Günaydın kızlar Dün gece noldu noldu öyle altın 478 e kadar çıktı marj var diye satmadık 438 olmuş

Bebek nasil efsun?
Kizma ama sütün var mi, piyasalari kafaya takacaksin bu dönemde hem kendini yipratacaksin diye korkuyorum.
Sütüm ilaçla yeni uyandığımda var. 1 sağımlık ama :) 2 saat sonrasına 30 ml ya çıkıyor ya çıkmıyor. İlaç içmezsem biberonun dibi ancak doluyor. Benim kapasitem max 40 ml falan heralde kızımda daha az çıkıyordu. Daha güçlü sağım makinesi aradım bizim şehirin face sayfasından kimseden ses çıkmadı. Güçlüsünü bulsam biraz daha artacak. Medela arıyorum çok pahalı diye kimse ödünç vermek istemiyor galiba :)

Elimden geldiğince takmayıp bolca komik şeyler izleyip müzik dinleyip türkü söylemem gerek sanırım bu hafta

canım bu konuda herkesin yaklaşımı farklı ama ben yapmazdım, hem düşeceğini/nereye kadar düşeceğini bilmiyoruz hem de o riski almaya değer bir fark birkaç günde olur mu bilmiyorum. Bozdurup arkasından bakmak da var şimdi.

Trade her yigidin harci degildir.
Ben yapmam ama yapana da engel olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…