- 30 Aralık 2009
- 24.036
- 97.249
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.201
Ben kızım için aldım gerçi ama hisseler seneler boyu yataya bağlarsa yanarım :)
En korktuğum hisse mistral ile sekur en ciddi zararlarim onda
Sorma morcum yarın satarım büyük ihtimal berbat etti beniKiz o mistrali nasil aldin.
Pazarlanan kagit alinir mi kuzummm
Sorma morcum yarın satarım büyük ihtimal berbat etti beni
Ya morcum 1 yil tutmayı düşünüyorum tatlım.Paraya ihtiyacin yoksa kapat gitsin doktor.
Ben gecen sene yanlis kagit aldim.
Klgyo yerine nugyo hahahahaha
Klgyo 7 tavan yapti nugyo 3 taban
Kapattim defteri unuttum gitti. 10dan 6ya dustu 6da ekledim. Kagit suan 17. Cuma %6 mi ne yapti o endekste
Ya morcum 1 yil tutmayı düşünüyorum tatlım.
Hisselerimi biliyorsun.
Maaşımı hisseler düşerse az biraz hepsine üç beş dağıtmayı düşünüyorum.Ihtiyacin yoksa sal gitsin. Toplar
İnşallah morumm o zamana kadar ödememi azaltacak duruma geleyim yeter.. Onun harici uzun vadeciyim zaten ne zaman kâr getirir ozaman elden çıkarırım.. Hatta temettü veren hissemi çok uzun vade çıkarmam elimden..Temmuza kadar ooooo :)))
Gecen sene de bu tarihlerde ilk vakalar goruldugu icin ne koklu kagitlar yaridan asagiya dustu.
600 luk kagit 200e indi.
Haziranda ben kazanmaya basladim ufak ufak.
Heleki eylul ekim kasimda uctu da uctu.
Çok üzüldüm bizimde ödememiz vardı evden dolayı hatta buraya da yazmıştım nolacak çok zarardayız diye biz çok az sattık o zararı da çıkardık bir hisseden ama gel gör ki elde ettığimiz kârı yarın silecek gibi artık saığlık olsun sizin ödemenize daha varmış inşallah o zamana kadar toparlar zararEvet ödemem var param erimesin degerlensin dedikçe param azaldı geçen hafta 470 den aldığım altını 403 den bozup hisse aldım altın şuan 468 gösteriyor
Benim egpro hariç ekside kağıdım yoktu bakalım yarın neler olacak..
Maaşımı hisseler düşerse az biraz hepsine üç beş dağıtmayı düşünüyorum.
Maliyeti az dusureyim yeter.
Hatta eşim 5 sene bekle lise bitene kadar diyor.
Bana da mantıklı geldi.
Yorum yaparsan sevinirim
Bende öyle düşünmüştüm altın zararimi çıkaracak kadar kâr etse yeter demiştim..Bende bir kısmını sattım ama o bir kısım bile beni bu kadar üzdü çünkü he kuruş kıymetli bizimde ev ödememiz var temmuzda ön ödeme yapacaktık.. İnşallah dediğiniz gibi olur o zamana kadar toparlarÇok üzüldüm bizimde ödememiz vardı evden dolayı hatta buraya da yazmıştım nolacak çok zarardayız diye biz çok az sattık o zararı da çıkardık bir hisseden ama gel gör ki elde ettığimiz kârı yarın silecek gibi artık saığlık olsun sizin ödemenize daha varmış inşallah o zamana kadar toparlar zarar
İnşallah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim de vardı hatta para tl de durmasın zarar ediyor diye altın almıştık altından bayağı zarar ettik 20 binle eşim borsada oynadı iyi de kazandı şükür ama geçen bir hisseye yüksekten girmiş kârı silecek gibi yatırımdan çok iyi anlamam ama şu durumda ani hareket etmek yerine sabırla beklemek en güzeli bence bakalım nolacak temmuza daha çok var neler neler değişir o zamana kadar inyallah zararınız çıkar hatta kâr edersinizBende öyle düşünmüştüm altın zararimi çıkaracak kadar kâr etse yeter demiştim..Bende bir kısmını sattım ama o bir kısım bile beni bu kadar üzdü çünkü he kuruş kıymetli bizimde ev ödememiz var temmuzda ön ödeme yapacaktık.. İnşallah dediğiniz gibi olur o zamana kadar toparlar
Yani ne demek istiyorsunuz?altıncılar, altın bozduracak olanlar, zamanında altını yüksekten alıp zarar ettim diye üzülenler... yarın büyük gün. gram altın ve dolar fiyatına yakından bakınız. ytd anladınız siz onu.
Evet canım sabırla bekleyecegiz dediğin gibi yapacak bir şey yok.. Benimde bozdugum miktar sizinki kadar aşağı yukarı..İnşallah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim de vardı hatta para tl de durmasın zarar ediyor diye altın almıştık altından bayağı zarar ettik 20 binle eşim borsada oynadı iyi de kazandı şükür ama geçen bir hisseye yüksekten girmiş kârı silecek gibi yatırımdan çok iyi anlamam ama şu durumda ani hareket etmek yerine sabırla beklemek en güzeli bence bakalım nolacak temmuza daha çok var neler neler değişir o zamana kadar inyallah zararınız çıkar hatta kâr edersiniz
daha da düşecek amaSorma morcum yarın satarım büyük ihtimal berbat etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?