- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.721
Borsa gene kan gölü. Para kazanmak hayal
5. öğüdümü versem mi artık?Isimin ne kdr zor oldugunu biliyorsun dimi
5. öğüdümü versem mi artık?
kocayla ya da sevgiliyle tartışma boşa .ya ya öyle de sen gene bildiğini oku.Dinliyorum
Yanliz problemden degil usengeclikten, degisiklik sevmemesinden
kocayla ya da sevgiliyle tartışma boşa .ya ya öyle de sen gene bildiğini oku.
çürük kağıt zaten biri almaya değmezYa yok esim kibardir miziklanir ama yapar kolay kolay kiracak uzecek bsy demez ztn ben kendi hesabimi hallettim 2. Yi ariyordum onada ayni hafta 3tane arz varmis yetisemem
Hangisi çürük ceyceyim.. Olmadı olmadı üç tane halka arz var şimdi eşit dagitim..çürük kağıt zaten biri almaya değmez
telefon konuşması bitsin sorarım unuttum adını hisseninHangisi çürük ceyceyim.. Olmadı olmadı üç tane halka arz var şimdi eşit dagitim..
Selamlarçürük kağıt zaten biri almaya değmez
İyi geceler..Iyi geceler
Herkes zengin oldu galiba
İyi geceler tatlımIyi geceler
Yok ben perişan oldum iyiceIyi geceler
çürük kağıt zaten biri almaya değmez
Twitter'da paylaşmıslardi 400000 kişi başvuruda bulunsa tahmini 19 lot düşer diye.. Daha fazla kişi basvurursa daha az lot düşer.. Genelde bin lirayla basvursaniz yeterli olur yazmışlar bende ilk defa defa halka arza katılacağım çok bilgim yok tahmini yazanları paylaştım..Merhaba hanımlar
Matriks te tahminen kaç lot düşer? Ne kadarlık bir bütçe ayırmamız uygun olur sizce?
Bunu nasıl hesaplıyoruz diğer halka arzlar içinde bir tahmin yürütebilir miyiz?
Bende ilk defa katılacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinTwitter'da paylaşmıslardi 400000 kişi başvuruda bulunsa tahmini 19 lot düşer diye.. Daha fazla kişi basvurursa daha az lot düşer.. Genelde bin lirayla basvursaniz yeterli olur yazmışlar bende ilk defa defa halka arza katılacağım çok bilgim yok tahmini yazanları paylaştım..
Bu sefer katılım daha fazla olacak galiba daha az lot düşebilir kişi başı... İnşallah güzel getirisi olurBende ilk defa katılacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?