Aksi gibi ptesi platinden çıkıp coine yatırayım diyodum ama beklemek mi lazım bu durumda artık bilmiyorum. Altın bile düşerken yazdan beri %20-30 getirmişti allah bereket versin deyip yollarımı ayıracaktım ama tether uçtu bu sefer de

Yarın çok değişik birgün olacak, ben hiçbir işlem yapmamayı düşünüyorum.Yarın izleme günü benim için.Hisse filanda almam kim söylerse söylesin.Bakalım yarın doları düşürmek için birşeyler yapacaklar mı, sabaha nasıl bir kurla uyancaz.Durup durup birilerinin cebini doldurmak için birilerini terste bırakıyorlar.Önce millete altını doları aldırdılar uçacak kaçacak diye, sonra düşürüp milleti kaç aydır perişan ettiler.Sonra borsa uçacak kaçacak dediler, ellerindeki hisseleri kitlediler bakalım ne zamana toparlayacak.Balinalar bizden 10 adım öndeler, cumadan önce borsadan çıkıp, kasalarını altın dolarla doldurdular.Panik yapmayın kızlar elbet durulacak

Son düzenleme:
sen bu işi çözmüşsünnn

Mars'a gidiyoruz, mekiğe binmeyen kalmasın demek
Yok munem arkadaşı ilk defa görüyorum bizim topikte yorum yaparken, yorumu beğenen üyeyide öyle.Yorum sanki dolar-altın forumlarında yazılan, yada twitter hesaplarında yazılan yorumlar gibi.Tek atımlık yorum yapıp su bulandırıp kaçanlardanmı diye test etmek istemiştim

yok arkadaşı tanırım ben bdv de yıllardır.düzgün kızdır

Yarın bence izle canım, ne kadar düşer bu ortamda bilemeyiz, belki birkaç gün düşüş devam edecek, belkide hemen toplayacak.Yinede sen bilirsin

Benim adamın ekran başında gözleri pörtledi, altınla doların hızına yetişemiyor, arkasından su döktü bakıyor

Benim adam cuma günü yanimda 5 kg altin aldi

Tek banka onaylamadi 10 farkli kurumla konusup ayri ayri aldi. Ben ne yaptim 1 gram aldim

Simdi arkasindan bakiyorum ben de.

Tek banka onaylamadi 10 farkli kurumla konusup ayri ayri aldi. Ben ne yaptim 1 gram aldim

yorum yapmayacağımm gene sinirlendimmmm.yarın ne alayım onu söylesin altınlarında gözümüz yohhhhhh

selam, ben ilk kez coin almaya dün başladım da ondan yeni geldim bu tarafa :)

sabah ta batık hisse peşine düşeceğimmmm.kimse uyumuyor bu gece herkes şokta
Sabah açılış fena olacak gibi, öğleden sonra toparlanabilir belki, sabah vurup akşama doğru topluyorlar genelde.

Bizimki viobta pozisyonda, normalde haftasonu bu saatlerde film izler çekirdek çitlerdi, şimdi pc başında piyasa takibinde, yarına mutlu uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…