- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.601
Yok artık o kadarını görmedim ben demek ki işin sırrı asgari ücret almaktan geçiyorBilmem mi asgari ücretle özel okulda çocuk okutanı bile gördü bu gözler. Ne bereketli paraymış
Ben hissesini almıştım adesenin az bişey, borçlarını azaltmaya başlamış, ittifaktan da alacaklarını alırsa borcu biter yükselir beklentisiyle aldım (acemi yorumlaması tabi, doğru da olmayabilir). Sonra patrona baktım at hırsızı gibi, karısının spk bültenlerinde ceza haberleri falan var bi tane de değil üstelik (sadece ittifak değil başka hisselerde de). Karısı üstünden dolap çevirmiş oluyor sanırım, ittifakın da başında bu adam. Üzüldüm açıkçası eski bir holdingin böyle insanlar tarafından yönetilmesine.Mesela adese market kapatiyor ama hisse yuruyor. Cunku gayrimenkul isine girip devam edicem diye kap yayinladi
Aaaa ciddi mi okumuştum o haberi acaba oxfordla nasıl bağlantı kurdular nasıl burs aldılar diye düşünüyordum burslu bile astronomik aylık vermeleri lazım ailenin çünkü ingilterede hayat çok pahalı.Aklıma şey geldi çiçek satarak kızını oxford da okuttu haberi yalan cıktı ya kız herkesi kandırmış meger
Saat 6 dan sonra fiyat değişmiş 6 da kapanmıyor muydu borsa ?Froto tavan
2 tanecik hisseyle 29 tl kar birkaç saatte Allahım bu nee resmen para parayı çekiyormuş
Keşke sermayen fazla olsa efsun. Senin kazanma sevincinde kendim kazanmış gibi mutlu oluyorumFroto tavan
2 tanecik hisseyle 29 tl kar birkaç saatte Allahım bu nee resmen para parayı çekiyormuş
Saat 6 dan sonra fiyat değişmiş 6 da kapanmıyor muydu borsa ?
Ben onu 17 50 sonrası sanıyodumKaranlik oda var canim 10 dk daha. 18.10da son fiyat gelir
Twitter de Burakkahraman92 bide bozokcoin var takip ettiğimHangi coin bennu:)
Allah razı olsun kalbi güzel insanKeşke sermayen fazla olsa efsun. Senin kazanma sevincinde kendim kazanmış gibi mutlu oluyorum
Aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsınKeşke sermayen fazla olsa efsun. Senin kazanma sevincinde kendim kazanmış gibi mutlu oluyorum
Bozok kalabalık diye ben takip etmiyorum ama bibi ediyor memnundu o, burak kahraman bence de isabetliTwitter de Burakkahraman92 bide bozokcoin var takip ettiğimtavsiyeler şuanda durağan bi incele istersen
Hadi yaa.kaçırdımmı bu trenideYanimda biri var kim oldugunu demiym
Altin gram 1.5 yil icinde 660 olacagini konusuyorlar telefonda.
Kripto konusuyorlar. Staratlas diye biseyden bahsettiler anlamadim. Coin mi bu?
Borsadan beklentiyi minimumda tutmak lazim artik diyorlar.
Ytd tabiki
Hadi yaa.kaçırdımmı bu trenide
Yani umarım bizi batırmazlarda bu sene.tabi 2020 yılı altın çağıydı borsanın diyorlar.ben 1 tavan görsem kaçacam artık an itibariyle verdim kararıSanmam.
Onlar bir kagittan yüzde 40 50 kazanmazsa saymiyorben 2 tavan görsem kaciyorum hahaha
Daha pts hisse paylascakmis ne biliym
Tam da anlamadim. Belki anlayan olur diye yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?