- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.761
Uzun vadeli düşünüp alım yaptıkların hangileri canım?Ptesi düşer herhalde herşey, uzun vadeli hisselere biraz ekleme yaparım, sonuçta her ne olursa olsun bu işletmeler faaliyetlerine devam edecek. Orta vadelilere (thy, ozkgy, adese vb) bişey eklemem ama.
mor 2 dolu şişe şarapı tek başına içmedin değil mi?Ben bugun sabah 2 ceviz yedim sadece kahve ictim.
Aksam bi pesto makarna bi köfte söyledik 1 adet köfte yedim bi catal makarna
2 sise sarap ictim
Demin tost yedim hahahahaha
Simdi de uyuyamadim adami da uyandirdim.
Mb baskanini konusuyoruz.
E ben biliyordummmmm diyo
Boş kalmadı yerine atama yapıldı ceycey :)çekilinnn kızlarrr bana yeni bir iş kadrosu açılmış .merkez bankası demek ben demek.
Geçen de yazmıştım yuppim şimdilik vesbe, ereğli, aygaz, aselsan, deva, tümosan, egser tutuyorum (ereğli şimdi temettü zamanı fiyatı yüksek diye daha almadım diğerlerinden az-çok karışık var). Bi de enerji ve bilişim hissesi arayışındayım ama daha karar veremedim. Kendimce bunlar iyidir dedim ama bu işlerde yeni olduğum için belki gelecek sene projeksiyonu değiştirebilirim veya aynı kalır onu bilmiyorum :))U
Uzun vadeli düşünüp alım yaptıkların hangileri canım?
Bak daha geçen para sayfalarını çevirmekten bahsediyordun kalbin temizmiş :)) yeni atama yapıldı ama malum koltukta sirkülasyon yüksek bi dahaki tur için hazır ol ceyceyçekilinnn kızlarrr bana yeni bir iş kadrosu açılmış .merkez bankası demek ben demek.
Ay bi de alka ve alkim var bunları unutmuşum.Geçen de yazmıştım yuppim şimdilik vesbe, ereğli, aygaz, aselsan, deva, tümosan, egser tutuyorum (ereğli şimdi temettü zamanı fiyatı yüksek diye daha almadım diğerlerinden az-çok karışık var). Bi de enerji ve bilişim hissesi arayışındayım ama daha karar veremedim. Kendimce bunlar iyidir dedim ama bu işlerde yeni olduğum için belki gelecek sene projeksiyonu değiştirebilirim veya aynı kalır onu bilmiyorum :))
valla az önce arabam bakımdan geldi tam 700 tl uyduruk bir arabaya.o da basit sorunları vardı.ekmek aslanın ağzından midesine inmiş a dostlarrrBak daha geçen para sayfalarını çevirmekten bahsediyordun kalbin temizmiş :)) yeni atama yapıldı ama malum koltukta sirkülasyon yüksek bi dahaki tur için hazır ol ceycey
700 normal ben de öyle ödüyorum ceycey yetkili servis olmadığı haldevalla az önce arabam bakımdan geldi tam 700 tl uyduruk bir arabaya.o da basit sorunları vardı.ekmek aslanın ağzından midesine inmiş a dostlarrr
yetkili servise eşiminkini götürüyoruz sadece o yeni araç diye.benim ki orjinal olmayan parçalarla bakım yapılıyor hep.diğer türlü olsa böbrekleri de orda bırakmak lazım700 normal ben de öyle ödüyorum ceycey yetkili servis olmadığı halde
Ya modeli yüksek yeni bi araba olsa ben de yetkili servise götürürdüm (satacak olursam diye), gerçi kendiminkini de ilk 3-4 sene hep yetkiliye götürdüm ama hiçbir esprisi yok. Hastane değil doktor, okul değil öğretmen, servis değil usta önemliyetkili servise eşiminkini götürüyoruz sadece o yeni araç diye.benim ki orjinal olmayan parçalarla bakım yapılıyor hep.diğer türlü olsa böbrekleri de orda bırakmak lazım
Artık sıfır araba almak iyice zorlaştı. Benim arabayı 2014te aldım, 7.5 maaşıma karşılık geliyordu. Şimdi 8 maaşımla sıfır araba alamam.ww passat 1 milyon olmuş.allahın passatı yahuu
ben de yaşamadım mihail.bir kere büyük kaza yaptım onda da kasko yeniledi 2 kapımla arka tamponu .ama kasko defalarca sormuştu hem 2 kapı hem de arka tampona zarar vermeyi nasıl başardınız diye.Ya modeli yüksek yeni bi araba olsa ben de yetkili servise götürürdüm (satacak olursam diye), gerçi kendiminkini de ilk 3-4 sene hep yetkiliye götürdüm ama hiçbir esprisi yok. Hastane değil doktor, okul değil öğretmen, servis değil usta önemlibenim usta yetkili servisten ayrılma zaten sağolsun bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
mümkün değil artık.ben de sıfırlayayım diyordum.düşündüm elimde avucumda ne varsa gider değmez.9 yaşına girdi düldülüm 12 yaşına kadar kullanayım bariArtık sıfır araba almak iyice zorlaştı. Benim arabayı 2014te aldım, 7.5 maaşıma karşılık geliyordu. Şimdi 8 maaşımla sıfır araba alamam.
8 maaşa artık kuşgillerden araba alınabiliyorArtık sıfır araba almak iyice zorlaştı. Benim arabayı 2014te aldım, 7.5 maaşıma karşılık geliyordu. Şimdi 8 maaşımla sıfır araba alamam.
mor 2 dolu şişe şarapı tek başına içmedin değil mi?ben 2 kadeh içsem acile kaldırırlar.
sitede eş kişisi sözünden sonra yanımdaki modeli de duyduk ha ha ha.Hahaha o kadar isterdim ki 2 kadeh sarapla sarhos olabilmeyi
Tek ictim ama 5 saat boyunca falan...
Yanimdaki model raki iciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?