Aa Allah korusun ağzını hayra aç :)

Biz cuma altin aldik

Simdi miktarlari yaziyorum
Ben 1 gram
Sevgilim bey 5 kilo

Adam bana asiri fazla ekstra large
5 kilo mu
Bebegim bu adam tek sana değil bizim komple gruba ekstra large.. Hepimiz altinlarimizi toplasak adamın bir günde aldığı miktar çıkmaz ortaya...
Grupta bir arkadaş define arayalım demişti ya..
Aramamiz gereken yer belli oldu

İnşallah morum çünkü artık ağlayacağım..
Bir sene sonra yüklü ödememiz var altında dursun paramız değerini korusun en azından dedik altın düştü ben altını bozdurup hisseye girdim zararımız bari çıksın diye şimdi hisse düşüyor altın yükseliyor..
Elimi nere atsam zarar ediyorum

Ama onun isi bu canim. Ney yukselecekse girmek, yukselince satmak :) bizim gibi kenarda dursun diye almiyor ki
Ytd ytd ytd

Ben de 1 gramimla eslik ettim kendisine. Ne uyumlu bir ciftiz

Ama onun isi bu canim. Ney yukselecekse girmek, yukselince satmak :) bizim gibi kenarda dursun diye almiyor ki
Ytd ytd ytd

Ben de 1 gramimla eslik ettim kendisine. Ne uyumlu bir ciftiz
Gerçekten tebrik ediyorum ne olursa olsun ön görüşlü insanlara hayranım.. Öyle yatırım işi dışarıdan görüldüğü gibi kolay değilmiş.. Ben kendimi zeki zannederdim ne alsam elimde patlıyor..

Cok kolay olsa kimse normal islerde calismazdi. Emin ol o daha riskli bir durum

Bende bir kac gun cok iyi olacagini dusunuyorum sonra hic birsey ise yaramayacak tutulamayacak
Ben de aksine bir iki hafta kötü geçse de yine unutulup yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. bizim memlekette böyle olaylar bitmez ki hepsinde karalar bağlasak ohoo. okulda ekonominin ve paranın (kısa vadede ondan etkilense de) politikanın üstünde olduğunu öğrettiler, inşallah doğru öğretmişlerdir :)) ki bence öyle, ne olursa olsun şirketler (dolayısıyla hisseler) faaliyetine devam etmek ve kar etmek zorunda, onların doğası bu. O yüzden benim için no prob, kimi bu ülkeye yatırım yapılmaz derken birileri de bu ülkede kazanmaya devam eder. Biz ikincilerden olalım inşallah.

Edit: günlük al-sat için kötü bi dönem o ayrı, zaten günlük al-satta şirketin değerinin kar etmesinin önemine pek inanmıyorum.

Entepe mi gidiyoz simdi

Kizlaaağğğr yanlis anlasildim hahhahahaha
Yine bi mesaj bombardimani...

Adam 5 kilo altini bana almadi ne munasebet bana niye alsin

Bana 5 kilo alsa alsa fistik alir
Kendine yatirim araci olarak aldi. Ben 1 gramimla mutluyum

Aslinda tam yazmadim once iyi sonra feci bir altin dolar yukselisi ve sonra stabil cizgi
Borsayi bilmem benim alanimda degil
Ama illaki duzelir yani, hic bir piyasa hep ayni kalmaz

Kizlaaağğğr yanlis anlasildim hahhahahaha
Yine bi mesaj bombardimani...

Adam 5 kilo altini bana almadi ne munasebet bana niye alsin

Bana 5 kilo alsa alsa fistik alir
Kendine yatirim araci olarak aldi. Ben 1 gramimla mutluyum

Ay kim oyle anladi ya

Aslinda tam yazmadim once iyi sonra feci bir altin dolar yukselisi ve sonra stabil cizgi
Borsayi bilmem benim alanimda degil
Ama illaki duzelir yani, hic bir piyasa hep ayni kalmaz
altının yükseleceği malum canım aylardır sürünüyor bakalım ne zaman kafasına vurmaları bitecek ben de çok merak ediyorum

Nereye gömecek acaba o altınları? Acil bir dedektör edineyim ha ha ha. Mune duy duy bana altın stokçusu diyordun. Ben gramla millet kiloyla alıyormuş

Şimdi baktım da akbankta altın alim 435 satış 401 görünüyor hıc böyle yüksek bir makas farkı yoktu cuma kapanış 406 civarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…