Kızlar kriptolarda 100 lira altı işlem yapılamıyor mu 1 2 ay önce ilk girdiğimde yapılıyordu şu an yapılamıyor sanki bilgisi olan var mı

Günaydin herkese, umarim herkes icin güzel bir gün olur

Biz yurtdisindakiler icin paramizin degerlenmesine sevinenler vardir ama türkiye‘nin durumu düsündürüyor beni

Borsaya giris yapmadigim sanirim simdilik daha iyi.. coin dünyasi beni pek cezbetmedi oyüzden altina devam

Otur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmedi Saat kaçta ceycey, kabine değişecekmiş bakalım etkisi ne olacak
Ben kabine değişikliği olacağını düşünmüyorum bu hafta.Hatta bugünü ya iyi haberle yada nötr geçirecek diye düşünüyorum.ekonomiyi etkileyecek bir açıklama olacağını düşünmüyorum

Ben tanıyıp tanıyabileceğin en cesaretsiz insanım :) düşüşten dolayı cesaret ettim, bundan sonra sessizce yerimde oturur beklerim :)
İnan düşüş devam ederse diye cesaret edemedim.evet yükselir bir yerden sonra dedim ama, ne kadar sürer düşüş bilemedim.bugün tüm hisseler yükselişte en az yüzde 5 gidiyor, çok iyi kar bence bunlar.

İnan düşüş devam ederse diye cesaret edemedim.evet yükselir bir yerden sonra dedim ama, ne kadar sürer düşüş bilemedim.bugün tüm hisseler yükselişte en az yüzde 5 gidiyor, çok iyi kar bence bunlar.
Uzun zamandan sonra para kazandık. Keşke her gün böyle olsa. Ben altından halaa1500 kusür zarardayım ama olsun

Ben her düşüşte bunu düşünüyorum. Pazartesi bekledim salı daha fazla düşer belki diye. Dün beklemeyip gaza gelip girdim bi hisseye ama bir yerde patlıyorum mutlaka umarım yakın zamanda olmaz bu :)

Uzun zamandan sonra para kazandık. Keşke her gün böyle olsa. Ben altından halaa1500 kusür zarardayım ama olsun
Tecrübeli olanlar bugün çok iyi kazanmıştır canım.birde bilgi ekranı lazım, oturup izlemek lazım.benim öyle bir şansım yok şu an malesef pörtföyümdeki hisselerdrn bile almış olsam şu an en az yüzde 5 kar alırdım

Evet matrix ekranla anlık takip çok gerekli. İşyerinden de rahatça alır satarsın. Yt200 tl de bir hisseden aldık az önce çıkmadı namıssız çorbaa paramızzz

Evet matrix ekranla anlık takip çok gerekli. İşyerinden de rahatça alır satarsın. Yt200 tl de bir hisseden aldık az önce çıkmadı namıssız çorbaa paramızzz
Yok canım bizim işyerinde mümkün değil o.sürekli vatandaş oluyor yanımızda,kalabalık oluyoruz.bazen eft yapmak için ekran açıyorum tepembe bitiyorlar.birde ekranları görebiliyorlar.sürekli izleyememde işte günde 3-4 bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…