Evet ödemem var param erimesin degerlensin dedikçe param azaldı geçen hafta 470 den aldığım altını 403 den bozup hisse aldım altın şuan 468 gösteriyor
ama sana artacak yazdı herkes burdan kuzum.keşke satmasaydın.hisselerden kazanılmıyor bu ara kazanamıyoruz da yazmıştım.canın sağolsun olacağı varmış

Benim tek avantajim elimde doco olmasi
Genelde viyana acilinca ona esitleniyor, euro artinca artar.
Hahaha boyle dedim de taban yiyomusum.

ama sana artacak yazdı herkes burdan kuzum.keşke satmasaydın.hisselerden kazanılmıyor bu ara kazanamıyoruz da yazmıştım.canın sağolsun olacağı varmış
Ben altını temmuzda mecbur bozacaktim canım ev ödemesi için yükselicegini biliyordum da bu kadar firlayacagini tahmin edemedim 8 aydır hep zarar zarar gidiyordu.. Hisseden kazandigimla öderiz ödemeyi en azından altın zararı çıksın yeter dedik.. Ama bol aksiyonlu bir ülkede yaşadığımı unuttum bir gecede neler olabileceğini kestiremedim

ben bir kısmıı 470 den aldım birazını 422 den 417 den.hep zarardaydım ama asla satmayı düşünmedim.çıkacağını biliyordum.senin benim gibi borsadan fazla anlamayanların orda para kazanması zor.özelden yaz ama hisselerini eşime danışır bilgi veririm sana

Ama canım burda defalarca yazdık,çok düştü,çok bekledi yakında başlar yükselmeye dedik.Alınan mal ki bu mal altın ve dolarsa zararına satılmaz dedik.Inşallah borsadan kurtarırsınız.

Bende iyki altin almisim ya 380 fln beklemeden aldim yoksa cok uzulurdum
Hatta oglen trendyoldan 1 gr aldim aksam 20 tl artmis
Tum kk limitini gomesim var
Yarin hizli ve uzucu bir gun olacak

Sonilmek cok uzuldum
Dur bakalim temmuza kdr borsa toparlar illaki
Cok kotu dusunme uzulme

Sonilmek cok uzuldum
Dur bakalim temmuza kdr borsa toparlar illaki
Cok kotu dusunme uzulme
Altının hepsini bozdurmadim bozdurdugum miktara üzülüyorum çünkü şuan her kuruş çok kiymetli Zamanlamam çok kötü oldu.. İnşallah temmuza kadar düzelir hisseler düzelmezse de Kâra geçmeden satmam bekleyecgim mecbur..

Temmuza kadar ooooo :)))

Gecen sene de bu tarihlerde ilk vakalar goruldugu icin ne koklu kagitlar yaridan asagiya dustu.
600 luk kagit 200e indi.

Haziranda ben kazanmaya basladim ufak ufak.
Heleki eylul ekim kasimda uctu da uctu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…