- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.781
sitede eş kişisi sözünden sonra yanımdaki modeli de duyduk ha ha ha.
Hahaha geçenki kazada benim de tampon değişti, hatta arka fara biri çarpıp gitmiş benim ne zamandır erteliyordum arada onu da yapmışlar sevindim, iyice küçük hesapların insanı oldumben de yaşamadım mihail.bir kere büyük kaza yaptım onda da kasko yeniledi 2 kapımla arka tamponu .ama kasko defalarca sormuştu hem 2 kapı hem de arka tampona zarar vermeyi nasıl başardınız diye.
yazdım sana.H Heytttt be hadi 4. Madddeeeeee
dün markete giderken bozukluklarımı götürdüm.durum vahim ha ha haHahaha geçenki kazada benim de tampon değişti, hatta arka fara biri çarpıp gitmiş benim ne zamandır erteliyordum arada onu da yapmışlar sevindim, iyice küçük hesapların insanı oldum
oransalların hepsini alıyoruz ama pek bir şey gelmiyor maalesefMerhaba kizlarrrr..
Natürel gaz talep toplama 25 26 Mart miş.. Oransal olacak yine
Kalan para hesaba kaç gün içinde geçiyor bilgin var mı H Heytttt beoransalların hepsini alıyoruz ama pek bir şey gelmiyor maalesef
talep toplama bitince ertesi gün geçer.ama bazen 3 günü de bulabiliyorKalan para hesaba kaç gün içinde geçiyor bilgin var mı H Heytttt be
Kocam olsaydi agzimi yaya yaya kocam derdim, hatta miss gibi bir de fotografimizi patlatirdim, anlima "bu adam benim kocam, ayik olun" falan yazabilirdim assssla es kisisi demezdim
talep toplama bitince ertesi gün geçer.ama bazen 3 günü de bulabiliyor
Her gün bir sey değişiyor ülkede. Bu yüzden birikimimi altın döviz hisse ve fona böldüm. Her duruma karsı tedbiri aldım.ya adamlar gece vakti merkez bankasının başkanını görevden aldılar. yabancı yatırımcı gidecek yine dolar yükselecek borsa da düşecek bence baya.
biz de öyle.iyi yapmışsınHer gün bir sey değişiyor ülkede. Bu yüzden birikimimi altın döviz hisse ve fona böldüm. Her duruma karsı tedbiri aldım.
ben de de hisse ve dolar var. dolar çok az hisseye göre ama borsa düşüp dolar çıkacak gibi. mecburen uzun vadeye dönüyoruz.Her gün bir sey değişiyor ülkede. Bu yüzden birikimimi altın döviz hisse ve fona böldüm. Her duruma karsı tedbiri aldım.
Bir de bizim adımıza karar veren erkekleri okuyunca fittirdim.Bizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.
Hangisi simpaş miKızlar pazartesi kizilbuk genel kurulu toplantısı varmis ağanin pazartesi günkü sürprizin bununla bir alakası varmıdır ki. Aşkımız hissemiz yükselişe geçmeye başlar mi ki...
Tunalıda boş beleş gezmeyi çok özledim benim yerime de gez ceyceyben dışarı çıkıyorum hava kötü ama olsun arabayla turlarızkızılay tunalı cinnah.herkese güzel haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?