- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.641
Önemli bir şey olunca nomu yu etiketleyecektım
nomunomuchua kos kos onemlı bır sey oldu
bugun tamı tamına 60 (altmıs) (sixty) hisse tavan kapatmıssssssssssssss
Tavan demisim ay taban.Yavrukuş tavanların hepsi mi bende mübarek:)
Kesicem kendimi
Tavan demisim ay taban.
Hepsi zararda.
Nerde bu tavan yapanlar?
Ben bugün twitterda herkesin tanıdığı birine baktım :) adam paşinyan dan bahsediyor. Cahilliğe gellll, adam Ermenistan başbakanı, ben de kalkmış investinde paşinyan diye kağıt arıyorum
altın şirketi aldık bugün ama almadığımız kokuk gübre şirketi tavan yaptı ha ha haBen markette indirim vardi filiz makarna aldim yazmistimherkes filiz hissesi aramisti burda
Herkesin tanidigi biri kim, ben tanir miyim
altın şirketi aldık bugün ama almadığımız kokuk gübre şirketi tavan yaptı ha ha ha
Altin uzun vadede üzmez diyorum benHanımlar şimdi elime geçen parayı değerlendirmek istiyorum birikime yeni başladım ufak ufak.gram altın yapmaya başladım.yarinda gidip gramlarin yanına gram altın mi alayım.bozdurmak gibi bı amacım yok para harcamak için biseyler alayım dursun diyorum.
Hanımlar şimdi elime geçen parayı değerlendirmek istiyorum birikime yeni başladım ufak ufak.gram altın yapmaya başladım.yarinda gidip gramlarin yanına gram altın mi alayım.bozdurmak gibi bı amacım yok para harcamak için biseyler alayım dursun diyorum.
Altın ve dolar arasında kararsız kaldım.gram altına başlamışken nurdan mi devam etsem diye düşünüyorum.cunku ayda en az 2 kez alıyorum biriktirip.Diger yatirim enstrümanlarini kullanamayacaksaniz altin en temizi
Teşekkürler bende hep öyle düşünürüm ama bu ara fazla almaya başladım dolar ve altın arasinda kaldimAltin uzun vadede üzmez diyorum ben
Altın ve dolar arasında kararsız kaldım.gram altına başlamışken nurdan mi devam etsem diye düşünüyorum.cunku ayda en az 2 kez alıyorum biriktirip.
Şuan ikiside hızlıIkisinden de al bence.
Genelde paralel giderler ama bazen biri hizlanip biri duruyor
Sepet yapmak herzaman icin mantikli benceŞuan ikiside hızlı
Ayda 2 kez alıyorum zaten bı dolar bı altın yapayım o zaman
Tamam çok teşekkür ederimSepet yapmak herzaman icin mantikli bence
altınları satın dendi bugün ya.cıks satmammmmmAltin uzun vadede üzmez diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?