velet.
Ya froto.. froto ilk dikkatimi çektiğinde 170küsür dü o zaman 2 tane alsam mı dedim döndüm döndüm baktım ama almadım... tabii ben almadığım için uçtu
Bugün de hdfgs den çıkınca 2 tane froto aldım dakikalarca aynı yerde duran hisse benim almamla 5 tl lere kadar düştü çıktı düştü azıcık çıktı ondan da ekside kaldım anındadaha da düşmese bari. Ytd
GeyikliGece tofaş üretimi durduruyoruz demiş hissesi de kalkar mı borsadan ne olur ne biter bilgin var mı ?
Yurtdışınada gidiyorduk taksitli olsada delux otelde bir yaz bir de kış tatili yapıyorduk. Dışarda yemek yiyebiliyorduk değerli takı alabiliyorduk. Şimdilerde arabama benzini zor alıyorum ne tatili ne gezmesi
Ben de az önce adese yi düşünüyodum çok severdim Ankaradayken şimdi sen de adese den bahsettin tevafukCip olmadigi icin nisana kadar durdurdu.
Hissesi kalkmaz. Ama baska bir haberle gelmezse duser. Cazip bi haber yayarsa artabilir de.
Mesela adese market kapatiyor ama hisse yuruyor. Cunku gayrimenkul isine girip devam edicem diye kap yayinladi
Benim de ilk hissemdi iki gözümün çiçeği. Ondan beri yeşile hasret kaldımBende ışık plastiğin halka arzından kazanmıştım ilk ve son oldu
Asgari ücretle biz geçiriyoruz siz nasıl geçinemiyorsunuz diye gelirlerAkşam bdv ye geçinemiyorum diye konu açayım barii.
Bilmem mi asgari ücretle özel okulda çocuk okutanı bile gördü bu gözler. Ne bereketli paraymışAsgari ücretle biz geçiriyoruz siz nasıl geçinemiyorsunuz diye gelirler
Aklıma şey geldi çiçek satarak kızını oxford da okuttu haberi yalan cıktı ya kız herkesi kandırmış megerBilmem mi asgari ücretle özel okulda çocuk okutanı bile gördü bu gözler. Ne bereketli paraymış
Ben coinden kardayım kredi falanmı çeksem de sermayeyi arttırsam dahada diyorum.Ele güne rezil olma korkumdan yapmıyorum
Benimde portföyümde 10a yakın hisse var hepsi mi eksi olur hergün zararım git gide artıyor. Dolar aldım düştü bugün altın aldım yine düştü elimde biraz para var yine acaba dolar mı altın mı alsam kararsızım. Birde bana hisse öneriniz var mı kızlar ytd şeklinde elimde 2bin var sanki iyi düştü kağıtlar burası alım yeri gibi ne dersiniz. Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Asgari ücretle biz geçiriyoruz siz nasıl geçinemiyorsunuz diye gelirler
Bilmem mi asgari ücretle özel okulda çocuk okutanı bile gördü bu gözler. Ne bereketli paraymış
Valla ben tavsiyede bulunanilecek yeterlilikte değilim keşke olsam :))Benimde portföyümde 10a yakın hisse var hepsi mi eksi olur hergün zararım git gide artıyor. Dolar aldım düştü bugün altın aldım yine düştü elimde biraz para var yine acaba dolar mı altın mı alsam kararsızım. Birde bana hisse öneriniz var mı kızlar ytd şeklinde elimde 2bin var sanki iyi düştü kağıtlar burası alım yeri gibi ne dersiniz. Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Onlar geçinmeyi aç kalıp kalmamakla kıyaslıyor deminde yazdığım gibi 1 senedir eskiden yaptıklarımı yapamama rağmen zorlanıyoruz şu an tek harcamamız mutfak masrafı onda bile zorlanmaya başladık ben önceden fiyatına bakmaz ne alacaksam hepsini bir marketten alır çıkardım ama şimdi fiyat kıyaslaması yapmadan alamıyorum.Ben öylelerine sizinki hangi eyalet diye sormak istiyorum
Simdi gecinemiyorum desem yalan olur, nankörlük olur. Sükürler olsun.
Ancak ben 3 sene önce buna göre cok cok daha ultra lüks yasiyordum.
Bunu anlamamakta direnen bir kesim var malesef
Bende ipek var kozanın kardeşi battıkça baktımBenim.elimde 3 bin olsa
1000 liralık thy 13.6 dan
1000 liralık koza 119 dan
1000 liralık tav 23.9 dan
Alırım
Ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?