Hanımlar bankadan borsa için hesap açtıktan sonra aylık bir ücret kesiliyor mu. Alış satışlardaki komisyon haricinde.

Garantide tabanda bekleyen 1.3 milyon lot vardı bugün en son, naptılar satıp çıktılar mı acebası veya birkaç gün taban mı gidecek böyle.

Ekşi sözlükte miydi twitterda mıydı hatırlamıyorum da biri şey demiş, "naci ağbal giderayak 200 puan faiz artışını nasıl sapladı ama"

Yanlış yazmışım 130 milyon lot

Garan hissesimi bu?kaç lot varmış dolaşımda öyle
Evet garan, o kadar lotu tabandan satışa yazmışlar işte, ama teknik olayları bilmiyorum açığa satış pay satışı vs. Birileri satıyosa birileri de eninde sonunda alacak diyorum, hep dediğim gibi yorumum hatalı olabilir ama böyle düşünüyorum.

Bazı patronlar da hisse alımı yaptı bugün, dohol bim benim hatırladıklarım. patron bile alıyorsa ben neden bırakayım diyorum, bu yorumum da hatalı olabilir

Valla ben dedim sakince beklerim fırtınanın dinmesini.lazım olan parayla almadım, bilinmeyen firmalardan almadım, beklerim çıkar elbet

Valla ben dedim sakince beklerim fırtınanın dinmesini.lazım olan parayla almadım, bilinmeyen firmalardan almadım, beklerim çıkar elbet

Kagitlarda sıkıntı yok, piyasada sıkıntı var. Kagit bazinda sorun olursa dert edin.
Bugun aslinda normalde komple gülecektik agamin bi surprizi vardi da dolarin firlamasi plani cok bozdu paylasmadi kagidi.

Kızlar borsada durum ne olur sizce herkes gibi ben de güne bitik başladım birazıni piyasadan limite elden çıkardım ama çıkarmadıklarim var. Bir süre daha düşmeye devam edecek gibi. Iki tanesi kagit olarak da sıkıntılıydi haftalardır elimde duruyor. Bist'in düşmesiyle iyice dibi gördü sağlık olsun tabi ama nolur güzel şeyler söyleyin, düştüğü gibi yakın zamanda yine çıkacak deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…