- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.081
n11 trendyolda bilezik satan tuğrul kuyumculuk da sepete ekletmiyor şu anŞimdi baktım da akbankta altın alim 435 satış 401 görünüyor hıc böyle yüksek bir makas farkı yoktu cuma kapanış 406 civarıydı
O zaten değerinden fazlaya satıyordu hepn11 trendyolda bilezik satan tuğrul kuyumculuk da sepete ekletmiyor şu an
Haftasonları fark oluyor işlem saatleri dışında.Fark olmasına değilde satışın cuma günkü fiyatın üstünde gösterilmesine takıldım benŞimdi baktım da akbankta altın alim 435 satış 401 görünüyor hıc böyle yüksek bir makas farkı yoktu cuma kapanış 406 civarıydı
Taksitin vade farkını koyuyodur o zaman, kuyumcudan alınanla fark oluyor muydı çok? ben hiç kuyumcudan bilezik almadım fasfakir fusfukara olduğumdanO zaten değerinden fazlaya satıyordu hep
Pırlanta, elmas, yakut, zümrüt yüzüklerinizi sıralayıp ben yüzüklerin efendisiyim altın çıkmazsa hepinizi hidroklorik aside yatırırım diye tehdit edinaltın aldıkça düşüyor aldıkça düşüyor ama muneciğimmm
Faiz indirimi olabilir haftaiçi. O zaman altın artarHaftasonları fark oluyor işlem saatleri dışında.Fark olmasına değilde satışın cuma günkü fiyatın üstünde gösterilmesine takıldım ben
Kademeli olarak çıktığı nokta olan 11 baz puana kadar düşüyormuş tabii, abbooooFaiz indirimi olabilir haftaiçi. O zaman altın artar
Öyle birşey olursa dolar artar altının onsu sabitte kalsa evet gr altın fiyatıda artar, ons artarsa çifte kavrulmuş olurFaiz indirimi olabilir haftaiçi. O zaman altın artar
Akıllı kadınım çocuğa kendim baktım paraları kreşe anaokuluna basacağıma elmasa pırlantaya bastımPırlanta, elmas, yakut, zümrüt yüzüklerinizi sıralayıp ben yüzüklerin efendisiyim altın çıkmazsa hepinizi hidroklorik aside yatırırım diye tehdit edin
ceycey sizin yüzünüzden kuyumcu önünden geçerken taktığım çift maskemin biriyle gözlerimi de kapatıyorum hahahahahahaaAkıllı kadınım çocuğa kendim baktım paraları kreşe anaokuluna basacağıma elmasa pırlantaya bastımayyy kreşe göndermiyor musunnn diyenlerde cep delik cepken delik şu an. Oysa ben de set set kızın çeyizi elmaslar bile hazır
Düşkünüm onlara ne yapayım. Safir alsam zümrüt ağlardı zümrüt alsam yakut pırlanta. Ben de her çeşidinden stokladım. Aslında cimriyim sanırım kız 9.5 yaşında henüz koleje göndermedim. O paralarlada tokiden ev aldım kiraya vardim kira parasını da bastım pırlantayaceycey sizin yüzünüzden kuyumcu önünden geçerken taktığım çift maskemin biriyle gözlerimi de kapatıyorum hahahahahahaa
Bu topik insanı kötü yerlere sürüklüyor, eskiden kuyumcu yanından mı geçiyorum nereden geçiyorum bilmezdim, sayenizde algıda seçicilik yaşıyorum, kuyumcuları görüyorum hepDüşkünüm onlara ne yapayım. Safir alsam zümrüt ağlardı zümrüt alsam yakut pırlanta. Ben de her çeşidinden stokladım. Aslında cimriyim sanırım kız 9.5 yaşında henüz koleje göndermedim. O paralarlada tokiden ev aldım kiraya vardim kira parasını da bastım pırlantayafakir olunca ince hesap yapacaksın muneciğimmm
Mor üstadımızdır keşke yıllar önce tanışsaydım şimdi ben de emlak zenginiydim ha ha ha. Boyuna kilosuna zaten gıcığım tüm ruslara gıcığım hatta 2 alt komşum dahil. Kadın 2. Doğumunu yaptı incecik ojeli pırıl pırıl saçlarla dolanıyor. Ben se temizlik topuzuyla pijamamla takılıyorumBu topik insanı kötü yerlere sürüklüyor, eskiden kuyumcu yanından mı geçiyorum nereden geçiyorum bilmezdim, sayenizde algıda seçicilik yaşıyorum, kuyumcuları görüyorum hep
Ay vitrinde çirkin çirkin şeyler çarpıyor gözüme hahahahahahaa
Yürürken deGeyikliGece aklıma geliyor, bir ara topikte benden uzun olduğunu okumuştum, 1,5 metre boyumla kmlerce yürürken 1,80'e yakın bir kadının bir adımı acaba benim kaç adımıma tekabül ediyor diye düşünüyorum, zihnimi meşgul etmeyin lütfen
Hazır yokken dedikodusunu yapalımMor üstadımızdır keşke yıllar önce tanışsaydım şimdi ben de emlak zenginiydim ha ha ha. Boyuna kilosuna zaten gıcığım tüm ruslara gıcığım hatta 2 alt komşum dahil. Kadın 2. Doğumunu yaptı incecik ojeli pırıl pırıl saçlarla dolanıyor. Ben se temizlik topuzuyla pijamamla takılıyorum
Ben de jean sneaker beyaz tişört kadınıyım boy desen zaten yok pandemi de kilolarda aldı başını gitti. Ama siz de zeka var empati yeteneği var olayları doğru yorumlama var. En önemlileri bunlar zaten.Hazır yokken dedikodusunu yapalımaman sus sus şu an eşofmanlayım, saçları saldım çayıra
Hiçbir zaman bakımlı bir leydi olamayacağım, böyle dümdüz kadın olarak yaşayıp gideceğim sanırım, ölürsem kefenim kottan olsun ama, seviyorum zira
Terzi kendi söküğünü dikebilse, zeka var da pırlanta almıyor onu ne yapacağız hahahahahahaaBen de jean sneaker beyaz tişört kadınıyım boy desen zaten yok pandemi de kilolarda aldı başını gitti. Ama siz de zeka var empati yeteneği var olayları doğru yorumlama var. En önemlileri bunlar zaten.
Rica ederim asıl biz keyif alıyoruz sohbetlerinizden.Terzi kendi söküğünü dikebilse, zeka var da pırlanta almıyor onu ne yapacağız hahahahahahaa
Şaka bir yana da teşekkür ederim ceycey çok naziksiniz
Espri yapayım derken sizleri kırmıyorumdur umarım, sohbetlerinizi seviyorum arada buraya takılıp yazmak hoşuma gidiyor keyif alıyorum
Eşimde böyle düşünüyor mudur acabaRica ederim asıl biz keyif alıyoruz sohbetlerinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?