- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.361
Açılınca tekrar napalımAl sat yapamıyorsun ki
Açılınca tekrar napalım
vakıftan alım emri girdim ama işleme alınıyor mu bilmiyorum :/Al sat yapamıyorsun ki
vakıftan alım emri girdim ama işleme alınıyor mu bilmiyorum :/
tümosan, alka, alkim, vesbe, thy ekledim
Ben de 490 alınmış 31 gram bile var . Şı andada zarardayım ama kararsızım. Satıp düşünce alsam zararı kapatacağım ama ya düşmezse460 küsür ve 475 gibi manyak fiyatlardan alım yapılmış bir miktar altını önümüzdeki günlerde nasıl olsa düşer o zaman alırım kafasıyla bugünlerde bozmak, düşüşe geçtiğinde de bozulan miktar kadar almak sizce mantıklı mı? olur da bozarsak elde edilen para harcanmayacak herhangi bir ihtiyaç falan karşılanmayacak. düşünce tekrar alınacak. amaç zararı biraz olsun kurtarabilmek. miktar 30-35 gram falan. banka tabii ki kendi kafasına göre piyasadan daha düşük bir kur veriyor 430 falan şu an bankanın kuru. içimden bir ses bankanın o kuruna değmez diyor.
ne dersiniz yani durumlara bakınca tekrar 410lu seviyeler yakalanır mı 1 hafta 10 gün içinde falan? düşünceleriniz nelerdir? yoksa bizi daha saçma günler mi bekliyor? bahsettiğim riske girilir mi?
Bu fiyattan altın mı alınır arkadaşım beklemede kalMerhaba hanımlar 20 binim var yarın altın alsam doğru yapmıs olur muyum sizce. Birde hangi altını alsam bilmiyorum külçe mi ata mı cumhuriyet mi hangisi karlı olur uzun vadede, bir yol gösterin ben hiç anlamam bu işlerdem sevgili zeki hanımlar
Hiç bilmiyorum ki alınmaz mıBu fiyattan altın mı alınır arkadaşım beklemede kal
Alınmaz alma sakın bekleHiç bilmiyorum ki alınmaz mı
Ay satma ceycey sen bilirsin amaBen de 490 alınmış 31 gram bile var . Şı andada zarardayım ama kararsızım. Satıp düşünce alsam zararı kapatacağım ama ya düşmezse
Hepimiz birbirimize alma satma deyip duruyoruzAlınmaz alma sakın bekle
Yok ben satmam uzun vadeli aldım nasılsa çıkacak 600 lereAy satma ceycey sen bilirsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?