- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.221
Benim thy ile vesbe mi ne artıdaydı sadece o da gider artıkBenim egpro hariç ekside kağıdım yoktu bakalım yarın neler olacak..
Mars'a gidiyoruz, mekiğe binmeyen kalmasın demekYani ne demek istiyorsunuz?
mune bak altın seviyorum diye gülüyordunuz.Mars'a gidiyoruz, mekiğe binmeyen kalmasın demek
sen bu işi çözmüşsünnnYarın çok değişik birgün olacak, ben hiçbir işlem yapmamayı düşünüyorum.Yarın izleme günü benim için.Hisse filanda almam kim söylerse söylesin.Bakalım yarın doları düşürmek için birşeyler yapacaklar mı, sabaha nasıl bir kurla uyancaz.Durup durup birilerinin cebini doldurmak için birilerini terste bırakıyorlar.Önce millete altını doları aldırdılar uçacak kaçacak diye, sonra düşürüp milleti kaç aydır perişan ettiler.Sonra borsa uçacak kaçacak dediler, ellerindeki hisseleri kitlediler bakalım ne zamana toparlayacak.Balinalar bizden 10 adım öndeler, cumadan borsadan çıkıp, kasalarıbı altıb dolarla doldurdular.Panik yapmayın kızlar elbet durulacak
Benim adamın ekran başında gözleri pörtledi, altınla doların hızına yetişemiyor, arkasından su döktü bakıyormune bak altın seviyorum diye gülüyordunuz.
Yok munem arkadaşı ilk defa görüyorum bizim topikte yorum yaparken, yorumu beğenen üyeyide öyle.Yorum sanki dolar-altın forumlarında yazılan, yada twitter hesaplarında yazılan yorumlar gibi.Tek atımlık yorum yapıp su bulandırıp kaçanlardanmı diye test etmek istemiştimMars'a gidiyoruz, mekiğe binmeyen kalmasın demek
sabah ta batık hisse peşine düşeceğimmmm.kimse uyumuyor bu gece herkes şoktaBenim adamın ekran başında gözleri pörtledi, altınla doların hızına yetişemiyor, arkasından su döktü bakıyor
yok arkadaşı tanırım ben bdv de yıllardır.düzgün kızdırYok munem arkadaşı ilk defa görüyorum bizim topikte yorum yaparken, yorumu beğenen üyeyide öyle.Yorum sanki dolar-altın forumlarında yazılan, yada twitter hesaplarında yazılan yorumlar gibi.Tek atımlık yorum yapıp su bulandırıp kaçanlardanmı diye test etmek istemiştim
Yarın bence izle canım, ne kadar düşer bu ortamda bilemeyiz, belki birkaç gün düşüş devam edecek, belkide hemen toplayacak.Yinede sen bilirsinMaaşımı hisseler düşerse az biraz hepsine üç beş dağıtmayı düşünüyorum.
Maliyeti az dusureyim yeter.
Hatta eşim 5 sene bekle lise bitene kadar diyor.
Bana da mantıklı geldi.
Yorum yaparsan sevinirim
Benim adamın ekran başında gözleri pörtledi, altınla doların hızına yetişemiyor, arkasından su döktü bakıyor
yorum yapmayacağımm gene sinirlendimmmm.yarın ne alayım onu söylesin altınlarında gözümüz yohhhhhhBenim adam cuma günü yanimda 5 kg altin aldi
Tek banka onaylamadi 10 farkli kurumla konusup ayri ayri aldi. Ben ne yaptim1 gram aldim
Simdi arkasindan bakiyorum ben de.
Valla ben uyuyodum negzel. Bi uyandım sonra uyku tutmadı telefonu aldım twitter yıkılıyor. Erdim mi nesabah ta batık hisse peşine düşeceğimmmm.kimse uyumuyor bu gece herkes şokta
selam, ben ilk kez coin almaya dün başladım da ondan yeni geldim bu tarafa :)Yok munem arkadaşı ilk defa görüyorum bizim topikte yorum yaparken, yorumu beğenen üyeyide öyle.Yorum sanki dolar-altın forumlarında yazılan, yada twitter hesaplarında yazılan yorumlar gibi.Tek atımlık yorum yapıp su bulandırıp kaçanlardanmı diye test etmek istemiştim
Sabah açılış fena olacak gibi, öğleden sonra toparlanabilir belki, sabah vurup akşama doğru topluyorlar genelde.sabah ta batık hisse peşine düşeceğimmmm.kimse uyumuyor bu gece herkes şokta
Bizimki viobta pozisyonda, normalde haftasonu bu saatlerde film izler çekirdek çitlerdi, şimdi pc başında piyasa takibinde, yarına mutlu uyanırBenim adam cuma günü yanimda 5 kg altin aldi
Tek banka onaylamadi 10 farkli kurumla konusup ayri ayri aldi. Ben ne yaptim1 gram aldim
Simdi arkasindan bakiyorum ben de.
yorum yapmayacağımm gene sinirlendimmmm.yarın ne alayım onu söylesin altınlarında gözümüz yohhhhhh
selam, ben ilk kez coin almaya dün başladım da ondan yeni geldim bu tarafa :)
haha. baktım haftasonu dolar alacak tek yer bu coin platformları, öğrenmeye mecbur kaldım. bugünkü youtube geçmişim sırf -x coin uygulaması nası kullanılır, y coin uygulaması nası kullanılır :)Ben bilmem.
Zamanlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?