bazı ülkeler paralarını borsadan çekmişler ondan bu batışlar olmuş deniyor.zararına çıkanlar olmuş

Trade her yigidin harci degildir ama riski goze alir girerim dersen karli cikabilirsin
Trade ayni mali dipten almak dimi? Borsada yeni sayılırim cok hakim değilim terimlere. Ben beklemede kalayım iyisi mi ya zaten beklemeyi göze alarak aldığım kağıtlardi bir aciliyeti yok şimdilik, iyi dusunelim iyi olsun inşallah.

Birkaç yerde okudum simdi nisan ayınin ilk haftası borsanin yükselişe geçeceğini söylüyor herkes. Şu an herkes panikle satiyor o yüzden daha fazla düşüyormuş ama düşük fiyattan toplamayı bekleyenler de var ayni sekilde. Dolar ve altında da düzeltme olursa toparlar bence

eski altınlar yüzde 400 prim yaptı bende.yani altında zarar olmuyor .riski de yok acil para lazım değilse

eski altınlar yüzde 400 prim yaptı bende.yani altında zarar olmuyor .riski de yok acil para lazım değilse
Aynen öyle annem anlatır 20 sene önce sanırım çeyreği 10 liraya alıyormuş 70 kat artmış resmen gün gelecek bu fiyatlar da ucuz olacak. Altına devam eşimede diyorum bana hediye alacaksan altın bir şey al en azından hem işe yarar hemde yatırım ilk dedeğim zaman çok korktum çeyrek alıp gelecek diye

ben çarşıda işim olduğunda artan paramla yarım gram olsun aldım hep.üniversite zamanında çok lazım olacak o altınlar.gümüş de alabilirsin .benim bankam satmadığı için henüz alamadım am fırsat bulunca hesap açacağım.20 tl 30 tl lik alıp atsan bile seneler sonra bayağı para yapar

Gümüş geçerlerde eşim almıştı 1 kilo acaba yine hesap açsam mı ara ara yatırım için alayım 3 5 ne biriktiyse kızım için hangi bankanın gümüş hesabı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…