Ben de 490 alınmış 31 gram bile var . Şı andada zarardayım ama kararsızım. Satıp düşünce alsam zararı kapatacağım ama ya düşmezse
bizimki de annemin ya :) işte bunlar hep para hırsı falan dermişim o dönem eline geçen parayla baktı altın fena yükseliyor aldırdı bana. bankadan. fiziki alamıyoruz muhafaza etmesi sıkıntı diye. uzuncuyuz. belli bir hedefi var o hedefe ulaşana kadar parayı tl'de tutmak yerine altında tutmak istiyor. kalsın madem.

Biraz tarif eder misiniz?
Dolar yeşili kazak giyiyor mu? altın kadar parlak saçlara sahip mi? Gözleri pırlanta gibi ışıl ışıl mı?
Hesabında coinler var mı
Şimdi tarif edip deşifre emeyimde, afrikadan 3-5 elmas madeni var ek gelir olsun diye diyeyim sen anla

Zengin koca buldum
Hahahahahhaha günün en güzel haberi
Ben de cok zengin sevgililer kocalar buldum da yemeyi beceremedim. Insallah sen benim gibi olmazsin
mor parayı bulan tek kişi galiba ortalarda yokkkkk
Yok bebegim araba sürdüm biraz.
Ben islem yapamiyorum. Ban yedim

Yattim da uyuyamadim hahaha

GeyikliGece nerede? Kesin pusuya yatmış yatırım kovalıyordur
morportakal senin ex'e rakip bulduk madenleri varmış

Yok abla ben islem yapmiyorum artik. Sevgilimden yasakliyim
Gecen hafta sat elinde ne varsa cik dedi...
Sen beni pasifize etmeye calisiyorsun diye cirladim. Sabah pis pis bi sırıtısı var ki
Alma satma bisey simdi dedi. bu defa dinliycem

Son düzenleme:
Bizde işlem yapmıyoruz mal mal matrix e bakıyoruz

En sevdiğim renk kırmızı. Kırmızıyıııı severlerrr etsiz yemek yemezlerrrr romanlar böyledirlerrrrha bir de şu var: 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun ha ha ha

Eklentiler

• ACAD5676-6597-494C-861C-E049282631FD.webp
    108,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…