- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.685
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.121
Hahah ben demiştim morportakal adres at gelelim uğraşmayalım dağ tepe hem tarihi eser de değil kolay olur bozdurması5 kilo mu
Bebegim bu adam tek sana değil bizim komple gruba ekstra large.. Hepimiz altinlarimizi toplasak adamın bir günde aldığı miktar çıkmaz ortaya...
Grupta bir arkadaş define arayalım demişti ya..
Aramamiz gereken yer belli oldu
Çalışma boşver her yer virüslü insan dolu. Hem ihtiyacın da yok çocuğunla takıp sevgilinle takıl kitap oku yürüyüş yap edit: yürüme vazgeçtim zaten inceciksin
Hemen geccem canım
1. Mora kayınvalidesi 4 bin vermiş 1 gram altın almış
2. Altın 660 olacakmış
3. esila nin annesi 2. Evlilik yapacakmış çok mutlu olacakmış
4. Umut twitter pazartesi günü hisse paylaşacakmış. 5 tavan yapar diyorlar. Takip edeceğiz gören yazacak inşallah alabileceğiz
5. Efsunun bebeği iyiymiş
6. Nobahari turkiyeye gelmiş ziyarete. Dönene kadar coinlerim 10 katına çıkacak dedi
7. Hepimiz iyiyiz öperiz
Tembel bir kadın olarak dedikodudan da geri kalmamak adına her türlü yardım kabulümdürGeçen gün programda Müge Anlı'ya yürüyen adam vardı. Ben de ondan beter, Mune'yi sikayet edicem diyorum
Yani muneyi de sikayet etmezsin be morr abartma istersen
Abla seni seviyorumgeliym ben yemeklerini yapiym sen ceyceyle dedikoduya devam et
Şu an kanal d deki haber : dedikodu beyni güçlendiriyorTembel bir kadın olarak dedikodudan da geri kalmamak adına her türlü yardım kabulümdür
ceycey et yemiyor musunuz? Ay bendeki de soru he, kadın pırlanta kraliçesi, ıstakoz yer siyah havyar yer, köfte nedir ki
Şu an kanal d deki haber : dedikodu beyni güçlendiriyor
O zaman topiğe sık sık gelip dedikodu yapayım, işleyen beyin pas tutmasın hahahahahahaa
IQ'um Einstein'la yarışacaksa hemen anlatmaya başlayın lütfenYasasın
Ben bi haltlar yedim ki sirf beni konussak bi beyin acarim ki cihan fatihi olursunuz
Hoş hic bisey adima hatira ormani yaptiran ex'im kadar olamaz da
Süper olur
O zaman topiğe sık sık gelip dedikodu yapayım, işleyen beyin pas tutmasın hahahahahahaa
IQ'um Einstein'la yarışacaksa hemen anlatmaya başlayın lütfen
Hatıra Ormanınız var ama lütfen, yani gidip görülmese de olsun, sizin ex için görgüsüzler kulübü mü açsak, kendisini onur üyesi yaparız
Böyle güzel sözlerle şımartılacağımı bilseydim topikten çıkmazdımSüper olurbaştacısın her zaman gel
Bana yabancı film veya dizi önerebilir misiniz? Öcülü böcülü de olabilir, aynaya bakınca tek korktuğum şey kendim olduğundan korku ya da psikolojik de olabilir, aşk olmasın aldatmalı oluyor, sonra sinirlenip eşimin üstüne tavayla yürüyorum
Aksiyonlu heyecanlı seyrederken gözlerimin belereceği bir şey olsun kafi :)))
Bana yabancı film veya dizi önerebilir misiniz? Öcülü böcülü de olabilir, aynaya bakınca tek korktuğum şey kendim olduğundan korku ya da psikolojik de olabilir, aşk olmasın aldatmalı oluyor, sonra sinirlenip eşimin üstüne tavayla yürüyorum
Aksiyonlu heyecanlı seyrederken gözlerimin belereceği bir şey olsun kafi :)))
Yabancı dizi önerileri liste
1. la casa de papel
2. Breaking bad
3. Person of interest
4. Fringe
Sen hangi hisselerdesin?İnşallah morum çünkü artık ağlayacağım..
Bir sene sonra yüklü ödememiz var altında dursun paramız değerini korusun en azından dedik altın düştü ben altını bozdurup hisseye girdim zararımız bari çıksın diye şimdi hisse düşüyor altın yükseliyor..
Elimi nere atsam zarar ediyorum
İnşallah morum çünkü artık ağlayacağım..
Bir sene sonra yüklü ödememiz var altında dursun paramız değerini korusun en azından dedik altın düştü ben altını bozdurup hisseye girdim zararımız bari çıksın diye şimdi hisse düşüyor altın yükseliyor..
Elimi nere atsam zarar ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?