sitede eş kişisi sözünden sonra yanımdaki modeli de duyduk ha ha ha.

Kocam olsaydi agzimi yaya yaya kocam derdim, hatta miss gibi bir de fotografimizi patlatirdim, anlima "bu adam benim kocam, ayik olun" falan yazabilirdim assssla es kisisi demezdim

Ama suan cok sansürlü konu hahaha

ben de yaşamadım mihail.bir kere büyük kaza yaptım onda da kasko yeniledi 2 kapımla arka tamponu .ama kasko defalarca sormuştu hem 2 kapı hem de arka tampona zarar vermeyi nasıl başardınız diye.
Hahaha geçenki kazada benim de tampon değişti, hatta arka fara biri çarpıp gitmiş benim ne zamandır erteliyordum arada onu da yapmışlar sevindim, iyice küçük hesapların insanı oldum

Hahaha geçenki kazada benim de tampon değişti, hatta arka fara biri çarpıp gitmiş benim ne zamandır erteliyordum arada onu da yapmışlar sevindim, iyice küçük hesapların insanı oldum
dün markete giderken bozukluklarımı götürdüm.durum vahim ha ha ha

Kocam olsaydi agzimi yaya yaya kocam derdim, hatta miss gibi bir de fotografimizi patlatirdim, anlima "bu adam benim kocam, ayik olun" falan yazabilirdim assssla es kisisi demezdim

Yalniz adama aşkımı nasil kusmuşum hahhaha

talep toplama bitince ertesi gün geçer.ama bazen 3 günü de bulabiliyor

Isik hemen gecirdi ama trilc oyaladi. Arzum da oyalamisti

ya adamlar gece vakti merkez bankasının başkanını görevden aldılar. yabancı yatırımcı gidecek yine dolar yükselecek borsa da düşecek bence baya.
Her gün bir sey değişiyor ülkede. Bu yüzden birikimimi altın döviz hisse ve fona böldüm. Her duruma karsı tedbiri aldım.

Her gün bir sey değişiyor ülkede. Bu yüzden birikimimi altın döviz hisse ve fona böldüm. Her duruma karsı tedbiri aldım.
ben de de hisse ve dolar var. dolar çok az hisseye göre ama borsa düşüp dolar çıkacak gibi. mecburen uzun vadeye dönüyoruz.

Kızlar pazartesi kizilbuk genel kurulu toplantısı varmis ağanin pazartesi günkü sürprizin bununla bir alakası varmıdır ki. Aşkımız hissemiz yükselişe geçmeye başlar mi ki...

Bizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.
Bir de bizim adımıza karar veren erkekleri okuyunca fittirdim.
Birisi yazmış türk of adetlerine uymuyordu zaten diye.
Diyesim geldi : ben senin taaaaa emanuke.
Yaşadığım cografyadan bıktım yeminle.
Bugün kızım diyordu anne keşke Avrupa'da yaşasaydık diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…