Mesela adese market kapatiyor ama hisse yuruyor. Cunku gayrimenkul isine girip devam edicem diye kap yayinladi
Ben hissesini almıştım adesenin az bişey, borçlarını azaltmaya başlamış, ittifaktan da alacaklarını alırsa borcu biter yükselir beklentisiyle aldım (acemi yorumlaması tabi, doğru da olmayabilir). Sonra patrona baktım at hırsızı gibi, karısının spk bültenlerinde ceza haberleri falan var bi tane de değil üstelik (sadece ittifak değil başka hisselerde de). Karısı üstünden dolap çevirmiş oluyor sanırım, ittifakın da başında bu adam. Üzüldüm açıkçası eski bir holdingin böyle insanlar tarafından yönetilmesine.

Aklıma şey geldi çiçek satarak kızını oxford da okuttu haberi yalan cıktı ya kız herkesi kandırmış meger
Aaaa ciddi mi okumuştum o haberi acaba oxfordla nasıl bağlantı kurdular nasıl burs aldılar diye düşünüyordum burslu bile astronomik aylık vermeleri lazım ailenin çünkü ingilterede hayat çok pahalı.

H
Sanmam.
Onlar bir kagittan yüzde 40 50 kazanmazsa saymiyor ben 2 tavan görsem kaciyorum hahaha
Daha pts hisse paylascakmis ne biliym
Tam da anlamadim. Belki anlayan olur diye yazdim.
Yani umarım bizi batırmazlarda bu sene.tabi 2020 yılı altın çağıydı borsanın diyorlar.ben 1 tavan görsem kaçacam artık an itibariyle verdim kararı bu nedir yaa, yıldın yıldım.pazartesi twitterdan herkesemi paylaşacakmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…