Biz salçalı yada domatesli seviyoruz , cocuklar kesinlikle kıymalı yemiyor . Biz herhalde fakirlikte ilk sıradayızdır

Psikolojik deyince aklıma
Annemi öldürdüm
Ve
Veronika ölmek istiyor geldi. Seneleeeer önce izlemiştim pek hatırladığm sahne bile yok aklımda :)

Vitus
Jumanji 2

Hint olarak pk yi çok seviyorum

Ben uzun zamandır sadece kore izliyorum
O zaman da
Ghost (bilişim suçlarıyla ilgilii)
Kokuları gören kız (buna hayranım)
Lets eat
Bunlar dizi

Film olarak
Chilling romance izlemiştim ürkütücüydü benim için

Eakiden izlediklerim aklımda kalırdı şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum :)))
Aklıma bunlar geldi şuan

euro kazanan isveçli arkadaşım bugün batışa geçtikkk dolar euro coştuuu

Kiz benim maasim da euro biliyor musun :))
Etmesem mi istifa...

Hosbukduk , kaç gündür giremiyorum bir kolaçan edeyim dedim . Herkesler iyidir insallah ?

iyi yaptin canim
yanlis anlamazsan bisiy sorucam cocuklar dedigin senin cocuklarin mi?
Seni bekar biliyordum.
Kendim bekar anne degilmis gibi sormam... hahaha sacma oldu

Morportakal mı 44 kilo ? Hemde tost yedigi halde . Biz bu sitede iki türlü insandan haz etmiyoruz . 1 zengolardan 2 yiyip yiyip kilo alamayanlardan

Yok ya 50ydim 2 kilo memeden yag aldirdim
48 kg takildim.
2 hafta yogun doz ask sebebiyle uyumadim yemedim 44 kg oldum hahahaha

Evet bekarım aynı zamanda anneyim :) .
aşk olayı gerçekten zayıflatıyor , en kral diyetten daha etkili

Kızlar dolar altın nolmuş öyle, bu konuda bir ön görüsü olan var mı elimde altın ve dolar olmasına rağmen sevinemiyorum ki yakın zamanda ödemem olmasına rağmen.
Aslında bizler hep zarardayız türk lirasında olan 2 zarardaysa dolarda olan 1 zararda ggelsn zamlar uçsun cebimizdeki paracıklar. H Heytttt be seni dinledim ve cuma günü altın aldım miktar az da olsa teşekkürler bundan sonra yatırım danışmanım olur musun

Ilmegim pandeminin basinda 600 liradan 200lere dustu elimdeki docolar.
Ne yapayim 200de ekledim maliyet dusurdum.
Gecen hafta 690 gordu yine.
Benim maliyet 320

Uzun vadede asla kaybetmezsin ama belli bi tarihe odaklandigin icin zorluyor seni
Evet ödemem var param erimesin degerlensin dedikçe param azaldı geçen hafta 470 den aldığım altını 403 den bozup hisse aldım altın şuan 468 gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…