- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.461
Yapı kredi aylık değil yıllık alıyor diye biliyorum.
Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Zararına çıkıp dipten geri mi alsam yoksa yükselmesini mi beklesem cok kararsizim yabazı ülkeler paralarını borsadan çekmişler ondan bu batışlar olmuş deniyor.zararına çıkanlar olmuş
Ben de bugün borsada 325 milyorrr dolar batirmasaydim Brad Pitt'e kiraya verdiğiniz evi satin alacaktımNe hayali kuzum gerçekler bunlar işte. Sakla sakla nereye kadar değil mi? Dümdükkkk aşırı zenginim işte.
Zararına çıkıp dipten geri mi alsam yoksa yükselmesini mi beklesem cok kararsizim yabir arkadaşım oyle yapmış ama bilemiyorum
biz işlem yapmıyoruz.zarar tabandaysa satıp geri alınca da zarar edersin.aldığın da düşse napacaksın?Zararına çıkıp dipten geri mi alsam yoksa yükselmesini mi beklesem cok kararsizim yabir arkadaşım oyle yapmış ama bilemiyorum
Trade ayni mali dipten almak dimi? Borsada yeni sayılırim cok hakim değilim terimlere. Ben beklemede kalayım iyisi mi ya zaten beklemeyi göze alarak aldığım kağıtlardi bir aciliyeti yok şimdilik, iyi dusunelim iyi olsun inşallah.Trade her yigidin harci degildir ama riski goze alir girerim dersen karli cikabilirsin
bugün düşer yarın çıkarAltın düşmeye başladı kızlar bakalım yarın borsa nasıl açacak
Evet eninde sonunda çıkacak artık ondan kaçış yok sanırım bahsedilen 600ler gelecek gibi bu gidişle artık fiyata bakmadan elime geçenle altın alırım uzun vadeciyim nasılsa kaçtan aldığımın pek de önemi yok en az 5 sene dokunmambugün düşer yarın çıkar
eski altınlar yüzde 400 prim yaptı bende.yani altında zarar olmuyor .riski de yok acil para lazım değilseEvet eninde sonunda çıkacak artık ondan kaçış yok sanırım bahsedilen 600ler gelecek gibi bu gidişle artık fiyata bakmadan elime geçenle altın alırım uzun vadeciyim nasılsa kaçtan aldığımın pek de önemi yok en az 5 sene dokunmam
Aynen öyle annem anlatır 20 sene önce sanırım çeyreği 10 liraya alıyormuş 70 kat artmış resmen gün gelecek bu fiyatlar da ucuz olacak. Altına devam eşimede diyorum bana hediye alacaksan altın bir şey al en azından hem işe yarar hemde yatırımeski altınlar yüzde 400 prim yaptı bende.yani altında zarar olmuyor .riski de yok acil para lazım değilse
ben çarşıda işim olduğunda artan paramla yarım gram olsun aldım hep.üniversite zamanında çok lazım olacak o altınlar.gümüş de alabilirsin .benim bankam satmadığı için henüz alamadım am fırsat bulunca hesap açacağım.20 tl 30 tl lik alıp atsan bile seneler sonra bayağı para yaparAynen öyle annem anlatır 20 sene önce sanırım çeyreği 10 liraya alıyormuş 70 kat artmış resmen gün gelecek bu fiyatlar da ucuz olacak. Altına devam eşimede diyorum bana hediye alacaksan altın bir şey al en azından hem işe yarar hemde yatırımilk dedeğim zaman çok korktum çeyrek alıp gelecek diye
Gümüş geçerlerde eşim almıştı 1 kilo acaba yine hesap açsam mı ara ara yatırım için alayım 3 5 ne biriktiyse kızım için hangi bankanın gümüş hesabı varben çarşıda işim olduğunda artan paramla yarım gram olsun aldım hep.üniversite zamanında çok lazım olacak o altınlar.gümüş de alabilirsin .benim bankam satmadığı için henüz alamadım am fırsat bulunca hesap açacağım.20 tl 30 tl lik alıp atsan bile seneler sonra bayağı para yapar
Bu gece erkencisin mor, iyi gecelerYarin guzel bir gün olsun
Gece yeni haber var mi bakamadim. Yeni bi mevzu patlamazsa yarin kirmizi açar yesil kapatir.
Iyi geceler
Gümüş geçerlerde eşim almıştı 1 kilo acaba yine hesap açsam mı ara ara yatırım için alayım 3 5 ne biriktiyse kızım için hangi bankanın gümüş hesabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?