- 30 Aralık 2009
- 24.036
- 97.223
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.321
.hah şöyle yuppi yaYarın çok değişik birgün olacak, ben hiçbir işlem yapmamayı düşünüyorum.Yarın izleme günü benim için.Hisse filanda almam kim söylerse söylesin.Bakalım yarın doları düşürmek için birşeyler yapacaklar mı, sabaha nasıl bir kurla uyancaz.Durup durup birilerinin cebini doldurmak için birilerini terste bırakıyorlar.Önce millete altını doları aldırdılar uçacak kaçacak diye, sonra düşürüp milleti kaç aydır perişan ettiler.Sonra borsa uçacak kaçacak dediler, ellerindeki hisseleri kitlediler bakalım ne zamana toparlayacak.Balinalar bizden 10 adım öndeler, cumadan önce borsadan çıkıp, kasalarını altın dolarla doldurdular.Panik yapmayın kızlar elbet durulacak
Sen en azından gezenin kalfası bizde oda yok..
Günaydın herkesegece zengin uyumuştum sabah fakir uyandım yine düşmüş yine dolar
Kac gosteriyor suannn
Para beni bozar bacım, hem ruhen hem fiziken fakirliğimi korumam lazım benim
Benim adam fosur fosur uyuyorsa çok endişe edecek bir şey yoktur diye düşünüyorum ya da sıfıra sıfır mı kaldık, yapacak bir şey yok dedi de rahatladı mı dersin?
Kızlar günaydın.
Döviz artışları olmuş galiba.
Bozmalı mi ne dersiniz?
Düşecekse yeniden alırdık bilemedim.
Artık fırsat kaçırmak istemiyorum:/
8.04Kac gosteriyor suannn
Valla doğumdan beri en uzun uyuduğum gece oldusabah ta batık hisse peşine düşeceğimmmm.kimse uyumuyor bu gece herkes şokta
Valla doğumdan beri en uzun uyuduğum gece oldu
binancede suan dolar 7,72'den işlem görüyor.
Günaydın kızlar bakıyorumda herkes burda hayırdır bi durummu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?