- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.421
Moru alıntılayacaktım yanlış olmuş ceyceybizde tam dedikodu faslına geçiyorduk
Ben asla dedikodu yapmam çok mazbut bir kadınımdırMoru alıntılayacaktım yanlış olmuş ceycey
Ya yok dün mune filan konuştukta, morda hep burdaydım 2 saat yoktum onda yapmışsınız dedikodumu demiştiyaBen asla dedikodu yapmam çok mazbut bir kadınımdırkonu neydi gızzzxxx?
10 yıl geri ödemeli lüks araç almaya karar verdim
İşte tam başlayacaktık sen geldin
Çorba türlü yaptım başka ne yapsam?
Alayım değil mi bıktım düldülden10 yıl geri ödemeli lüks araç almaya karar verdim
Çorba türlü yaptım başka ne yapsam?
Yoooo ben fakir değilimSalcali makarna yap cunku artik fakiriz
Yoooo ben fakir değilim
Ben de tonla para var. Dolar euro dan yastık yaptım. Elmaslarım pırlantalarım zaten malumBen fakirim
Saniyelik hayali bile güzel beee...Ben de tonla para var. Dolar euro dan yastık yaptım. Elmaslarım pırlantalarım zaten malummütahitliği de soyunacağım . Miamide ki yazlığımı da özledim gerçi bizim brad pitt e kiraya vermiştim
Ne hayali kuzum gerçekler bunlar işte. Sakla sakla nereye kadar değil mi? Dümdükkkk aşırı zenginim işte.Saniyelik hayali bile güzel beee...
Benide evlatlık al yanına ozaman.. Elmaslarin tozunu alırım,miamide ki yazligin nevresimlerini degistirirm, birde salçalı makarna yaparım okyanusa karşı paçalı donumuzla salçalı makarna yerizNe hayali kuzum gerçekler bunlar işte. Sakla sakla nereye kadar değil mi? Dümdükkkk aşırı zenginim işte.
Ayyy öyle banal şeyler yeme fakir işi. Ben sana ıstakozlu makarna yaptırırım aşçıma.Canım salçalı makarna istedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?