Cıxx öyle dememiş adam demişki ben 1 iken söylerim adamm2 tl ikeb alır 1.99 a düşer zarar eder demiş bak hayallerimizi yıkma yavv, kredinin taksidini çıkarma hayalim vardı beni

Bilmem öyle mi demis, ben pek takip etmiyorum :)

Ama genelde bu yazdigi senaryo oluyor.
Sonra da ben ky nin emanuke diyor hahaha

Cıxx öyle dememiş adam demişki ben 1 tl iken söylerim adamm2 tl iken alır 1.99 a düşer zarar eder demiş bak hayallerimizi yıkma yavv, kredinin taksidini çıkarma hayalim vardı benim
tavan olsa da sermaye lazım 1000 tl yatırsan 100 tl cik alıyorsun taş çatlasa 100 de alamazsın komisyonu şusu busu.en az 10 000 50 000 100 000 le girmek lazım.ona da nasıl güvenilecek?

dolar 7.80 e mi çıkmış ne
Ya benimde takip ettiğim bir forum var orda işbankasında altın satış haftasonu olmasına rağmen 407 tl demişler,baktım cidden hesabımdan öyle.haftasonu olmasına rağmen cuma günkü fiyatın üstünden satış göstermesi pek hayra alamet değil ciddi gaplımı açacak acaba piyasa

evet dolar yüksekten açacak ama borsa çökecek yüzde 5

Dolarda 7.25 satış 7.75 alış görünüyor

Yarın piyasa rüzgara kapılmış yaprak gibi olabilir nereye savrulacağı belli olmaz ama sabah açılış sarsıntılı olacak gibi.
Kemerleri bağlayıp arkanıza yaslanın
Böyle gider mi derseniz de piyasa tutucular var, çakılmaya pek müsaade etmezler.

Orası kesin saat 10 da piyasalarda açılınca neler olacak bakalım.aylardır zararda bekleyen altın ve dolar yatırımcısı için bir fırsat olurmu acaba

10 bin yatırsam 2 kere tavan yapsa diye düşünmüştüm ama bilemedim gece altın dolarda alabilirim belki

Biz cuma altin aldik

Simdi miktarlari yaziyorum
Ben 1 gram
Sevgilim bey 5 kilo

Adam bana asiri fazla ekstra large

Aslinda kayinvalidem 4000 lira verdi bana 5 gram daha alcaktim da ne biliym almadim. Otoyol ucretleri benzin vs baya tutuyor kartlar gelince elimde olsun ki zorlanmiym dedim.

Yani belirlediğim hisseler olsa evet dediğin çok mantıklı.ama şu an zaten hepsine girmiş durumdayım, belki biraz köşede fırtınanın dinmesini beklemeliyim bakalım.
Aynen elimizde olan nakitin hepsi hisselerde onların düzelmesini bekleyeceğiz.. Nakitte olanlar için güzel bir alım zamanı olacak yarın bizim gibiler için fakirlikten fasfakirlige geçiş...

Melabaaaa
Oturdum dunden bu yana kaybettigim 4000 liranin bunalimini twitterda atmaya calisiyorum
Of ya
Tam kosustururken cok iyiydi bsy yapamadim

Aynen elimizde olan nakitin hepsi hisselerde onların düzelmesini bekleyeceğiz.. Nakitte olanlar için güzel bir alım zamanı olacak yarın bizim gibiler için fakirlikten fasfakirlige geçiş...

Hic belli olmaz.
Cumalar kanli gecer. Biz 3 4 hafta önce bir cuma katliam bekledik hatta bizim doktor da aynisini demisti.

Hic bisey olmadi her kagit yuzde 4 5 yapti

Piyasa tutucular var bir yerde keserler ama nerde olur bilmem belki biraz cakilir sonra toplarlar...
Belki birakmayiz diyip direkt tutarlar.

50 milyon lirasi malda olan adam o kagidi dusse de toplatir ❤

Bende bir kac gun cok iyi olacagini dusunuyorum sonra hic birsey ise yaramayacak tutulamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…