- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 53
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.341
Ahahah bennuGünaydın kızlar bakıyorumda herkes burda hayırdır bi durummu var
Sütüm ilaçla yeni uyandığımda var. 1 sağımlık ama :) 2 saat sonrasına 30 ml ya çıkıyor ya çıkmıyor. İlaç içmezsem biberonun dibi ancak doluyor. Benim kapasitem max 40 ml falan heralde kızımda daha az çıkıyordu. Daha güçlü sağım makinesi aradım bizim şehirin face sayfasından kimseden ses çıkmadı. Güçlüsünü bulsam biraz daha artacak. Medela arıyorum çok pahalı diye kimse ödünç vermek istemiyor galiba :)Bebek nasil efsun?
Kizma ama sütün var mi, piyasalari kafaya takacaksin bu dönemde hem kendini yipratacaksin diye korkuyorum.
canım bu konuda herkesin yaklaşımı farklı ama ben yapmazdım, hem düşeceğini/nereye kadar düşeceğini bilmiyoruz hem de o riski almaya değer bir fark birkaç günde olur mu bilmiyorum. Bozdurup arkasından bakmak da var şimdi.460 küsür ve 475 gibi manyak fiyatlardan alım yapılmış bir miktar altını önümüzdeki günlerde nasıl olsa düşer o zaman alırım kafasıyla bugünlerde bozmak, düşüşe geçtiğinde de bozulan miktar kadar almak sizce mantıklı mı? olur da bozarsak elde edilen para harcanmayacak herhangi bir ihtiyaç falan karşılanmayacak. düşünce tekrar alınacak. amaç zararı biraz olsun kurtarabilmek. miktar 30-35 gram falan. banka tabii ki kendi kafasına göre piyasadan daha düşük bir kur veriyor 430 falan şu an bankanın kuru. içimden bir ses bankanın o kuruna değmez diyor.
ne dersiniz yani durumlara bakınca tekrar 410lu seviyeler yakalanır mı 1 hafta 10 gün içinde falan? düşünceleriniz nelerdir? yoksa bizi daha saçma günler mi bekliyor? bahsettiğim riske girilir mi?
460 küsür ve 475 gibi manyak fiyatlardan alım yapılmış bir miktar altını önümüzdeki günlerde nasıl olsa düşer o zaman alırım kafasıyla bugünlerde bozmak, düşüşe geçtiğinde de bozulan miktar kadar almak sizce mantıklı mı? olur da bozarsak elde edilen para harcanmayacak herhangi bir ihtiyaç falan karşılanmayacak. düşünce tekrar alınacak. amaç zararı biraz olsun kurtarabilmek. miktar 30-35 gram falan. banka tabii ki kendi kafasına göre piyasadan daha düşük bir kur veriyor 430 falan şu an bankanın kuru. içimden bir ses bankanın o kuruna değmez diyor.
ne dersiniz yani durumlara bakınca tekrar 410lu seviyeler yakalanır mı 1 hafta 10 gün içinde falan? düşünceleriniz nelerdir? yoksa bizi daha saçma günler mi bekliyor? bahsettiğim riske girilir mi?
zararım 7 bin oldu kldDJHdkdAhahaha cesaretimi toplayıp baktım bütün portföy kırmızı, 13 hissenin her biri K I R M I Z I
tabii. ellemeyeyim bari.canım bu konuda herkesin yaklaşımı farklı ama ben yapmazdım, hem düşeceğini/nereye kadar düşeceğini bilmiyoruz hem de o riski almaya değer bir fark birkaç günde olur mu bilmiyorum. Bozdurup arkasından bakmak da var şimdi.
siz de yapmam dediniz, bir önceki arkadaş da yapmazdım dedi. en iyisi yapmamak ya kalsın o zamanTrade her yigidin harci degildir.
Ben yapmam ama yapana da engel olmam
Napalım şimdi beklemek mi lazım hisse alıp ortalama düşürmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?