- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.181
Ulan bizi yarın yine mi dövecekler sjfbsbdvs
ama sana artacak yazdı herkes burdan kuzum.keşke satmasaydın.hisselerden kazanılmıyor bu ara kazanamıyoruz da yazmıştım.canın sağolsun olacağı varmışEvet ödemem var param erimesin degerlensin dedikçe param azaldı geçen hafta 470 den aldığım altını 403 den bozup hisse aldım altın şuan 468 gösteriyor
şimdi enpara 427'den alıyor, artık yarın kaç olacaksa...H sonu marj uyguluyorlar altın en son 405 ti
Ulan bizi yarın yine mi dövecekler sjfbsbdvs
Duvardan duvara vuracaklarUlan bizi yarın yine mi dövecekler sjfbsbdvs
Öyleydi ama marj uygulanmış hali ile bankaların alış fiyatlarına bakarsanız yükseldiğini görürsünüz, dolar altın hepsinin marjlı hali yüksekH sonu marj uyguluyorlar altın en son 405 ti
Düşecek diyemi demiştiki püffffUlannn adam bana 1 hafta önce neyin var neyin yok sat cik dedi ben anlamadim.
Bu kafayi nerelere vurayim
Düşecek diyemi demiştiki püffffinşallah sonra yükselir ya yoksa batmak istemiyorummm
Ben altını temmuzda mecbur bozacaktim canım ev ödemesi için yükselicegini biliyordum da bu kadar firlayacagini tahmin edemedim 8 aydır hep zarar zarar gidiyordu.. Hisseden kazandigimla öderiz ödemeyi en azından altın zararı çıksın yeter dedik.. Ama bol aksiyonlu bir ülkede yaşadığımı unuttum bir gecede neler olabileceğini kestiremedimama sana artacak yazdı herkes burdan kuzum.keşke satmasaydın.hisselerden kazanılmıyor bu ara kazanamıyoruz da yazmıştım.canın sağolsun olacağı varmış
ben bir kısmıı 470 den aldım birazını 422 den 417 den.hep zarardaydım ama asla satmayı düşünmedim.çıkacağını biliyordum.senin benim gibi borsadan fazla anlamayanların orda para kazanması zor.özelden yaz ama hisselerini eşime danışır bilgi veririm sanaBen altını temmuzda mecbur bozacaktim canım ev ödemesi için yükselicegini biliyordum da bu kadar firlayacagini tahmin edemedim 8 aydır hep zarar zarar gidiyordu.. Hisseden kazandigimla öderiz ödemeyi en azından altın zararı çıksın yeter dedik.. Ama bol aksiyonlu bir ülkede yaşadığımı unuttum bir gecede neler olabileceğini kestiremedim
Ama canım burda defalarca yazdık,çok düştü,çok bekledi yakında başlar yükselmeye dedik.Alınan mal ki bu mal altın ve dolarsa zararına satılmaz dedik.Inşallah borsadan kurtarırsınız.Ben altını temmuzda mecbur bozacaktim canım ev ödemesi için yükselicegini biliyordum da bu kadar firlayacagini tahmin edemedim 8 aydır hep zarar zarar gidiyordu.. Hisseden kazandigimla öderiz ödemeyi en azından altın zararı çıksın yeter dedik.. Ama bol aksiyonlu bir ülkede yaşadığımı unuttum bir gecede neler olabileceğini kestiremedim
Bu arada coin borsasi iyi cunku dolar bazinda islem yapiliyor ve bugun dususte bekleyenler galiba aldiki ufaktan hareketlendi
Ben altını temmuzda mecbur bozacaktim canım ev ödemesi için yükselicegini biliyordum da bu kadar firlayacagini tahmin edemedim 8 aydır hep zarar zarar gidiyordu.. Hisseden kazandigimla öderiz ödemeyi en azından altın zararı çıksın yeter dedik.. Ama bol aksiyonlu bir ülkede yaşadığımı unuttum bir gecede neler olabileceğini kestiremedim
Ben bitcoin aldim bugun
Guzel getirdi
Altının hepsini bozdurmadim bozdurdugum miktara üzülüyorum çünkü şuan her kuruş çok kiymetli Zamanlamam çok kötü oldu.. İnşallah temmuza kadar düzelir hisseler düzelmezse de Kâra geçmeden satmam bekleyecgim mecbur..Sonilmek cok uzuldum
Dur bakalim temmuza kdr borsa toparlar illaki
Cok kotu dusunme uzulme
Altının hepsini bozdurmadim bozdurdugum miktara üzülüyorum çünkü şuan her kuruş çok kiymetli Zamanlamam çok kötü oldu.. İnşallah temmuza kadar düzelir hisseler düzelmezse de Kâra geçmeden satmam bekleyecgim mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?