Hahah ben demiştim morportakal adres at gelelim uğraşmayalım dağ tepe hem tarihi eser de değil kolay olur bozdurması

Çalışma boşver her yer virüslü insan dolu. Hem ihtiyacın da yok çocuğunla takıp sevgilinle takıl kitap oku yürüyüş yap edit: yürüme vazgeçtim zaten inceciksin

Artik aylik 30 bin taleeee araba borcum olmadigi icin rahat rahat basabilirim istifayi.
Ama cikartilmak icin cabaliycam.

Cuma borsa kangolüydü ama efsunun her kagidi yemmmmyesil

Tembel bir kadın olarak dedikodudan da geri kalmamak adına her türlü yardım kabulümdür

ceycey et yemiyor musunuz? Ay bendeki de soru he, kadın pırlanta kraliçesi, ıstakoz yer siyah havyar yer, köfte nedir ki

Tembel bir kadın olarak dedikodudan da geri kalmamak adına her türlü yardım kabulümdür

ceycey et yemiyor musunuz? Ay bendeki de soru he, kadın pırlanta kraliçesi, ıstakoz yer siyah havyar yer, köfte nedir ki
Şu an kanal d deki haber : dedikodu beyni güçlendiriyor

O zaman topiğe sık sık gelip dedikodu yapayım, işleyen beyin pas tutmasın hahahahahahaa

Yasasın

Ben bi haltlar yedim ki sirf beni konussak bi beyin acarim ki cihan fatihi olursunuz

Hoş hic bisey adima hatira ormani yaptiran ex'im kadar olamaz da

Yasasın

Ben bi haltlar yedim ki sirf beni konussak bi beyin acarim ki cihan fatihi olursunuz

Hoş hic bisey adima hatira ormani yaptiran ex'im kadar olamaz da
IQ'um Einstein'la yarışacaksa hemen anlatmaya başlayın lütfen
Hatıra Ormanınız var ama lütfen, yani gidip görülmese de olsun, sizin ex için görgüsüzler kulübü mü açsak, kendisini onur üyesi yaparız

Ben yokken kizlarla konusun ki dedikodu degeri olsun

Bana yabancı film veya dizi önerebilir misiniz? Öcülü böcülü de olabilir, aynaya bakınca tek korktuğum şey kendim olduğundan korku ya da psikolojik de olabilir, aşk olmasın aldatmalı oluyor, sonra sinirlenip eşimin üstüne tavayla yürüyorum
Aksiyonlu heyecanlı seyrederken gözlerimin belereceği bir şey olsun kafi :)))

Ablaaaaa ben 3 hafta önce ne aksiyon yarattim burda hahahahahahah

O konulari okusan 3 ay dizi film istemezdin

Yabancı dizi önerileri liste

1. la casa de papel
2. Breaking bad
3. Person of interest
4. Fringe

Yabancı dizi önerileri liste

1. la casa de papel
2. Breaking bad
3. Person of interest
4. Fringe

la casa de papel dışındakileri izledim.
Pandemi yüzünden dizi ve film sektörü çok durgun sanırım, izleyebileceğim dizi bulamıyorum, yerli dizi seyretmiyorum hep aynı şeyler ağa, silah, intikam, kan, gözyaşı, aldatma.
O yüzden yabancılara sardım özellikle psikolojik gerilim seviyorum ama yok

Sen hangi hisselerdesin?

Ilmegim pandeminin basinda 600 liradan 200lere dustu elimdeki docolar.
Ne yapayim 200de ekledim maliyet dusurdum.
Gecen hafta 690 gordu yine.
Benim maliyet 320

Uzun vadede asla kaybetmezsin ama belli bi tarihe odaklandigin icin zorluyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…