- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.161
Biz salçalı yada domatesli seviyoruz , cocuklar kesinlikle kıymalı yemiyor . Biz herhalde fakirlikte ilk sıradayızdırMakarnayı salçalayıp bırakmam mutlaka içine bir şeyler eklerim dedim diye bir arkadaş beni yılın görgüsüzü seçmişti. Makarnaa yahu makarnaaafakirliğe aşırı duyar kasacağım diye zorladı kadın kendini edit: makarnaya sebze sote mısır kekik vs katanda dümdükk fakirdir
iş cepe baktım aynen uçmuşş herşey.8.20 dolar altında 455Garanti canim
Garantinin makas araligi da genistir normalde.
Siz de baksaniza bankalarinizdan.
Neyse 5 kg altin alanlar yine kazandiöngörü desen var
Biz salçalı yada domatesli seviyoruz , cocuklar kesinlikle kıymalı yemiyor . Biz herhalde fakirlikte ilk sıradayızdır
euro kazanan isveçli arkadaşım bugün batışa geçtikkk dolar euro coştuuuBiz salçalı yada domatesli seviyoruz , cocuklar kesinlikle kıymalı yemiyor . Biz herhalde fakirlikte ilk sıradayızdır
Yastık altında 100 eurom var bozdurayım hemeneuro kazanan isveçli arkadaşım bugün batışa geçtikkk dolar euro coştuuu
Hosbukduk , kaç gündür giremiyorum bir kolaçan edeyim dedimOoo hemserim hosgeldin
hemşerin ha bire akşamları tost yiyor ama halaa 44 kilo.bizler yarı açız ama maşallahımız varHosbukduk , kaç gündür giremiyorum bir kolaçan edeyim dedim. Herkesler iyidir insallah ?
Morportakal mı 44 kilo ? Hemde tost yedigi haldehemşerin ha bire akşamları tost yiyor ama halaa 44 kilo.bizler yarı açız ama maşallahımız var
Psikolojik deyince aklıma
la casa de papel dışındakileri izledim.
Pandemi yüzünden dizi ve film sektörü çok durgun sanırım, izleyebileceğim dizi bulamıyorum, yerli dizi seyretmiyorum hep aynı şeyler ağa, silah, intikam, kan, gözyaşı, aldatma.
O yüzden yabancılara sardım özellikle psikolojik gerilim seviyorum ama yok
sevgili olayı var mı ondan bahset heleYastık altında 100 eurom var bozdurayım hemen
euro kazanan isveçli arkadaşım bugün batışa geçtikkk dolar euro coştuuu
Hosbukduk , kaç gündür giremiyorum bir kolaçan edeyim dedim. Herkesler iyidir insallah ?
Morportakal mı 44 kilo ? Hemde tost yedigi halde. Biz bu sitede iki türlü insandan haz etmiyoruz . 1 zengolardan 2 yiyip yiyip kilo alamayanlardan
Sevgili değilde konuştuğum biri var . Bir kez de görüşüp kahve içtiksevgili olayı var mı ondan bahset hele
Evet bekarım aynı zamanda anneyim :) .Kiz benim maasim da euro biliyor musun :))
Etmesem mi istifa...
iyi yaptin canim
yanlis anlamazsan bisiy sorucam cocuklar dedigin senin cocuklarin mi?
Seni bekar biliyordum.
Kendim bekar anne degilmis gibi sormam... hahaha sacma oldu
Yok ya 50ydim 2 kilo memeden yag aldirdim
48 kg takildim.
2 hafta yogun doz ask sebebiyle uyumadim yemedim 44 kg oldum hahahaha
Evet ödemem var param erimesin degerlensin dedikçe param azaldı geçen hafta 470 den aldığım altını 403 den bozup hisse aldım altın şuan 468 gösteriyorIlmegim pandeminin basinda 600 liradan 200lere dustu elimdeki docolar.
Ne yapayim 200de ekledim maliyet dusurdum.
Gecen hafta 690 gordu yine.
Benim maliyet 320
Uzun vadede asla kaybetmezsin ama belli bi tarihe odaklandigin icin zorluyor seni
yorum yapmıyor şu an arkadaşlarıyla konuşuyorH Heytttt be esin ne diyor piyasalar ne olur yarin?
yorum yapmıyor şu an arkadaşlarıyla konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?