Yaaa inanmiyorum hahahaha

Sevgilimle haftasonu diye sehirdisina kactik ve adam online egitimde olunca hava da kapali olunca ben nerdeyyyseee bütün günü burda gecirdim
2 saatcik, sadece 2 saatcik ayrildim burdan
dedikodum yapilmis
Yapan da kim supermoderator hanim.
Abla seni sikayet edebiliyor muyuz ehehehe

2 saat az zaman mı ne dedikodular döner ohoooo
Şikayet edebiliyorsunuz, açıklamaya dedikodumu yapmış yazarsınız hahahahahahaa işbirlikçisi ceycey demeyi unutmayın, pırlantalarını gözüme tutup far yemiş tavşana döndürerek yoldan çıkarıyor, ben de kendisinden şikayetçiyim

Yemek yok yemek, gidip yemek yapayım evde aç insanlar var

Geçen gün programda Müge Anlı'ya yürüyen adam vardı. Ben de ondan beter, Mune'yi sikayet edicem diyorum

Yani muneyi de sikayet etmezsin be morr abartma istersen

Abla seni seviyorum geliym ben yemeklerini yapiym sen ceyceyle dedikoduya devam et

Ceycey temizliği şimdi bitirdi yarına banyolar kaldı ama. Allahtan kızla dışarı çıkmışlardı köfte almışlar kurtuldum yemek yapmaktan yayıldım koltuğaama sorun şu ki ben et yemiyorum bana yemek yohhhh

Ankarada yasak yok di mi kuzum pazar?
Biz bugun kahvalti disinda odadan bile cikmadik. Guzel oldu iyice mayistim hamur gibiyim suan yogrulmalik

Nomu ne yaptin, ablan nasil, annen geldi mi?

Senin zorlugun aileden uzaklik. Aile destegi olmayinca zor, allah yardimciniz olsun.
Benim annem 36. Haftamdan itibaren bana tasindi. Hala bende oglanin damatligina kadar kalir

Hemen geccem canım

1. Mora kayınvalidesi 4 bin vermiş 1 gram altın almış

2. Altın 660 olacakmış

3. esila nin annesi 2. Evlilik yapacakmış çok mutlu olacakmış

4. Umut twitter pazartesi günü hisse paylaşacakmış. 5 tavan yapar diyorlar. Takip edeceğiz gören yazacak inşallah alabileceğiz

5. Efsunun bebeği iyiymiş

6. Nobahari turkiyeye gelmiş ziyarete. Dönene kadar coinlerim 10 katına çıkacak dedi

7. Hepimiz iyiyiz öperiz

İyi takip edememişsin beni unutmuşsun

Nomu ne yaptin, ablan nasil, annen geldi mi?

Senin zorlugun aileden uzaklik. Aile destegi olmayinca zor, allah yardimciniz olsun.
Benim annem 36. Haftamdan itibaren bana tasindi. Hala bende oglanin damatligina kadar kalir

Teşekkür ederim canım.
Çok şükür iyiyim ama çok yorgunum.
Ablama son olarak güvendiği bir dr ameliyatın çok zor %60 basari oranı ben sana başarı oranı %50 olan iğne tedavisini denemek istiyorum. Iyilesen hastalarım oldu sen de şifa bulursun ınsallah deyince bize umut oldu.

Iğne tedavisi bir kaç ay sürer annem gelsin dedi yolladi.
Bu şekilde başlayabildim çalışmaya.

Annem yanımda ama minnosum eve girer girmez bana yapışıyor. Uykuya bu ara geç geçiyor ve o uyuduğunda okul hazirligı vs. Hiç yayılarak yatış yapamıyorum.
Salı akşamı dizisini bugün izleyebildim valla.
Hangisi o? Tabiiki safiyem

Şimdi kırmızı odayı bitirmeye çalışcam oyyy..

Sonra da yine pc de işlerim var okul için.

Kore dizilerim aylardır beni bekliyor zaten..

Valla borsa en son kıpkırmızıydı.
Hesapta tl 24 lira kaldı. Yine bir şeyler bozmam gerekebilir..

Bilmiyorum yaa ben sadece gönlü zengin bir insan olarak bu dünyadan ayrılacağım sanki.. :)

Durumu değiştirmediler ya kabine sonrası. Belki bu hafta tekrar yasaklar gelir. Millet maskesiz cafelerde fink atıyorokul kapansın evin önünde davul zurna çaldırıp kutlayacağım

Ben isbasi yapmadim. Cirolar dusuk diye sirkete kendim onerdim. Benim maasim yuksek, sag kolum yardimcim var o da terfi asamasindaydi pandemi patladi. Ona devredelim yetkimi diye...
Bana maas vermemek de islerine geldi.

Neyse gecen bi ugradik. Tıklım tıklım. 1 nisanda is basi yapicaktim. Sevgilim bey imkani yok gelemezsin buraya dedi kesti atti. Kimsede maske zaten yok. E yedikleri ictikleri tabagi canagi toplicaz... korktuk o manzaradan.
Neyse 2 ay uzamis odenekler 2 ay surece bakicam yazmadim istifami.

Ama dashi unutmussun

Ayy pes!
Sana maşallah nazar değmesin

İyi takip edememişsin beni unutmuşsun

Ceycey bugün kendini temizliğe verdi

2 kat altında rus biri yaşıyor.kadin fit çocuk doğurmuş

Araba bakım yaptırdı (servis değil, ona sadece eşinin arabası gidiyor 2700 vermiş gecsn)

Kızı hiç koleje gitmedi

Parası olsa altın alacak

Altın 470 olursa zararı kapanacak

Dün de ankara turu yaptı

Çalışma boşver her yer virüslü insan dolu. Hem ihtiyacın da yok çocuğunla takıp sevgilinle takıl kitap oku yürüyüş yap edit: yürüme vazgeçtim zaten inceciksin

Hah şöyleee . Ana haber moderatörü gibisin tü tüüü maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…