- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.661
Ben markette indirim vardi filiz makarna aldim yazmistimherkes filiz hissesi aramisti burda
Herkesin tanidigi biri kim, ben tanir miyim
Noluyor ya yine bir habermi var?Borsa gene kızardı millet
Yok ama coinciler de batakta bugünNoluyor ya yine bir habermi var?
Bende de vardı biraz satmadım henüz geç mi kaldı acaba800 tl zararla petkimi sattık
Bendede var ama bende samadım, şu an zarar yazıyor.ama ceyceyin eşi günlük işlem yapıyor ondan sattı diye düşündüm ben.Bende de vardı biraz satmadım henüz geç mi kaldı acaba
Allah bereket versinkoca gün 300 tl kazanabildik.elon musk duy duy.sen milyarlarla biz yüzlerle
markete gitti akabinde parası ha ha ha.Allah bereket versin
Allah arttirsinkoca gün 300 tl kazanabildik.elon musk duy duy.sen milyarlarla biz yüzlerle
artmıyor ama.ne yapsak olmuyorrr.eski düzeni tutturamıyoruz son aylardaAllah arttirsin
Ama borsanin 2020 gibi olmayacağını herkes söylüyor ceycey(varsa telefon ceyceyi çeyrek olarak düzeltiyor tan sana göreartmıyor ama.ne yapsak olmuyorrr.eski düzeni tutturamıyoruz son aylarda
bir alıyoruz bir veriyoruz bu kazanmak değil ki artemis.ayda 15 20 rahatça kazanırdık ayda 4000 e hasret kaldık tutmuyor tutturamıyoruz ne yapsakAma borsanin 2020 gibi olmayacağını herkes söylüyor ceycey(varsa telefon ceyceyi çeyrek olarak düzeltiyor tan sana göre) bu durumda kazanıyorsunuz en azından
Evet canım 2 aydır borsayla ilgileniyorum ama çok az kârim var bir gün yeşilse günlerce kırmızı.. Sabah güzel açtı kapanışa yakin birden kıpkırmızı oldu yine bir haber mi var anlayamadım..bir alıyoruz bir veriyoruz bu kazanmak değil ki artemis.ayda 15 20 rahatça kazanırdık ayda 4000 e hasret kaldık tutmuyor tutturamıyoruz ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?