Pırlanta, elmas, yakut, zümrüt yüzüklerinizi sıralayıp ben yüzüklerin efendisiyim altın çıkmazsa hepinizi hidroklorik aside yatırırım diye tehdit edin
Akıllı kadınım çocuğa kendim baktım paraları kreşe anaokuluna basacağıma elmasa pırlantaya bastımayyy kreşe göndermiyor musunnn diyenlerde cep delik cepken delik şu an. Oysa ben de set set kızın çeyizi elmaslar bile hazır

ceycey sizin yüzünüzden kuyumcu önünden geçerken taktığım çift maskemin biriyle gözlerimi de kapatıyorum hahahahahahaa

ceycey sizin yüzünüzden kuyumcu önünden geçerken taktığım çift maskemin biriyle gözlerimi de kapatıyorum hahahahahahaa
Düşkünüm onlara ne yapayım. Safir alsam zümrüt ağlardı zümrüt alsam yakut pırlanta. Ben de her çeşidinden stokladım. Aslında cimriyim sanırım kız 9.5 yaşında henüz koleje göndermedim. O paralarlada tokiden ev aldım kiraya vardim kira parasını da bastım pırlantayafakir olunca ince hesap yapacaksın muneciğimmm

Bu topik insanı kötü yerlere sürüklüyor, eskiden kuyumcu yanından mı geçiyorum nereden geçiyorum bilmezdim, sayenizde algıda seçicilik yaşıyorum, kuyumcuları görüyorum hep
Ay vitrinde çirkin çirkin şeyler çarpıyor gözüme hahahahahahaa
Yürürken de GeyikliGece aklıma geliyor, bir ara topikte benden uzun olduğunu okumuştum, 1,5 metre boyumla kmlerce yürürken 1,80'e yakın bir kadının bir adımı acaba benim kaç adımıma tekabül ediyor diye düşünüyorum, zihnimi meşgul etmeyin lütfen

Mor üstadımızdır keşke yıllar önce tanışsaydım şimdi ben de emlak zenginiydim ha ha ha. Boyuna kilosuna zaten gıcığım tüm ruslara gıcığım hatta 2 alt komşum dahil. Kadın 2. Doğumunu yaptı incecik ojeli pırıl pırıl saçlarla dolanıyor. Ben se temizlik topuzuyla pijamamla takılıyorum

Hazır yokken dedikodusunu yapalım aman sus sus şu an eşofmanlayım, saçları saldım çayıra
Hiçbir zaman bakımlı bir leydi olamayacağım, böyle dümdüz kadın olarak yaşayıp gideceğim sanırım, ölürsem kefenim kottan olsun ama, seviyorum zira

Ben de jean sneaker beyaz tişört kadınıyım boy desen zaten yok pandemi de kilolarda aldı başını gitti. Ama siz de zeka var empati yeteneği var olayları doğru yorumlama var. En önemlileri bunlar zaten.

Ben de jean sneaker beyaz tişört kadınıyım boy desen zaten yok pandemi de kilolarda aldı başını gitti. Ama siz de zeka var empati yeteneği var olayları doğru yorumlama var. En önemlileri bunlar zaten.
Terzi kendi söküğünü dikebilse, zeka var da pırlanta almıyor onu ne yapacağız hahahahahahaa
Şaka bir yana da teşekkür ederim ceycey çok naziksiniz
Espri yapayım derken sizleri kırmıyorumdur umarım, sohbetlerinizi seviyorum arada buraya takılıp yazmak hoşuma gidiyor keyif alıyorum

Rica ederim asıl biz keyif alıyoruz sohbetlerinizden.

Rica ederim asıl biz keyif alıyoruz sohbetlerinizden.
Eşimde böyle düşünüyor mudur acaba Çene çalmaktan yemek yapmaya fırsat bulamadım, elektrikler kesikti çalışamadım desem tutar mı acaba
Hepinizi öpüyorum, gidip yemek uydururayım yoksa evde protesto yürüyüşleri başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…