- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.061
Aa Allah korusun ağzını hayra aç :)Sahtekar fakirler nasılsınızsabah bdvde bir konuya denk geldim de ordan öğrendim bu terimi
Aldığım bir coin beni günlerdir sinir krizlerine sokuyor. Yüksekten almışım bir türlü kar edip satamıyorum. Erken doğurucam onun yüzünden
5 kilo muBiz cuma altin aldik
Simdi miktarlari yaziyorum
Ben 1 gram
Sevgilim bey 5 kilo
Adam bana asiri fazla ekstra large
İnşallah morum çünkü artık ağlayacağım..Hic belli olmaz.
Cumalar kanli gecer. Biz 3 4 hafta önce bir cuma katliam bekledik hatta bizim doktor da aynisini demisti.
Hic bisey olmadi her kagit yuzde 4 5 yapti
Piyasa tutucular var bir yerde keserler ama nerde olur bilmem belki biraz cakilir sonra toplarlar...
Belki birakmayiz diyip direkt tutarlar.
50 milyon lirasi malda olan adam o kagidi dusse de toplatir ❤
5 kilo mu
Bebegim bu adam tek sana değil bizim komple gruba ekstra large.. Hepimiz altinlarimizi toplasak adamın bir günde aldığı miktar çıkmaz ortaya...
Grupta bir arkadaş define arayalım demişti ya..
Aramamiz gereken yer belli oldu
Gerçekten tebrik ediyorum ne olursa olsun ön görüşlü insanlara hayranım.. Öyle yatırım işi dışarıdan görüldüğü gibi kolay değilmiş.. Ben kendimi zeki zannederdim ne alsam elimde patlıyor..Ama onun isi bu canim. Ney yukselecekse girmek, yukselince satmak :) bizim gibi kenarda dursun diye almiyor ki
Ytd ytd ytd
Ben de 1 gramimla eslik ettim kendisine. Ne uyumlu bir ciftiz
Gerçekten tebrik ediyorum ne olursa olsun ön görüşlü insanlara hayranım.. Öyle yatırım işi dışarıdan görüldüğü gibi kolay değilmiş.. Ben kendimi zeki zannederdim ne alsam elimde patlıyor..
Ben de aksine bir iki hafta kötü geçse de yine unutulup yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. bizim memlekette böyle olaylar bitmez ki hepsinde karalar bağlasak ohoo. okulda ekonominin ve paranın (kısa vadede ondan etkilense de) politikanın üstünde olduğunu öğrettiler, inşallah doğru öğretmişlerdir :)) ki bence öyle, ne olursa olsun şirketler (dolayısıyla hisseler) faaliyetine devam etmek ve kar etmek zorunda, onların doğası bu. O yüzden benim için no prob, kimi bu ülkeye yatırım yapılmaz derken birileri de bu ülkede kazanmaya devam eder. Biz ikincilerden olalım inşallah.Bende bir kac gun cok iyi olacagini dusunuyorum sonra hic birsey ise yaramayacak tutulamayacak
5 kilo mu
Bebegim bu adam tek sana değil bizim komple gruba ekstra large.. Hepimiz altinlarimizi toplasak adamın bir günde aldığı miktar çıkmaz ortaya...
Grupta bir arkadaş define arayalım demişti ya..
Aramamiz gereken yer belli oldu
Ben de aksine bir iki hafta kötü geçse de yine unutulup yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. bizim memlekette böyle olaylar bitmez ki hepsinde karalar bağlasak ohoo. okulda ekonominin ve paranın (kısa vadede ondan etkilense de) politikanın üstünde olduğunu öğrettiler, inşallah doğru öğretmişlerdir :)) ki bence öyle, ne olursa olsun şirketler (dolayısıyla hisseler) faaliyetine devam etmek ve kar etmek zorunda, onların doğası bu. O yüzden benim için no prob, kimi bu ülkeye yatırım yapılmaz derken birileri de bu ülkede kazanmaya devam eder. Biz ikincilerden olalım inşallah.
Edit: günlük al-sat için kötü bi dönem o ayrı, zaten günlük al-satta şirketin değerinin kar etmesinin önemine pek inanmıyorum.
Kizlaaağğğr yanlis anlasildim hahhahahaha
Yine bi mesaj bombardimani...
Adam 5 kilo altini bana almadi ne munasebetbana niye alsin
Bana 5 kilo alsa alsa fistik alir
Kendine yatirim araci olarak aldi. Ben 1 gramimla mutluyum
Ay kim oyle anladi ya
altının yükseleceği malum canımAslinda tam yazmadim once iyi sonra feci bir altin dolar yukselisi ve sonra stabil cizgi
Borsayi bilmem benim alanimda degil
Ama illaki duzelir yani, hic bir piyasa hep ayni kalmaz
Ayy sana da hayırlı zamanda hayırlı kısmetler inşallah. Seni sevsin, sarsın sarmalasın, gönlü büyük kesesi dolu olsun aminBoziş bana da dua et
Nereye gömecek acaba o altınları? Acil bir dedektör edineyim ha ha ha. Mune duy duy bana altın stokçusu diyordun. Ben gramla millet kiloyla alıyormuşBiz cuma altin aldik
Simdi miktarlari yaziyorum
Ben 1 gram
Sevgilim bey 5 kilo
Adam bana asiri fazla ekstra large
Aslinda kayinvalidem 4000 lira verdi bana 5 gram daha alcaktim da ne biliym almadim. Otoyol ucretleri benzin vs baya tutuyor kartlar gelince elimde olsun ki zorlanmiym dedim.
Boşverrrr zaten altın alacak paramız kalmadı ha ha ha. Kahveni iç keyfine bak kuzumŞimdi baktım da akbankta altın alim 435 satış 401 görünüyor hıc böyle yüksek bir makas farkı yoktu cuma kapanış 406 civarıydı
Nereye gömecek acaba o altınları? Acil bir dedektör edineyim ha ha ha. Mune duy duy bana altın stokçusu diyordun. Ben gramla millet kiloyla alıyormuş
Haklisin valla işte merak ediyor insanBoşverrrr zaten altın alacak paramız kalmadı ha ha ha. Kahveni iç keyfine bak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?