- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.681
Bakan olacağı iddiaları varmışZiraat bankası genel müdürü ve Türkiye bankalar birliği başkanı Hüseyin Aydın istifa etmiş
Aaa onu bilmiyorum acaba yarın mı açıklanır yoksa piyasalar kapalıyken mi?Bakan olacağı iddiaları varmış
Bende bir sayfada okudum Büyük ihtimal kapalıykenAaa onu bilmiyorum acaba yarın mı açıklanır yoksa piyasalar kapalıyken mi?
O zaman nakite geçmek lazım en iyisi geçen haftaki gibi kalbim dayanmazBende bir sayfada okudum Büyük ihtimal kapalıyken
Senin korona aşısı olmanı bekliyorlar koltuk seninmisgeyikten sorumlu devlet bakanlığı açılmamış hala .çok kırıldım çokkkk
Şu an ülkenin en cok ihtiyacı olan şey bu bence ülkece kafayı yemeden bu işe el atmaları lazımgeyikten sorumlu devlet bakanlığı açılmamış hala .çok kırıldım çokkkk
koltuğu versinler ben aşı maşı aramam her koşulda göreve hazırımSenin korona aşısı olmanı bekliyorlar koltuk seninmis
Millet hizmet beklerkoltuğu versinler ben aşı maşı aramam her koşulda göreve hazırım
sen yasaklıydın ya?Yarin piyasalar ne olur acaba
sen yasaklıydın ya?
al al .ben alamıyorum dostlar alsın altın mutlu olurumAltin alicam bebegim.
Borsa yok no, yasak, cızzz
Altin alicam bebegim.
Borsa yok no, yasak, cızzz
borsasız olmazzzz.batsak da çıksak da her gün orda olmalıyızBorsa zaten cızzz bu aralar. Çok sağlam trader değilseniz hiç gerek yok. Nisan sonu gibi toparlar inşallah.
Altın iyi tercih, güzel grafik çizecek. Bereketli olsun.
Borsa zaten cızzz bu aralar. Çok sağlam trader değilseniz hiç gerek yok. Nisan sonu gibi toparlar inşallah.
Altın iyi tercih, güzel grafik çizecek. Bereketli olsun.
borsasız olmazzzz.batsak da çıksak da her gün orda olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?