- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.301
İyi geceler sabah ola hayrola bakalım.. Ben bu gece hiç uyumayip sabahda hiç uyanmamayi istiyorumBen artık uyuyorum canlarım iyi geceler allah hakkımızda hayırlısını versin
İyi geceler sabah ola hayrola bakalım.. Ben bu gece hiç uyumayip sabahda hiç uyanmamayi istiyorum
Yok şoklandım galiba bir de kulak akıntım var sabah doktora gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorumCey, uyku tutmuyor mu?
E bilmemem normal.
Bizim grup 7/24 aktif.. Gece devriyesi bizde sabah erkenciler gelince biz bırakacağızkızlar sabah oldu
Bizim grup 7/24 aktif.. Gece devriyesi bizde sabah erkenciler gelince biz bırakacağız
20 tl ilede yatırım yapan var aramızda para sınırı yok alt üst limit yokE bilmemem normal.
Yatırım için paralar lazım değil mi?
Para beni bozar bacım, hem ruhen hem fiziken fakirliğimi korumam lazım benim20 tl ilede yatırım yapan var aramızda para sınırı yok alt üst limit yokbibi burda coinleri sallıyor mesela ona takıl zengin ol
Sen en azından gezenin kalfası bizde oda yok..Memur hanimlar geliyor sabah
Ben bos gezenin kalfasi
Uyuyabiliyorsa çok sorun yok demektir.. İnşallah öyledir..Para beni bozar bacım, hem ruhen hem fiziken fakirliğimi korumam lazım benim
Benim adam fosur fosur uyuyorsa çok endişe edecek bir şey yoktur diye düşünüyorum ya da sıfıra sıfır mı kaldık, yapacak bir şey yok dedi de rahatladı mı dersin?
Evde yokum, alışverişe gidip yarınlar yokmuşcasına borca gireceğimBen de yatayım bari.filmdelisi sabah kahveye sendeyim batışımızı kutlarız beraber. Herkese iyi geceler
İyi geceler canım.. Yarın beklediğimiz kadar kötü olmasın yeter..Ben de yatayım bari.filmdelisi sabah kahveye sendeyim batışımızı kutlarız beraber. Herkese iyi geceler
Birkaç gündür söylenip duruyordu, bu işin sonucu devalüasyon diye.Uyuyabiliyorsa çok sorun yok demektir.. İnşallah öyledir..
O zaman vardır bildigi diyip bizde rahatça uyuyabilirizBirkaç gündür söylenip duruyordu, bu işin sonucu devalüasyon diye.
Faizlerin bu kadar artışından endişe ediyordu.
Haftasonu piyasa kapalıyken yapılması, görev alınma tarihi falan filan öngörmüştü zaten.
Hem pinti hem ekonomist hem de işsiz bir adamdan bahsediyorum, totosunda pireler uçuşuyorsa sanırım vardır anladığı bir mevzu.
Buna kader diyoruz iste❤
Geldik :)) henüz güneş doğmadı ve kur 8.12 olmuş sabah ola hayrolaBizim grup 7/24 aktif.. Gece devriyesi bizde sabah erkenciler gelince biz bırakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?