- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.621
Ben kabine değişikliği olacağını düşünmüyorum bu hafta.Hatta bugünü ya iyi haberle yada nötr geçirecek diye düşünüyorum.ekonomiyi etkileyecek bir açıklama olacağını düşünmüyorumOtur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmediSaat kaçta ceycey, kabine değişecekmiş bakalım etkisi ne olacak
Zararım azalmış az kaldı yakındırSelam. Zengünnn olan var mı?
Selam. Zengünnn olan var mı?
Valla iyi cesaret ediyorsunuz ya ben korkudan işlem yapamıyorumBugün yine al-sat yaptım çorba parası çıktı sadece
Çorba derken? Mercimek te çorba altın suyuna ıstakoz da çorbaBugün yine al-sat yaptım çorba parası çıktı sadece
Valla iyi cesaret ediyorsunuz ya ben korkudan işlem yapamıyorum
İnan düşüş devam ederse diye cesaret edemedim.evet yükselir bir yerden sonra dedim ama, ne kadar sürer düşüş bilemedim.bugün tüm hisseler yükselişte en az yüzde 5 gidiyor, çok iyi kar bence bunlar.Ben tanıyıp tanıyabileceğin en cesaretsiz insanım :) düşüşten dolayı cesaret ettim, bundan sonra sessizce yerimde oturur beklerim :)
Uzun zamandan sonra para kazandık. Keşke her gün böyle olsa. Ben altından halaa1500 kusür zarardayım ama olsunİnan düşüş devam ederse diye cesaret edemedim.evet yükselir bir yerden sonra dedim ama, ne kadar sürer düşüş bilemedim.bugün tüm hisseler yükselişte en az yüzde 5 gidiyor, çok iyi kar bence bunlar.
Çorba derken? Mercimek te çorba altın suyuna ıstakoz da çorba
İnan düşüş devam ederse diye cesaret edemedim.evet yükselir bir yerden sonra dedim ama, ne kadar sürer düşüş bilemedim.bugün tüm hisseler yükselişte en az yüzde 5 gidiyor, çok iyi kar bence bunlar.
Tecrübeli olanlar bugün çok iyi kazanmıştır canım.birde bilgi ekranı lazım, oturup izlemek lazım.benim öyle bir şansım yok şu an malesefUzun zamandan sonra para kazandık. Keşke her gün böyle olsa. Ben altından halaa1500 kusür zarardayım ama olsun
Ya ama bazen öyle oluyor alakasız şeyleri hisse sanıp arıyor insanBen bugün twitterda herkesin tanıdığı birine baktım :) adam paşinyan dan bahsediyor. Cahilliğe gellll, adam Ermenistan başbakanı, ben de kalkmış investinde paşinyan diye kağıt arıyorum
Evet matrix ekranla anlık takip çok gerekli. İşyerinden de rahatça alır satarsın. YtTecrübeli olanlar bugün çok iyi kazanmıştır canım.birde bilgi ekranı lazım, oturup izlemek lazım.benim öyle bir şansım yok şu an malesefpörtföyümdeki hisselerdrn bile almış olsam şu an en az yüzde 5 kar alırdım
Yok canım bizim işyerinde mümkün değil o.sürekli vatandaş oluyor yanımızda,kalabalık oluyoruz.bazen eft yapmak için ekran açıyorum tepembe bitiyorlar.birde ekranları görebiliyorlar.sürekli izleyememde işte günde 3-4 bakabilirim.Evet matrix ekranla anlık takip çok gerekli. İşyerinden de rahatça alır satarsın. Yt200 tl de bir hisseden aldık az önce çıkmadı namıssız çorbaa paramızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?