- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.401
bizimki de annemin ya :) işte bunlar hep para hırsı falan dermişimBen de 490 alınmış 31 gram bile var . Şı andada zarardayım ama kararsızım. Satıp düşünce alsam zararı kapatacağım ama ya düşmezse
Bundan sonra yuppi musk diyeceğiz kensineBiraz tarif eder misiniz?
Dolar yeşili kazak giyiyor mu? altın kadar parlak saçlara sahip mi? Gözleri pırlanta gibi ışıl ışıl mı?
Hesabında coinler var mı
Gençlere güveniyoruz, hepimizi çekip kurtaracaklar bu bahtsızlıktanBundan sonra yuppi musk diyeceğiz kensine
memur değil bizim gibi o yüzden kesin zengündürrrrBiraz tarif eder misiniz?
Dolar yeşili kazak giyiyor mu? altın kadar parlak saçlara sahip mi? Gözleri pırlanta gibi ışıl ışıl mı?
Hesabında coinler var mı
Gözümüz kulağımız sende artıkYakında hepinizi kurtaracağım arkadaşlar, yeni projelerim için hazır olun
Şimdi tarif edip deşifre emeyimde, afrikadan 3-5 elmas madeni var ek gelir olsun diye diyeyim sen anlaBiraz tarif eder misiniz?
Hesabında coinler var mı
Elmas de canımı yeŞimdi tarif edip deşifre emeyimde, afrikadan 3-5 elmas madeni var ek gelir olsun diye diyeyim sen anla
Şimdi tarif edip deşifre emeyimde, afrikadan 3-5 elmas madeni var ek gelir olsun diye diyeyim sen anla
Damat adayı (kızı hemen evlendirmeye niyetlendikElmas de canımı ye
Senden bahsettim, pembe elması varmı bir sor dediElmas de canımı ye
Araba kullanıp şehirlerarası yol yapacaktı bugün. Akşama gelir.GeyikliGece nerede? Kesin pusuya yatmış yatırım kovalıyordur
morportakal senin ex'e rakip bulduk madenleri varmış
Hahahahahhaha günün en güzel haberiZengin koca buldum
Yok bebegim araba sürdüm biraz.mor parayı bulan tek kişi galiba ortalarda yokkkkk
sanmam
GeyikliGece nerede? Kesin pusuya yatmış yatırım kovalıyordur
GeyikliGece nerede? Kesin pusuya yatmış yatırım kovalıyordur
Bizde işlem yapmıyoruz mal mal matrix e bakıyoruzHahahahahhaha günün en güzel haberi
Ben de cok zengin sevgililer kocalar buldum da yemeyi beceremedim. Insallah sen benim gibi olmazsin
Yok bebegim araba sürdüm biraz.
Ben islem yapamiyorum. Ban yedim
Yattim da uyuyamadim hahaha
Yok abla ben islem yapmiyorum artik. Sevgilimden yasakliyim
Gecen hafta sat elinde ne varsa cik dedi...
Sen beni pasifize etmeye calisiyorsun diye cirladim. Sabah pis pis bi sırıtısı var ki
Alma satma bisey simdi dedi. bu defa dinliycem
Ada alan bir adam nasip et kızıma alllahımmm. Ama görgüsüz de olmasın yedi göbek soylu olsunAbla benim ex e para konusunda rakip olabilir ama görgüsüzlükte assslaaaaa olamaz
bizde tam dedikodu faslına geçiyordukBizde işlem yapmıyoruz mal mal matrix e bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?