- 10 Nisan 2014
- 43.915
- 116.651
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.441
Ada alan bir adam nasip et kızıma alllahımmm. Ama görgüsüz de olmasın yedi göbek soylu olsun
Cıxxxx olmaz öyle tadı olmaz.beklemediğin anda yapcazki tadı çıksınKizlar ablamin dogumgunu, misafirimiz de olacak...
Yapacaksaniz dedikodumu yapin
Mune Y Yuppiyayye H Heytttt be
Ben de tonla para var. Dolar euro dan yastık yaptım. Elmaslarım pırlantalarım zaten malummütahitliği de soyunacağım . Miamide ki yazlığımı da özledim gerçi bizim brad pitt e kiraya vermiştim
Hanımlar bankadan borsa için hesap açtıktan sonra aylık bir ücret kesiliyor mu. Alış satışlardaki komisyon haricinde.
Yanlış yazmışım 130 milyon lotGarantide tabanda bekleyen 1.3 milyon lot vardı bugün en son, naptılar satıp çıktılar mı acebası veya birkaç gün taban mı gidecek böyle.
Ekşi sözlükte miydi twitterda mıydı hatırlamıyorum da biri şey demiş, "naci ağbal giderayak 200 puan faiz artışını nasıl sapladı ama"
Garan hissesimi bu?kaç lot varmış dolaşımda öyleYanlış yazmışım 130 milyon lot
Evet garan, o kadar lotu tabandan satışa yazmışlar işte, ama teknik olayları bilmiyorum açığa satış pay satışı vs. Birileri satıyosa birileri de eninde sonunda alacak diyorum, hep dediğim gibi yorumum hatalı olabilir ama böyle düşünüyorum.Garan hissesimi bu?kaç lot varmış dolaşımda öyle
Valla ben dedim sakince beklerim fırtınanın dinmesini.lazım olan parayla almadım, bilinmeyen firmalardan almadım, beklerim çıkar elbetEvet garan, o kadar lotu tabandan satışa yazmışlar işte, ama teknik olayları bilmiyorum açığa satış pay satışı vs. Birileri satıyosa birileri de eninde sonunda alacak diyorum, hep dediğim gibi yorumum hatalı olabilir ama böyle düşünüyorum.
Bazı patronlar da hisse alımı yaptı bugün, dohol bim benim hatırladıklarım. patron bile alıyorsa ben neden bırakayım diyorum, bu yorumum da hatalı olabilir
Cıxxxx olmaz öyle tadı olmaz.beklemediğin anda yapcazki tadı çıksınablana nice mutlu yıllar
Valla ben dedim sakince beklerim fırtınanın dinmesini.lazım olan parayla almadım, bilinmeyen firmalardan almadım, beklerim çıkar elbet
Acaba nedir nedirrr...Kagitlarda sıkıntı yok, piyasada sıkıntı var. Kagit bazinda sorun olursa dert edin.
Bugun aslinda normalde komple gülecektik agamin bi surprizi vardi da dolarin firlamasi plani cok bozdupaylasmadi kagidi.
Yapı kredi aylık değil yıllık alıyor diye biliyorum.Hanımlar bankadan borsa için hesap açtıktan sonra aylık bir ücret kesiliyor mu. Alış satışlardaki komisyon haricinde.
Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?Benden kesilmiyor ama bankadan bankaya degisebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?