Yok canım ben bildiğin yiyordum o dönem, devlet üniversitelerini bilirsin yemekler çok ucuz olur 1 2 lira menüleri de iyidir bir öğrenci için ben bir taneyle doymaz ikinciyi alırdım düşün yine çok iyidim belim falan incecikti sonr evlendim çocuk derken kaldı kilolar 5 6 kilo fazlam var bir türlü gitmiyor gerçi bende göndermek için bir çaba harcamıyorum

Ben bugun sabah 2 ceviz yedim sadece kahve ictim.
Aksam bi pesto makarna bi köfte söyledik 1 adet köfte yedim bi catal makarna
2 sise sarap ictim
Demin tost yedim hahahahaha

Simdi de uyuyamadim adami da uyandirdim.
Mb baskanini konusuyoruz.
E ben biliyordummmmm diyo

Mor sana türkün ateşlisi denk gelmiş demek ki adam benden kaçıyor köşe bucak

Ayyy bunu hep duyuyorum yahu niye böyle oluyor?
Bence türk erkekleri seks icin ölüp bitiyor hahahaha
Vucutlarini kafa degil malum bölge yönetiyor hatta

Ruslarda konu baska. Adam kacmaz ama iktidarsizlik sorunu var hahahahahhaha

Allaha sukur ben isabetli secim yapmisim
Tövbe yarabbim konuya bak hahaha

Y Yuppiyayye kiz adami benden cok sen takip ediyorsun neden sasirdin?
Gecen de 22 subat borsa dususunde kobra paylasimi vardi
Ya yok ne takip etmesi twit gelirse bakıyorum işte bugün yoğundum bakamadımki hiçbirşeye.şimdi sen deyince baktım.o değilde açıklayacağı hisse ne acaba gelinimi paylaşacak ben anlamadım bişey

Ya yok ne takip etmesi twit gelirse bakıyorum işte bugün yoğundum bakamadımki hiçbirşeye.şimdi sen deyince baktım.o değilde açıklayacağı hisse ne acaba gelinimi paylaşacak ben anlamadım bişey

Hic bilmem. Ama tweetlerden anladigim kadariyla degil.
Haftasonu takip edelim bakalim

Benim duyduklarım hep tam tersi adamlarda tık yok seni daha önce tanımam lazımdı her konuda sana danışmak için

Gunaydin kızlar
naci agbal görevden alınmış İstanbul sözleşmesi sen çıkılmış
Pazartesi bakalım be olacak piyasalar
Tam gezmedik bir hava var
Bizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.

Bizi eşcinsel yapacaklar, ailelerin kökünü kurutacaklar (!) diye diye sonunda başardılar sözleşmeden çıkmayı. Çok üzücü.
Keske eşcinsellikten korktuğumuz öfke duyduğumuz kadar kadın cinayetlerine çocuk istismarına doğa katliamlarina öfke duysak . Cok üzüldüm

Keske eşcinsellikten korktuğumuz öfke duyduğumuz kadar kadın cinayetlerine çocuk istismarına doğa katliamlarina öfke duysak . Cok üzüldüm
Zaten sözleşmenin gizli emperyalist (!) amacı milleti eşcinsel yapmak falan değil, bağırıp çağıranların okuduklarını sanmıyorum gerçi ama olay sözleşmenin kendisi de değil, sözleşmeye itiraz edenlerin temsil ettiği zihniyet. Ben ki dindarlığın/müslümanlığa göre yaşamanın bayrak sallayanıyım, “islamiyet kadına en yüce mertebeyi vermiştir” türevi laflar edenlerden uzak dururum. Bu tür laflar turnusol gibi benim için, bu adamların yanında güçlü, sindirilmemiş, kendini gerçekleştirmiş bir kadın görme ihtimali düşüktür, kaldıramazlar çünkü öyle bir kadını. Karşılıklı saygıya dayalı dengeli bir ilişkiden ziyade kendi borusunun öttüğü kadının da ona uyumlandığı bir evlilik isterler. Temsil ettikleri zihniyetin de müslümanlıkla pek ilgisi yok zaten.

Günaydın kızlar, haberler kötü keyifler iyi olsun inşallah
Ptesi düşer herhalde herşey, uzun vadeli hisselere biraz ekleme yaparım, sonuçta her ne olursa olsun bu işletmeler faaliyetlerine devam edecek. Orta vadelilere (thy, ozkgy, adese vb) bişey eklemem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…