- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.741
Merkez bankası başkanj değişmiş yinepazartesi nasıl bir piyasa olacak acaba? Onca geyikten sonra topiğe uygun bir yazıyla günü kapatayım dedim
25ten sonra gerçi ondan sonra ondan önce iyi yerdim gerci şimdi de bu kadar hareketsiz yaşama rağmen 60 kiloyum fena sayılmamAaa ben de seni daha uzun dusunmustumm.
Kac yastan sonra döndü?
Ben 25ten sonra toplarim dedim. Yok daha fena oldum.
Neden değişti acaba bende demin haberi gördüm. Ekisi nasıl olacak acaba.Merkez bankası başkanj değişmiş yinepazartesi nasıl bir piyasa olacak acaba? Onca geyikten sonra topiğe uygun bir yazıyla günü kapatayım dedim
Yok canım ben bildiğin yiyordum o dönem, devlet üniversitelerini bilirsin yemekler çok ucuz olur 1 2 lira menüleri de iyidir bir öğrenci için ben bir taneyle doymaz ikinciyi alırdım düşün yine çok iyidim belim falan incecikti sonr evlendim çocuk derken kaldı kilolar 5 6 kilo fazlam var bir türlü gitmiyor gerçi bende göndermek için bir çaba harcamıyorumYa ben yiyorum almıyoruma inanmıyorum ya, ciddi hormonal bir sorun yoksa mümkün değil.Yemek var yemek varmesela zayıf arkadaşlarım var benimde,kız çok zayıf mor gibi oda boylu poslun çokda güzeldir kilo alamamaktan dert yanardı hep.biz bunla bir tatile gittik, hep konuşurduk kilo almak için, şunu ye bunu ye diye, yiyorum derdi.Sonra o tatilde farkettimki bu arkadaş yediğini sanıyor sabah kahvaktıda benim yediğimin 4 te 1 ini yiyordu, öğlen çok aç değilim atıştırayım diye bisküvi yiyelim diyorduk, 2 adet bisküvi yiyordu ben 1 paket bisküvi üstüne bilmemne yiyordum akşam yemeğinde 1 er kaşık zeytinyağlı mesela.Makarna yiyor ama 1 kaşık gibi sorsan yiyorum herşeyi ,senin 2 günde yediğini ben 1 öğünde yiyorum ama naberrr
Mor sana türkün ateşlisi denk gelmiş demek ki adam benden kaçıyor köşe bucakKizmayin da cinsellik konusunda falan cok yetersizler yaaa ayy aman öf
50 kere daha evlensem türkle evlenirim
Ya ben yiyorum almıyoruma inanmıyorum ya, ciddi hormonal bir sorun yoksa mümkün değil.Yemek var yemek varmesela zayıf arkadaşlarım var benimde,kız çok zayıf mor gibi oda boylu poslun çokda güzeldir kilo alamamaktan dert yanardı hep.biz bunla bir tatile gittik, hep konuşurduk kilo almak için, şunu ye bunu ye diye, yiyorum derdi.Sonra o tatilde farkettimki bu arkadaş yediğini sanıyor sabah kahvaktıda benim yediğimin 4 te 1 ini yiyordu, öğlen çok aç değilim atıştırayım diye bisküvi yiyelim diyorduk, 2 adet bisküvi yiyordu ben 1 paket bisküvi üstüne bilmemne yiyordum akşam yemeğinde 1 er kaşık zeytinyağlı mesela.Makarna yiyor ama 1 kaşık gibi sorsan yiyorum herşeyi ,senin 2 günde yediğini ben 1 öğünde yiyorum ama naberrr
Mor sana türkün ateşlisi denk gelmiş demek ki adam benden kaçıyor köşe bucak
Ya yok ne takip etmesi twit gelirse bakıyorum işteY Yuppiyayye kiz adami benden cok sen takip ediyorsunneden sasirdin?
Gecen de 22 subat borsa dususunde kobra paylasimi vardi
Ya yok ne takip etmesi twit gelirse bakıyorum iştebugün yoğundum bakamadımki hiçbirşeye.şimdi sen deyince baktım.o değilde açıklayacağı hisse ne acaba gelinimi paylaşacak ben anlamadım bişey
Benim duyduklarım hep tam tersi adamlarda tık yokAyyy bunu hep duyuyorum yahu niye böyle oluyor?
Bence türk erkekleri seks icin ölüp bitiyor hahahaha
Vucutlarini kafa degil malum bölge yönetiyor hatta
Ruslarda konu baska. Adam kacmaz ama iktidarsizlik sorunu var hahahahahhaha
Allaha sukur ben isabetli secim yapmisim
Tövbe yarabbim konuya bak hahaha
Bizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.Gunaydin kızlar
naci agbal görevden alınmış İstanbul sözleşmesi sen çıkılmış
Pazartesi bakalım be olacak piyasalar
Tam gezmedik bir hava var
Ben 153 tüm ortaokuldan beri. İlk doğumdan sonra 156 oldum. Bazen hamilelik boy uzatabilirmiş ben o şanslılardan oldumevet o fotoğraf.ama ben 1.57 yim kendimden kısa kimi bulayım.bir naim süleymanoğlu vardı o da rahmetli oldu
Keske eşcinsellikten korktuğumuz öfke duyduğumuz kadar kadın cinayetlerine çocuk istismarına doğa katliamlarina öfke duysak . Cok üzüldümBizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.
Zaten sözleşmenin gizli emperyalist (!) amacı milleti eşcinsel yapmak falan değil, bağırıp çağıranların okuduklarını sanmıyorum gerçi ama olay sözleşmenin kendisi de değil, sözleşmeye itiraz edenlerin temsil ettiği zihniyet. Ben ki dindarlığın/müslümanlığa göre yaşamanın bayrak sallayanıyım, “islamiyet kadına en yüce mertebeyi vermiştir” türevi laflar edenlerden uzak dururum. Bu tür laflar turnusol gibi benim için, bu adamların yanında güçlü, sindirilmemiş, kendini gerçekleştirmiş bir kadın görme ihtimali düşüktür, kaldıramazlar çünkü öyle bir kadını. Karşılıklı saygıya dayalı dengeli bir ilişkiden ziyade kendi borusunun öttüğü kadının da ona uyumlandığı bir evlilik isterler. Temsil ettikleri zihniyetin de müslümanlıkla pek ilgisi yok zaten.Keske eşcinsellikten korktuğumuz öfke duyduğumuz kadar kadın cinayetlerine çocuk istismarına doğa katliamlarina öfke duysak . Cok üzüldüm
Ptesi düşer herhalde herşey, uzun vadeli hisselere biraz ekleme yaparım, sonuçta her ne olursa olsun bu işletmeler faaliyetlerine devam edecek. Orta vadelilere (thy, ozkgy, adese vb) bişey eklemem ama.Günaydın kızlar, haberler kötükeyifler iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?